עתיד מקצועי

nettak1

New member
עתיד מקצועי

היי קרן, לפני מספר חודשים התייעצתי איתך לגבי עזיבת עבודתי לפני מציאת עבודה אחרת, ואת המלצת לי לעשות זאת. אני בבית עם בני הקטן מזה מספר שבועות, אמנם נהנית לשהות במחיצתו ולהירגע מהלחץ שהופעל עלי במהלך שנות עבודתי, ומצד שני לא רגילה לסיטואציה ומייחלת למצוא עבודה חדשה. חשוב לי לציין שבחודשים הקרובים אנו מתעתדים לעבור דירה, מהלך שגורר איתו הוצאות רבות, וזו סיבה נוספת שאני רוצה למצוא בהקדם את מקום עבודתי הבא. בינתיים לא נחלתי הצלחה בחיפושי העבודה , ואני מרגישה שהמזל לא משחק לטובתי בתקופה האחרונה, לפחות לא בתחום הזה. האם את צופה שינוי חיובי בתחום המקצועי שלי, והאם עליי להמשיך לעסוק באותו תחום או שאולי כדאי לי לשקול הסבה מקצועית, ואם כן- לאיזה תחום? תאריך לידתי הוא 22.04.1979 ושעת הלידה היא 11:15 בבוקר. תודה רבה, נטע

שינויים ,

דבר ראשון חשוב לשמור על אופטימיות ושמחה לא הכל שחור או לבן . אני רואה התחלת עבודה החל מאמצע ספטמבר - אוקטובר . אין פוטנציאל למצוא לפני אז קחי את הזמן ותנוחי עם כל הדאגות והחששות . את יכולה ליצור הסבה מקצועית לתחום עצמאי מהבית או להמשיך באותו מסגרת . בהצלחה,קרן

nettak1

New member
עבודה חדשה

היי קרן, קודם כל תודה על תשובתך ועל העידוד שנתת לי. רציתי לשאול אותך לגבי העבודה שאת רואה שאמצא בתקופה הקרובה, האם היא תתאים לי, או שזו תהיה עבורי סוג של התפשרות מתוך חוסר ברירה וחוסר אלטרנטיבות? האם את יכולה לומר לי אם זו תהיה עבודה שתביא אותי למיצוי עצמי, או שאיאלץ להמשיך לחפש את עצמי שוב לאחר תקופה קצרה? ושאלה נוספת, לאיזה תחום אוכל לפנות לקריירה עצמאית? הופתעתי בעצמי לראות שכתבת זאת כאופציה, כי מעולם לא דמיינתי את עצמי כבעלת עסק עצמאי... תודה רבה, נטע- תאריך לידה 22.4.1979 , שעת לידה 11:15 בבוקר.

nettak1

New member
עבודה חדשה

היי קרן, קודם כל תודה על תשובתך ועל העידוד שנתת לי. רציתי לשאול אותך לגבי העבודה שאת רואה שאמצא בתקופה הקרובה, האם היא תתאים לי, או שזו תהיה עבורי סוג של התפשרות מתוך חוסר ברירה וחוסר אלטרנטיבות? האם את יכולה לומר לי אם זו תהיה עבודה שתביא אותי למיצוי עצמי, או שאיאלץ להמשיך לחפש את עצמי שוב לאחר תקופה קצרה? ושאלה נוספת, לאיזה תחום אוכל לפנות לקריירה עצמאית? הופתעתי בעצמי לראות שכתבת זאת כאופציה, כי מעולם לא דמיינתי את עצמי כבעלת עסק עצמאי... תודה רבה, נטע- תאריך לידה 22.4.1979 , שעת לידה 11:15 בבוקר.

למעלה