עתידות

• פותח הנושא ten
  • פורסם בתאריך

ten

New member
עתידות

זה סיפור מוכר ואמיתי. היה בחור בגיל עשרים וארבע שחזו לו שיקבל התקף לב בגיל עשרים ושמונה. הוא האמין בכך בכל מאודו וחשש לחייו.הוא ערך סדרת בדיקות וליבו נמצא תקין לחלוטין.רוחו לא נחה והוא מתוך חשש ודאגה החל לבקר רופאים רבים למרות שלא היו ממצאים פחדו הלך וגבר מיום ליום.הוא לא חדל מבקורת רפואית בכל הזדמנות ולא פסח כמעט על שום מוסד רפואי ורופא.הבחור היה בריא לחלוטין.הוא סבר אחרת הרי ניבאו לו שכך יהיה.ואכן בגיל עשרים ושמונה לאחר ארבע שנות ריצה ובדיקות בנוסף לדאגתו,קיבל הבחור התקף לב וליבו נדם.הוא מת כפי שחזו לו.מי צדק?

אלדר

New member
זה בגלל שלא אמרו לו משום מה איך

להפסיק את העתיד... אתה אומר לי שאם לא היו אומרים לו את זה זה לא היה קורה?? זה הגיוני אבל גם אם אמרו לו את זה והיו אומרים לו איך למנוע את זה אז היה משתנה לו העתיד נכון?? כאילו סתכל שניה אם אני יחלום את זה ואני ימות אז אז אני יעשה הכל ישאר רגוע יעבור בדיקה אחת באותה שנה... ואז הייתי עושה הכל משנה אולי מקום אולי ארץ והקרמה של המקום בכללי איתה משתנה הכל היה משתנה אפילו לא הייתי חושב על זה.. אבל מה שחשוב זה שזה לא היה קורה באותו הזמן רק אחרי זה... אבל זה בגלל שלא אמרו לו איך להמנע מזה והוא פשוט האמין לזה בכולו במקום להרגע ולשאול מה אפשר לעשות הרי הוא ראה שבדיקה רפואית לא עזרה לו.... שלך tksr

Tal_Ya_Tal

New member
נבואה שמגשימה את עצמה ../images/Emo8.gif

טוב, הסיפור שלך מוכר וידוע ten. לא בהכרח הגרסה הזו, אבל רבות אחרות שכמותה. יכולתי לספר לך כמה כאלו בעצמי. כאסטרולוגית, אני תמיד מתריעה מפני חיפוש אחר חיזוי מסוג זה או אחר.במיוחד בשל העובדה שאני עוסקת באסטרולוגיה, אני מדגישה מאד את העניין ש:´הכל צפוי והרשות נתונה´ וברשותך, לא ניכנס לפילוסופיה הזאת עתה, שכן, זו עשוייה שלא להסתיים גם מחרתיים (עוד חיזוי
) א ב ל, אינני סבורה שלזאת אלדר התכוון כאשר אמר לך שהוא יכול לראות את ´העתיד´. אולם אולי נותיר לאלדר להסביר למה הוא התכוון. חיזוי עתיד מהווה רק אחד השימושים של הידע האסטרולוגי ובשום אופן לא העיקרי. אסטרולוג טוב, חייב לפתח קודם כל אינטואיציה ולדעת לקרוא מפת לידה בצורה גלובלית, למען שאיפת החיים הקיימים בה, במטרה, להביא את האדם, למודעות עם הדפוסים שהוא יוצר בחייו ואיך הוא יכול לשנותם.
כן, אסטרולוגיה נתפשת לעתים כתורה פטליסטית, המאמינה בגורל. אך לא כן היא. כלל וכלל לא. האסטרולוגיה מאמינה בזכותנו לבחור כל פעם מחדש. ולשנות את הנתיב. והיא מראה לנו כיצד ולאן. כי: ´מה שאנו נותנים- אנו מקבלים מה שאנו מקרינים- משתקף אלינו בחזרה, מה שאנו מאמינים בו- הופך להיות אמת עבורינו כל מחשבה שלנו- יוצרת את עתידנו´. L&L TALYA

אלדר

New member
תודה טליה שאמרת את זה

אבל אני באמת לא יודע למה התכוונתי באותו זמןמאז עבר הרבה זמן בשבילי וממש שכחתי מה רציתי להגיד ולמה התכוונתי אז אני חייב להגיד לך שאני פשוט ממש חושב כל הזמן על החברה החדשה שלי.. וזה כל כך כיף.... אני די מאוד מאושר עכשיו... למרות שעדיין יש את המרחק שמפריד ביננו ואנחנו לא יכולים להפגש תכופות... אני סבלני בשביל זה אבל... אור ואהבה טליה... שלך tksr

למעלה