עתון "חדשות" ז"ל

עתון "חדשות" ז"ל

10 שנים חלפו מאותו בוקר בו התבשרנו מעל גבי מצגות הביפרים כי הבית שלנו נחרב. שלש שנים 24 שעות ביממה חייתי את העתון הנהדר הזה 24 שעות ביממה זה החל מביפר מדבר שהפריע לשופטי בית המשפט העליון .. ועד אסימונים ומכשיר קשר צולע שהווה תחליף עלוב לפלאפונים שהיו לנו רק בחלומות רחוקים. ואני לא בוש להודות שהבית הזה שהיה גם המורה האמיתי שלי כל כך חסר לי.. ולדעתי לכולנו. בימים אלו של עתונות מטעם בעלי ממון חסרות הכותרות הענקיות וחופש הכתיבה הענק שיה רק בעתון הזה. פה ושם אתה נתקל במשהו שהוא דומה .. אבל לטעמי מדובר רק בחיקוי נוסח השווקים בטיוואן... כל החברה עלו לגדולה היום יש להם עתונים ותכניות טלויזיה.. חלקם נעלמו אבל הייתוש הזה עדיין עמוק אצלנו בקרקפת ומי יודע אולי??? המדינה של היום רחוקה כל כך מאותה מדינה שהיה כאן לפני עשור ואני מתפלל יום יום שיקום שוב עוד יוסי קליין כזה ויעיר את הספניקס הזה הקרוי "חדשות" ויביא אור לכולנו. יום טוב שוקי לשעבר כתב חדשות

מתפרע

New member
תקן אותי שוקי, אם אני טועה.

עד כמה שאני זוכר (תקן אותי אם אני טועה) היה עיתון "חדשות" חלוץ העיתונות הצהובה בארץ, ואחריו נגררו שאר העיתונים (למעט "הארץ"). זכורים לי הסקופים שלו ובמיוחד "פרשת קו 300" שבגללה גם סגרו אותו לכמה ימים. אני לא זוכר שהוא הביא מסר של פירשון מעמיק וגם לא של עיתונות חוקרת. להשיג סקופ וכותרות היו המוטיבים העיקריים שעמדו לנגד עיניהם של בעלי העיתון ובסופו של דבר גם של העורך והכתבים. אבל יכול בהחלט להיות שזכרוני מטעני ואולי ראיתי רק את צידו האחד (האפל) של העיתון.

אתה טועה

ואם לדבר על עתונות חוקרת עלי להזכיר לך שרונאל פישר שהיה תחקירן ראשי לימים של מעריב וחשף פרשיות כמו הסיליקון בחלב פרסם את תחקיריו הראשונים בחדשות. אתה זוכר את הימים הראשונים וזאת אכן התדמית שנדבקה לעתון . תדמית ממנה לא הצליח להחלץ עד כדי הכנסת לוגו "חדשות לאנשים חושבים מהר.."

אם תרצה נעשה אגדה?

שוקי, סליחה על הבורות, מה צריך בשביל להתארגן כעיתון? האם אפשר לענין עיתון בחו"ל לפתוח כאן סניף למשל?

אני אתך

אבל..להקים עתון זה עוד השלב הקל הבעיה איך שורדים. הרעיון עם חו"ל דווקא נראה לי ולמעשה עדיין לא נעשה בארץ!!!הייתי שותף להקמת עתון בזמנו"מקור ראשון" שבקושי שרד בגלל ניהול כושל (כך גם חדשות) לא מספיקה אמונה צריך כסף והרבה!! והיום עם כל האינטרנט זה לא פשוט להרים עתון כתוב.

חסר עיתון רכילויות

למעשה המדינה שלנו כל כך דיסקרטית שלא יודעים כלום על אף איש ציבור. מה דעתך על עיתון של ריאיונות? למשל הייתי מתחילה בחיו הפרטיים שליוסי ביילין. באתר שלו כתוב שהוא נולד בארץ ב 48 וזהו. אין כל מידע, אפילו המינימים - משפחה ממוצא, ההורים , אחים אחיות - בלי מידע כזה אי אפשר לסמוך על הבן אדם בכלל.

עתון אנשים

פעם היה עתון כזה אותו ערך רינו צרור בשם"אנשים" ששבק (יש היום עתון צהוב בשם הזה). עתון "העולם הזה" בימיו הטובים היה כזה. זה באמת חסר!!!

למעלה