עתיד מקצועי

nettak1

New member
עתיד מקצועי

היי קרן, רציתי לשאול שאלה בנוגע לבעלי, תומר, שתאריך לידתו הוא 17.10.1976 בשעה 14:00. הוא שוקל בימים אלו לעשות הסבת מקצוע, והוא מעוניין לקבל ממך הכוונה איזה תחום יתאים לו יותר ובמה כדאי לו להתמקד. האם לימודי מחשבים ועבודה בתחום יכולים להתאים לו? תודה מראש, נטע

שלום נטע ,

לא ציינת מה הוא עיסוקו הנוכחי . הוא נמצא בתקופה של מחשבות על התחלות חדשות , אני עדיין לא רואה שינוי ממש כרגע אלא תהליך של מחשבות ותהליך של לימודים . לפי הנתונים שלו ברור לי שהוא חייב לעבוד במסגרת קבוע שיש בה ביטחון , זה דבר ראשון ... שיש בה אלמנט של מכירה ,תקשורת ,דיבור ותנועה . בעלך אדם סקרן מאוד , חייב גיוונים ושינויים , חשוב שכל יום לא יהיה דומה לקודמו . מצויין בנתינת שירות וטיפול במצבים רגישים ובבעיות , אך כל זה בתוך מסגרת זה יכול להיות מסגרת טכנית,פרקטית הקשורה גם לעבודה פיזית ( תנועה ) או תחומי ההיטק והכסף . מאוד תלוי באיזה עיסוק הוא עבד עד עכשיו . בגדול אני כן רואה שינוי , והרצון הוא להיות עצמאי בעיסוק . כל תחום הנותן שירות וטיפול לאנשים .. החל מעיסוק פרקטי,טכני,מחשבים,מכירות ועד טיפול והעברת מידע זה קת על קצה המזלג . חג שמח ,

nettak1

New member
עתיד מקצועי

היי קרן, קודם כל צדקת, בעלי באמת יודע לתת שירות מצויין ולטפל באנשים באופן יוצא דופן. כרגע הוא עובד כמנהל צוות שירות לקוחות בחברת תקשורת, בה הוא עובד כבר מספר שנים. הוא מרגיש שהקידום איטי מאוד והתגמול רחוק מלהיות מספק. ההסבה שהוא שוקל לעשות היא די קיצונית-הוא מעוניין לעבור קורס במחשבים במקצוע שהעבודה בו נחשבת לסיזיפית למדי (תחום QA-בדיקות תוכנה) , ולא כוללת אינטראקציות רבות עם אנשים, בוודאי לא כמו בתחום שהוא נמצא בו כיום. האם את חושבת שזהו מקצוע שיכול להתאים לו בטווח הארוך, או שכדאי להמשיך לבדוק לגבי תחומים אחרים? תודה, נטע

למעלה