עתיד הסדרה

tooly81

New member
עתיד הסדרה

.שמעתי שהיא לא מצליחה בחו"ל. יש לכם מידע אמין לגבי עתידה

אני שמעתי ש..

גם אם אחוזי הצפייה בחו"ל ימשיכו להיות לא מבטיחים, NBC חושבת שזאת סדרת איכות ולא תוותר עליה כל כך מהר [למרות שאני מאמינה שבסוף הם יצטרכו להכנע לעובדה שלא הרבה אנשים רואים את זה]

לא ישר מבטלים צריך לתת לזה צ'אנס

אני לא חושבת שNBC שבאמת נשארו עם כלום מאז שכל הסדרות הטובות ("חברים") ירדו מהמסך ימהרו לבטל תוכנית כזו שיש לה פוטנציאל גדול... צריך לראות בסוף העונה השנייה מה המצב של זה. כמו שעשו עם "ג'ואי".

buffgirl

New member
יש הבדל, עם ג'ואי הם היו חתומים

מראש לשידור התוכנית. בגלל שהביקורות של המבקרים לא היו נלהבות והרייטינג היה די אפסי הם החליטו בסוף לשבור את החוזה עם הסידרה ולהפסיק את שידוריה. לסטודיו 60 יש ביקורות ממש טובות לרוב וגם הרייטינג שלה לא כזה גרוע כמו שעושים אותו. ל-NBC יש עבר עם סורקין והקאסט של הסידרה והם סומכים עליהם ומוכנים לתת לו צ'אנס עם הסידרה, אפילו אם היא לא פצצת רייטינג מטורפת [ובצדק].

Girl Afraid

New member
סטודיו 60 היא סדרה שעולה ל NBC

הון! ג'ואי היא סדרה שלא עלתה לה כל כך הרבה, ובגלל זה לא היה שווה להם לבטל אותה כל כך מהר (עלה להם יותר לשובר חוזה). ברור שלא מבטלים ישר, אבל יש סדרות עם פוטנציאל עצום שמשיקולים בעיקר כלכליים הצ'אנס שלהם מגיע יותר מהר מאחרות.

temis

New member
דווקא אני הבנתי שהם מצליחים לא רע

לא זוכרת איפה קראתי את זה אבל הרייטינג שלהם לא נמוך. משהו כמו 9 מיליון צופים אני חושבת

tooly81

New member
שמעתי שיש להם חוזה ל-13 פרקים ואחר

כך הם יחליטו אם להאריך אותה וכרגע הרייטינג מצביע על לא

אכן הם הזמינו 13 פרקים

הם יכולים להחליט גם לא לשדר אותם, אבל אז הם יהיו חייבים לשלם קנס גבוה מאוד ובכלל, הרייטינג לא מספיק נמוך כדי לגרום להם לעשות כזה דבר שטותי. תהיו בטוחים ש-13 פרקים יש לנו, ובואו פשוט נמשיך לקוות לעונה שלמה.

Girl Afraid

New member
../images/Emo124.gifקצת עדכונים

האמת שאין כאן מידע יותר מדי חותך או קריטי, אבל ככל הנראה ב 30 לחודש לא ישודר פרק של "סטודיו 60", ובמקומו ישודר פרק של Friday Night Lights, עוד סדרה של NBC שלא עומדת בציפיות. למי שמתעצל לקרוא את הכתבה הזו של ה"ניו-יורק פוסט", מה שהם אומרים שם פחות או יותר זה שגם ככה היה אמור להיות שידור חוזר של ס-60 באותו ערב, ושההחלפה נעשית על מנת לחשוף את הצופים של סטודיו 60 (שהם כאמור, עשירים ומצליחים, Alpha Consumers אם תרצו) ל Friday Night Lights. עוד נכתב שם, שלא ידוע מה יקרה אם Friday Night Lights תכנס למשבצת השידור באופן קבוע, ושלמרות שמצבן של שתי הסדרות בכי רע, מצבה של ס-60 טוב יותר. אגב, אני לא יכולה להתחייב על התאריך. לפי לוח השידורים של NBC, השבוע אמור להיות משודר פרק חדש, וההחלפה תתקיים רק בשבוע הבא. כדאי שהוא יהיה טוב, אם הוא אמור לספק אותנו במשך שבועיים. ואם אני טועה, והשבוע אין פרק חדש. אז שיט. באסה. האם ג'סיקה תבוא להתארח? הרתמו למאבק להצלת סטודיו 60! הכנסו לכתבה, ותעקבו אחרי ההוראות. צריך פשוט להרשם ולהוסיף תגובה עם שם הסדרה שאתם רוצים "להציל" - רמז: סטודיו 60. אני לא הצלחתי להירשם, אולי אתם תצליחו ותתרמו קולכם למאבק.

