עתוני סוף שבוע!

שלומלה

New member
עתוני סוף שבוע!

לקראת סוף כל שבוע יוצא לאור העתונים והם "משפחה" "בשעה טובה" "בקהילה" מה העתון הכי פופלרי ומענין בישבלכם?? אצלי בקהילה זה העתון השוה ביותר -זול ומלא בתוכן-, ומה דעתכם?

MENIMEN M

New member
בקהילה???

זה אמנם זול ומלא בתוכן אבל מלא בתוכן זול אין מה לקרוא שיעמום אחד גדול אולי קצת את חיים גרינבוים ועוד קצת דברים. העתון ב-הא הידיעה הוא משפחה ולא צריך לפרט למה שום עיתון לא מתקרב אליו אמנם קצת יקר אבל שוה את המחיר

שלומלה

New member
אני קונה את כול העתונים

אבל הפרשנות והחדשות האמתיות והכתבים בעתון בקהילה כובש לדעתי את שאר העתונים.

G O L D men

New member
בקהילה אמנם

מלא בתוכן אבל לפעמים משתרבבים שם השקפות מגמתיות... אבל אני מאד נהנה מטורו הפוליטי המסכם של אבי פרידמן ו....די מכור לסיפורו של חיים גרינבוים "צוואה" אבל ללא ספק "משפחה הכי איכותי אבל למי שמוכן לשלם את מחירו, אני מסתפק בינתיים בבקהילה.

G O L D men

New member
במשפחה

יש יותר סקופים חדשותיים.... ויותר מידע על הנעשה בציבור החרדי.... וגם סיפורו של מ.ארבל "נאמנות כפולה" והמדור המצויין של א.מ.אמיץ ושאר המאמרים וכו` נותנים למשפחה מקום של כבוד בעיתונות החרדית...

שלומלה

New member
חדשות?

אם אתה מדבר על חדשות אין יותר אמיתי מחדשות בקהילה אמיתי ולא שקר.

שיSY

New member
לדעתי

המודיע עיתון הכי שווה!! אבל שאלת על עיתוני סופשבוע אז באמת בקהילה יותר מעניין, אפי` שכולם שקרנים, וכו`

שלומלה

New member
צודק.

התוספת של המודיע זה חומר לקריאה לשבוע ולכן שאלתי על שאר עתוני סוף שבוע

האים יש כאן מישהו

שיעיז להביע את דעתו על העיתונים שהוא מקבל בסוף השבוע מתחנות הדלק ? כי לצערי אני נתקלת רבות בתופעה הזאת שחרדים ממלאים דלק ביום שישי ומקבלים בחינם ולוקחים עיתונים כגון "ידיעות אחרונות "או "מעריב"...

שלומלה

New member
זה כבר נושא בפני עצמו

ואלי כדאי לעלות את זה בפורום. כמובן שיש ברורים לפני זה האם בכלל יש כאלו שקוראים את זה ואם כן האם זה באופן קבועי או במקרים בודדים... וכו` וכו`

למעלה