עתודת פסיכולוגיה

עתודת פסיכולוגיה

א. יש דבר כזה? (אם אין, אז אין צורך לענות על השאלות הבאות) ב. האם הסכם לזה גבוה? קשה להתקבל? ג. באילו מוסדות ניתן לעשות תואר בפסיכולוגיה?

arifell

New member
מצטער, אני רק יכול לענות לסעיף

הראשון: יש כזה. בנוגע לדברים האחרים, אני פשוט לא יודע...

יש כזה דבר

ספי הקבלה גבוהים מאוד, והלימודים - לפחות באוניברסיטה העברית, שנחשבת מעולה בתחום הזה - תחרותיים להחריד (אנשים קורעים דפים מספרים וכו´). למה הלימודים כה תחרותיים? כי רק אחוז קטן יחסית של בוגרי החוג - אלה עם הציונים הגבוהים ביותר - יזכה ללמוד לתואר מוסמך. אז מה, אתה שואל? ובכן, אתה לא יכול לקרוא לעצמך פסיכולוג מורשה כל עוד אין לך תואר שני. מכאן שאין לי מושג קלוש למה צריך בוגרי תואר ראשון בפסיכולוגיה בצבא. מצטער שהוצאתי לך את הרוח מהמפרשים.

greenguy2002

New member
קנאי!!!! מתחזה!!!!

ילד ירוק?!?!?!?!? יש לי את זכות היוצרים על השם הזה בכל השפות והואריוציות!!!

תשובות

כן קיים כזה דבר אני התקבלתי עם ממוצע בגרות 10.2 ופסיכומטרי 669 הסכם שלי היה 671 אני אישית עם הסכם שלי התאמתי רק לאונ´ חיפה ששם הסכם הוא יחסית נמוך-635 באונ´ אחרות הסכם היה די גבוה אפשר אם אני לא טועה ללמוד בכל האונ´ בארץ וגם בכמה מכללות

אז אתה לומד בזה?

ומה שהבטפיסט אמר זה נכון? שרק חלק קטן מהבוגרים יזכו ללמוד תואר שני?

קודם כל אני בת

אני לומדת פסיכולוגיה באונ´ חיפה לפי הנתונים שם צריך ממוצע 80 ומעלה כדי להתקבל לתואר שני אני באמת שלא יודעת אם זה חלק קטן או גדול...לא מתמצאת בשמועות

אז אתה לומד בזה?

ומה שהבטפיסט אמר זה נכון? שרק חלק קטן מהבוגרים יזכו ללמוד תואר שני?

עדכון והקפצה

נכנסתי לאתר של האניברסיטה העברית... עכשיו לפי מה שהבנתי אתה מקבל את התואר פסיכולוג מורשה ויכול לעסוק כפסיכולוג רק לאחר קבלת תואר שני - לתואר שני אתה יכול להתקבל רק עם ממוצע 87 ומעלה בתואר ראשון (לפי האוניברסיטה העברית לפחות). עכשיו אני בנאדם שהכל הולך לו יחסית בקלות ולא רגיל "לחרוש את התחת" אז מה יקרה אם אני לא אקבל ממוצע 87. מה אני יכול לעשות עם התואר הראשון בדיוק? סתם בזבוז של 4 שנים? מה עושים?

LifeGiver17

New member
אני חושב שאתה תעסוק בצבא...

במה שנקרא מנהל אירגוני, אין לי מושג מה זה.

למעלה