עשר שנים אחרי

עשר שנים אחרי

ואני מוצאת את עצמי שוב משוטטת כאן בין הדפים. אחרי המפגש השנתי של כל החברים אני נשארת מותשת. כל העייפות והמתח של התקופה האחרונה מתיישבת עלי בבת אחת. עלאק מפגש שנתי.. אזכרה. התבוננתי בחבורה הגדולה שהתאספה ותהיתי מה הוא היה אומר על זה. אני שואלת את עצמי האם הוא היה מאושר היום, לו שרד את המחלה ההיא. ומה היה קורה לאהבה הגדולה שהיתה ביננו. האם היא היתה עדיין? האם היינו משכילים לגדול ביחד.. לשמר אותה, להיות אחד בשביל השני? אחד החברים הטובים נשא דברים. דיבר על ההחמצה של כל כך הרבה דברים. איך הוא לא נמצא כדי לחבק את הילדים, לא היה בטיול ההוא שבו נשבענו שנהיה כולנו חבורה שמחה. לא התחזה לפיית השיניים, לא סיפר סיפור לפני השינה, בת מצווה, ימי הולדת, טיולים.. פתאום עיכלתי.. עשר שנים. עשר שנים. ילד שלנו שקבור לידו, התרסקויות, כעסים, אהבות, אכזבות, קבלה. כל כך הרבה למידה, צמיחה, חיים.. עשר שנים שהוא איננו. וגם ישנו. ישנו. אי אפשר להסביר את זה למי שלא..

liat1953

New member
הפגישה השנתית

יפה הגדרת אותה,כל כך קשה...מי צריך אותה בכלל...אנו שם ואיתם כל הזמן...היא מתישה,היא שוחקת,היא כואבת,אנחנו צריכים אותה בכלל? לא ,היא לא בשבילנו,אם כך בשביל מי היא?מי שקרוב וחשוב לו זוכר כל הזמן ומי שלא גם אותו יום עובר כמו כל יום .הרבה חושבת על היום הזה...כמה קשה,כמה מתיש...כמה מתווסף עוד למה שבכל מקרה קים. בעוד שבועיים בדיוק יום המפגש השנתי 21.05.01 היום בו כבה האור ונדלק אור אחר,שונה,ללא קרן או הילה...אטום,מנוכר,משונה,בלתי נתפס. אחת,עשר שנים בלעדיו,בלעדם - אשה חזקה ומיוחדת.

הכי משונה התחושה הזו של ישנו ואיננו

האם זו משאלת לב או אמונה,ידיעה בגוף שלי בדם שזורם בעורקיי אני מרגישה אותו הוא אני ואני הוא שומעת את המוזיקה שאהב משתמשת במטבעות הלשון שהיו מיוחדות רק לו מדברת אתו מרגישה את התשובות שלו ערב ל'ג בעמר אזכרה סיום השנה הראשונה רפולי אמא זוכרת

לא יודעת להסביר..

כמו תערובת של הרגשה, אמונה.. ידיעה. וזה לא זיכרון.. כי זה חי. משהו שבא מבפנים. אני מרגישה את הנוכחות שלו וגם את החיבוק והחיוך כשצריך. ואני לא מתעמקת בהסברים. שמחה לקרוא על המפגש שלך ושל ליאת. כל כך הרבה חום ותמיכה יש בשתיכן. יום השנה שמתקרב מכביד על הנשימה, בעיקר הראשון. זה אחד מהרגעים האלה.. היותר כבדים, שיש במסע הזה. אז שיעבור.. את יודעת. תודה לך אחת

סר גון

New member
יקירתי

המפגש היה כל כך מרגש, נוגע ומחוייך - בדיוק כמוך. לא הפסקתי להתפעל, מהיכולת שלך לתת ולחבק את כל הנוכחים. אני מאחל לך שהשלווה והכוחות שאת משרה על כולנו לא יפסקו לעולם. חיבוק חם ג.

btuv

New member
אצלינו עוד מעט שנתיים

וגם אני חושבת עליו הרבה במונחים האלה נוכח נפקד בחיינו כל-כך איננו, אבל גם כל-כך ישנו...

אני בקושי זוכרת

איך היה אחרי שנתיים. בקושי הצלחתי לנשום בין הילדים, העבודה.. חייתי על הטייס האוטומטי. תפקדתי. זה בערך מה שאני יכולה להגיד אותה תקופה. ולאט לאט.. עד שהבנתי שאני באמת רוצה להמשיך לחיות.

תודה

מוזר איך אחרי כל כך הרבה זמן שאני לא פה. כלומר מציצה מדי פעם וקוראת, אבל לא כמו פעם.. אז למרות זאת, כמו הרגשה של בית. כל כך הרבה מלים שפכתי פה פעם וקיבלתי כל כך הרבה תמיכה וחברות. תודה

גריני

New member
אחת יקרה

גם אני מציצה מידי פעם ו... ממשיכה הלאה ושולחת
גדול

nypx

New member
את יודעת ..............

לפעמים אני כל כך מנסה לענות לך שמרוב נסיונות מה שנשאר לי בסוף זה :
(ועוד הרבה מעבר)

BooBee

New member
אחת יקרה ../images/Emo24.gif

התרגשתי לקרוא את המילים שלך. את חסרה לי לאחרונה. תרגישי טוב ומאחלת לך רק אושר ושמחת חיים. אוהבת, רויטל.

למעלה