עשתה לי חשק רציני IWH

• פותח הנושא isw
  • פורסם בתאריך

isw

New member
עשתה לי חשק רציני IWH

אני פשוט חייבת להיות בהופעה לא אכפת לי בסיבוב הבא [בעז"ה JLP ACCUSTIC] אני טסה... אבל אולי בכל זאת ננסה לארגן איזו עצומה להעביר לאלאניס? כמו שאלו מהסימפל פלאן עשו? לדעתי, יש מצב שהיא באה ואנחנו יכולים להשיג מלא חתימות זו לא בעיה... מה אתם אומרים??

FroZeN Heart

New member
בבקשה תארגנו משו אין מצב שירשו לי

לטוס לחו"ל ועוד בשביל הופעה... ונראה לי שלא יהיו לי עוד הזדמנויות...

Rוית

New member
אם זה רק היה בשליטתינו..

תגידו, לא היה מישהו שניסה את זה פעם? אני זוכרת משהו במעומעם...

Kill Bernard

New member
אלאניס? לפה?.. ../images/Emo6.gif טוב,

לא נראה לי שהיא הולכת לבוא, והעובדה שרוצים שהיא תבוא לא תעזור. היא תבוא אם ובמקרה שהיא תרצה, חתימות זה לא מה שישכנע אותה.
אבל אם בא לכם לנסות, שיהיה.
נכון לכרגע אבל אני בונה על לטוס בקיץ לראות אותה. לא מתכוונת לשבת כאן ולחכות שהיא תרצה להגיע.

isw

New member
למה בפסימיות?

לדעתי יש מצב רק צריך לחשוב איך... אולי היא לא יודעת שאנחנו כ"כ מצפים... בכל מקרה לדעתי צריך שכמה שיותר אנשים ישלחו אי-מייל במקום שמיועד לכך באתר שלה ולבקש שתגיע.. מה רע? אפשר לנסות אולי זה מה שיעזור. אגב, מתוכנן איזשהו סיבוב הופעות בקיץ שכבר דובר עליו? כי אם כן- אני שם! רעיונות אחרים לשכנע את אלאניס להגיע יתקבלו בברכה..

gilmorefreak

New member
../images/Emo3.gif

אני עם הדס..
לצערי..
חוצמזה שכמה חתימות כבר נוכל להשיג? [כן, קצת מזלזלת..
] אבל אני חושבת שכמה חתימות, שבקלות אפשר לזייף לא יביאו אותה לארץ.. היא תחליט לבד..כאילו היא בטוח תשמח לשמוע שיש לה פה הרבה מעריצים..אבל לא יודעת אם היא תבוא לפה בלה. לא מצליחה להסביר את עצמי..
בקיצור, אם היא רוצה היא תבוא ואם לא אז לא..

isw

New member
הי

לא אמרתי שנכפה עליה את רצוננו.. פשוט אני, לפני שאני עולה על מטוס להופעה שלה רוצה לדעת שעשיתי הכול כדי להביא אותה לכאן ומי יודע... אני בעד לנסות ת'עניין של האימיילס

Moor 87

New member
אני בעד ההצעה. זה לא בעיה להקים

עצומה באינטרנט מישהו יודע?

shikma r

New member
למה אתם גורמים לי לקוות בידיעה

שאני יודעת שאני אתאכזב כי היא לא תבוא לפה לפחות לא בתקופה הבאה?! תפסיקו לבאס אותי... {וואי שנים לא הייתי פה:) }

chaos12

New member
וואו מזמן לא כתבתי הודעה

למי שזוכר אותי אז היי אני chaos12 (שעוד מעט בכלל 14) ועשיתי דיסק עם כל השירים הנדירים של אלאניס אז אם אתם רוצים אני אכתוב את רשימת השירים (גם עשיתי עטיפה ממש יפה)

isw

New member
וואי

בדיוק אני מחפשת את זה... איזה מעולה יש לך את כולם? בבקשה תכתוב..

chaos12

New member
הנה

1974 (Ryan Adams ft. Alanis Morissette) Not The Doctor (space cakes) A Man (live) Forgiven (space cakes) Fake Plastic Trees (Radiohead cover) Everything (live radio) Perfect (space cakes) Gorgeous Front Row (live acoustic) O canada Symptoms Norwegian Wood (Beatles cover) One(live acoustic) Dear Prudence Worse Things I Could Do Death Of Cinderella Ironic (Alanis Morissette ft. Avril Lavigne) Flinch (live) Pollyanna Flower Right Trough You(space cakes) Still Uninvited (original) London So Pure (Woodstock 99) Unsent (live at letterman) I don’t Know (Alanis and band)

Lotzifer

New member
יו, אני חייבת את או קנדה!!!

יש לך מסנג'ר או משו כזה? דרך אגב, גם אני עשיתי אוסף של שני דיסקים של בי-סיידים ואנרליסטים, ועשיתי לזה חוברת והשקעתי... חיחי... יצא מגניב... חוץ מזה שהמחשב הדביל סירב להדפיס לי תתמונות שצירפתי... וול...

Lotzifer

New member
ואין את זה יותר במחשב?

אז מאיפה אני יכולה להשיג את זה? אני משתגעת שיש משהו של אלאניס שעוד לא שמעתי....

למעלה