עתודה במתמטיקה

v u s e r1

New member
עתודה במתמטיקה

קיבלתי היום מכתב על מיונים מיוחדים לעתודה במתמטיקה. מישהו יודע משהו על זה? זו פעם ראשונה שעושים את המיונים האלו? (אני קורא לפעמים את הפורום ולא נתקלתי במידע על זה). ד"א העדיפות הראשונה אצלי זה מדעי המחשב. אשמח למידע כלשהו על המיונים :)

mickeym

New member
פעם ראשונה

אני לא מקור מוסמך בעניין הזה, ואני מדבר מהגיון ולא מידע אבל: 1. למתמטיקה נורא קל להתקבל. 2. מתמטיקה נורא קשה ללמוד. 3. הרבה אנשים מתקבלים לעתודה במתמטיקה ופורשים אחרי שנה. 4. צה"ל מנסה לסנן את מי שלדעתו לא יכול ללמוד מתמטיקה ברמה על תיכונית- לשם כך המבדקים. מבחינתך, זה רק טוב- אם לא התקבלת כנראה שאתה לא מוכשר מספיק וחסכת לעצמך שנה של עוגמת נפש...

v u s e r1

New member
../images/Emo51.gif על התגובה

אם למישהו יש עוד מידע אשמח לקבל, אני דווקא די מתעניין גם במתמטיקה...

מאופקים

New member
בתור אחת שלומדת מתמטיקה..

זה אכן חדש- המבדקים הללו, ואני חייבת לאמת את דבריו, זה תואר ממש קשה. התחלנו 2 עתודאים במתמטיקה בבן-גוריון ונשארתי רק אני (ההוא פרש אחרי שנה של מאמצים מיותרים). אם תרצה עוד פרטים תכתוב לי לאי מייל.

אופקים.....

ראיתי שאת לומדת מתמטיקה בבן גוריון,במחלקה שלכם יש מסלול שנקרא "מתמטיקה במסלול כלכלה" את מכירה מישהו שלוקח את המסלול הזה? במידה וכן,האם אפשר יהיה להעזר בשרותייך,כדי לדעת מעט על המסלול הזה? תודה לך מראש

BMWE

New member
תנסה לבדוק כאן

http://www.math.bgu.ac.il/courses/study_programs/index.html

BMWE

New member
רק לא ברור לי דבר אחד

לשלב מתמטיקה עם חלחלה
. לא מספיק לך קושי(Cauchy) אני מבין.

תודה לעונים

ובאשר לקושי,מתמטיקה זה קשה! כלכלה לא משהו,והקושי יהיה של בני לא שלי,אבל מי שלומד במסלול הזה,פותח לעצמו אפשרויות רבות,מה שלא כן במתמטיקה בלבד.לדוגמא אנליסט ניירות ערך.תחום מעניין ומכניס,ואני מדבר מנסיון. בכל אופן, שוב תודה

מאופקים

New member
מתמטיקה במסלול כלכלה...?

לא שמעתי על מסלול כזה ואני לא מכירה אף אחד שלומד את זה.. ממש מצטערת, אפילו באתרים של המחלקה של מתמטיקה ושל כלכלה זה לא מוזכר... אולי זה חדש?
(אם בכל זאת תרצה לבדוק באתרים : האתר של המחלקה למתמטיקה - www.math.bgu.ac.il האתר של כלכלה - www.econ.bgu.ac.il)

ani88

New member
גם אני קיבלתי אותו

ואין לי מושג מה יהיה שם לפני כמה ימים נפתח פה פורום שירישור בקשר לזה אבל פרט להשארות לא היה בו שופ דבר מדויק- כנראה זו באמת הפעם הראשונה שעושים מיון כזה

asd222

New member
שאלה על זימון למועמ' למסלול מתמטיקה

קיבלתי זימון למועמדים למתמטיקה, ל"יום מיונונים ייחודים למגמת מתמטיקה". למקום ליד הקריה. השאלה שלי מה בדיוק יצפה לי שם, בעיקר האם הבדיקות יכללו מבחני חשיבה או מבחנים הדומים יותר לבגרויות. תודה מראש.

שחר להב

New member
אין תשובות ברורות, רק השערות...

בכל מקרה - נא לשים לב שכמה הודעות מתחתיך יש שרשור בדיוק בנושא הזה, ולשרשר להבא... שחר.

למעלה