עש

אשכר

New member
עש

למה לעזאזל כל פעם שאני רואה פרפרי עש, הם תמיד מונחים לפני כאילו בשביל לתפוס את תשומת ליבי? ולמה אף פעם אין שניים מאותו סוג?

כי

כמו שאין אף פעם שתי פטיתי שלג אותו הדבר וחיות ואנים ככה אין שני עשי אותו הדבר.... לכל אחד יש יצור שהוא איך שהו קשור אליו אולי יש לך איזה קשר עם העש אולי חלמת חולום עליו ?

אשכר

New member
לא להתפלסף. (BERTCAT & בן: עזרה)

למי שלא זוכר: פרפר עש סימן לי פעם להסתכל לעבר כיוון מסויים. פתאום ראיתי שם (או הרגשתי?) לשבריר שנייה דמות של אישה שהייתי איתה בקשר. היא ישבה שם, וציחקקה, מסתירה את הפה שלה עם היד. אח"כ כשדיברתי איתה היא אמרה שיש לה שיניים עקומות והיא מסתירה אותם כשהיא צוחקת(!) יש 6 סוגים של פרפרי לילה אצלי בבית. 2 מהם נדירים, באים רק לעיתים רחוקות. אף פעם לא ראיתי שניים מאותו סוג ביחד. כמעט. כלומר, עד שהשארתי את ההודעה הנ"ל. דקה אחרי שהשארתי את ההודעה פתחתי את הדלת לצאת החוצה, ונפל עלי ואין לי מושג מאיפה - הוא פשוט נפל אנכית מלמעלה, עש זהה לזה שהיה חצי מטר ממנו. ונשאר לרבוץ על המפתן. אני חושב שהם עושים לי דווקא. אני לא מתלוצץ. גם היה לי עוד מקרה מעניין: כשהלכתי ברחוב פרפר עש ריחף בכניסה לחלון של שכנה שלי. הוא פשוט ריחף שם באויר, באותה נקודה, מול החלון שבקומה השניה, ולא זז משם. למה הוא לא נכנס אם הוא נמשך לאור? למה הוא לא המשיך למקום אחר? אני תוהה אם זה היה רמז. (אגב: השכנה ההיא לא ממש מעניינת אותי)

~דויד~

New member
פעם אמר לי חבר יקר בזמן מדיטציה

קבוצתית, כי החרקים המעופפים הן נשמות. כאשר סיפרת על הדמות של האישה, זה פתאום קפץ לי. מה שלומך איש יקר? אני זז....

למעלה