פוו

מסטינג לג'סיקה סימפסון? כדאי שזה יהיה טוב. ורציני, מה אני אמורה לעשות שבועיים בלי פרק?

o n o f f

New member
../images/Emo113.gifהיי גם חדשה וגם....

יש לי הערה. אבל לפני , היי אני איילת בת 22, ממעריצי הבית הלבן הנפלאה. וככה גם שמעתי על הסדרה. ראיתי בינתיים רק את פרק הפיילוט, וכמובן שסורקין לא איכזב, אך עדיין לא היה שם את מה שהיה בפרק הראשון של הבית הלבן. ועם זאת אני רוצה לציין שככה זה בארה"ב. בהתחלה הביקורות לא מפסיקות לשבח (ולרוב הסדרה אכן ראויה לתשבוחות) אבל רייטינג לא תמיד יש. ואז בעונה הראשונה הסידרה מצליחה לשרוד איכשהו ואם יש לה מזל היא זוכה לעונה שניה. ואז לאט לאט היא תופסת תאוצה יש יותר ויותר רייטינג, ולרוב המבקרים יוצאים נגד....ע"ע תיקים באפילה. בהתחלה הביקורות שיבחו והיללו, אבל רייטינג לא היה, הם נאבקו בשיניים וזכו לעונה שניה, והשאר היסטריה, והסטוריה..... אז לא לאבד תקווה, בהרבה מקרים הקהל האמריקאי מתעשת.... שבוע טוב!

Girl Afraid

New member
ברוכה הבאה, וגם...

מהפה שלך לאלוהים (או לבוסים הגדולים ב NBC). אני מאיה, בת 22.

מקווה מאוד שאת צודקת.

כמובן שאם יעשו רק עונה אחת של סטודיו 60 אני אהיה מאוכזבת, אבל זה עדיף מ-13 פרקים. ברוכה הבאה לפורומנו הקט והצנוע, תכתבי הרבה!

o n o f f

New member
../images/Emo187.gifתודה אני אשתדל:)

ה"בעיה" עם הסדרות של סורקין היא שהטקסטים כתובים בשפה גבוהה, והקצב מהיר, ולכן קצת קשה לקלוט הכל, לכן אני אחכה לשידור שיגיע ליס (וואו כל הכבוד לא ידעתי שינואר הוא המועד...), זה יחסית מוקדם בהתחשב בעובדה שהתרגלנו לראות סדרות לפחות באיחור של עונה אם לא יותר. ויס פשוט מחכים שתקופת החגים תגמר בארה"ב (כריסמס וכו') כי עד אז יש המון הפסקות באמצע, ואז לנו אין בעצם תירוץ. בכל אופן כשזה יקרה יהיה לי הרבה יותר מה לכתוב:) אבל משהו אחד כן יש לי להגיד או יותר נכון לשאול: האם אליסון ג'אני אמורה לעשות תפקיד אורח?!

אין לי מושג. לא ששמעתי.

ד"א, לא נראה לכם קצת מוזר שיס תקנה סדרה שלא בטוח נשארת באוויר בארה"ב? כאילו, אם NBC תחליט לא לשדר יותר מ-13 פרקים, יס תשדר 13 פרקים? נראה לי מפגר ברמות.

לא.. יס כבר עשתה את זה בעבר

היא קנתה את ה"קאמבק" של ליסה קודרו שהייתה סדרה מצחיקה ומקורית והיא הייתה גם רק עונה אחת

בסדר, אבל הייתה עונה שלמה.

במקרה שלנו בכלל לא ידוע אם תהיה כזאת, ואני לא רואה איך יס משדרת שלושה עשר פרקים של סטודיו 60.

למעלה