עתה קראתי

brotos

New member
עתה קראתי

קראתי עכשיו את ההודעה הראשונה של אחת, boo9ee או משהו כזה, ורציתי לשאול: זאת היתה הודעה מתוחכמת ומודעת לעצמה או שגיליתי עוד אחת שסובלת מתסמונת הפוסטמה-שרוצה-להיות-קולית-אז-היא-מראה-שהיא-אוהבת-רוק-כבד-אבל-שומעת-בריטני-במחתרת?

noosh

New member
האם מדובר על ההודעה

הזאת? כי אם כן - אז הכל נכתב בהומור, כמובן... וזה אכן היה משעשע ביותר

guymaor

New member
חחח...אני חייב להגיד ש...

כשאני קראתי את ההודעה הזאת במאמרים תהיתי לעצמי עם זה יכול להיות אמיתי ופחדתי לשאול... חחחח

brotos

New member
אם זה היה בצחוק אזי...

זה אחד הדברים היותר מצחיקים ומדויקים שקראתי. פשוט נורא שאנשים כותבים ת' במקום ט'. ושכותבים באופן כרוני 'אינ' במקום אני... (noosh?)

Boo9ie

New member
אויש...מצחיק היום ../images/Emo3.gif

נתחיל ממתוחכמת, אני?! אבל מודעות עצמית זה חשוב... ואתה לא מתכוון לרמוז שאני לא קולית? טוב, באמת שלא. אבל אין צורך לצעוק את זה בראש חוצות.
ולמה בריטני במחתרת? ככה לזלזל...יש לה מקום חשוב ביותר בפלייליסטי. [אני נוהגת לצאת במחולות לצלילה, תוך כדי לבוש בגדי ה"מורדים" והקאה] __________________________ והיום שברתי (תרתי משמע) את השיא שלי! שברתי 9 קופסאות של דיסקים, וכך נשבר לו השיא של אתמול שהוא 6. שבחישוב כולל "בלאגן-פסח" הביא אותי למצב של 15 קופסאות דיסקים הרוסות...וארון שפוך.

giba70

New member
מעניין אם בפורום של בריטני

יש כאלה אם תסמונת הפוכה: הקולית-שרוצה-להיות-פוסטמה-אז-היא-מראה-שהיא-אוהבת-בריטני-אבל-שומעת-רוק-כבד-במחתרת? בעצם, את מי בדיוק זה מעניין?
למה הוא שואל ואח"כ עונה לעצמו?

giba70

New member
בשיר "רגעים" של ברי סחרוף

במילים של השיר בדיסק "סימנים של חולשה" נפלה טעות וכתוב "גיליתי שחסרים לי דגעים"...

למעלה