עשר שנות נישואין

Star_Dust

New member
עשר שנות נישואין

היום אני חוגגת עשר שנות נישואין. עשר שנים! לא ייאמן כמה מהר חולף הזמן. במחשבותיי אני חוזרת אחורה בזמן... היום לפני עשר שנים... בשעה הזאת כבר הייתי במכון היופי. מתאפרת, מתלבשת, מתרגשת. בעוד שעתיים תגיע לקחת אותי. תלווה אותי במבטך ובחיוכך החם. תתנצל על שהחלטת להפתיע ולקשט את הרכב בעצמך אך אבוי! כל הבלונים התעופפו להם בדרך
אכנס למכונית וניסע לגן האירועים. בדרך ינופפו לנו ילדים דרך חלונות הרכבים. נהג משאית קוקה-קולה ענקית ילווה את דרכנו בצפירות רמות. ממש כמו בסרטים. אנחנו נוסעים ברכב מקושט חלקית והעולם כאילו עוצר סביבנו. קופא לרגע. מלווה אותנו במבטו. מחייך אלינו. נגיע לגן האירועים. השעה עוד מוקדמת. אתה שוב מרגיע אותי שהכל יהיה בסדר וביחד נחזור על צעדי ריקוד החתונה. עוד שעה תחלוף ואני אצעד לחופה. אפגוש אותך באמצע הדרך ואתה תניח את ההינומה על פניי ותשהה את ידיך לרגע קט מלטף את פניי קלות. נעלה לחופה והטקס יתמשך ויתמשך. באמצע הדרך אתה לא תתאפק ותשאל את הרב: "אפשר כבר לנשק את הכלה?" וכולם יצחקו. אפילו הרב. והוא יגיד שזה מראה שיש פה אהבה אמיתית. אהבה אמיתית. אתה ואני קורנים מאושר מתחת לחופה. הטקס יסתיים ואנחנו נשואים והגיע זמן החגיגה. ושנה תחלוף ועוד שנה ועוד אחת ואנחנו בירח דבש. ירח דבש תמידי – אור, אושר, אהבה. ירח הדבש שלנו יימשך שש שנים, שני חודשים, עשרים יום ושתים עשרה שעות בדיוק. אחרי שש שנים, שני חודשים, עשרים יום ושתים עשרה שעות אתה תנשק אותי ותצא לעוד יום בעבודה ולא תחזור. לעולם. עוד חודש יחלוף ושוב נצעד. נצעד?!? לא, לא, אני אצעד. אותך יגלגלו באלונקה לצידי. זוהי צעדתנו האחרונה. אנחנו צועדים והעולם כאילו עוצר סביבנו. קופא לרגע. מלווה אותנו במבטו. מזיל דמעה. אקבור אותך ואחזור הביתה בלעדיך. העולם בלעדיך. קשה לי לתאר עולם בלעדיך – חשוך יותר, עצוב יותר, כואב כל כך. ואני ממשיכה לספור לבדי את ימי הנישואין – שבע שנים, שמונה, תשע... עשר שנות נישואין. איך חוגגים יום נישואין עם בעל מת? מלטפים את האבן? שולחים לעברה הצהרות אהבה? כמעט והשלמתי עם חוסר קיומך ופתאום – עוד יום משמעותי מגיע ובשנייה מבטל את כל החוזק שבי – והדמעות שוב מציפות את העיניים. מתי כבר יגיע היום בו אפסיק לבכות עליך? עשר שנות נישואין. אתה שם מתחת לאבן הקרה ואני כאן, מנסה להמיס אותה בדמעות חמות ואולי להגיע אליך. מנסה ולא מצליחה. עשר שנות נישואין – אני בוכה לך, מדברת אליך, נשברת מולך, אוהבת אותך. רוצה להיות שוב ביחד ומרגישה כל כך כל כך לבד.
אני

יקרה שלי..

מחבקת אותך, בשקט, שהיום הזה יעבור, שהגעגוע יתקהה, שהכאב יירפא ושיחזור האור. שלך.

היי אחות לצרה

גם אני "חגגתי" יום נישואים ראשון לבד ממש ממש שבוע אחרי ה"שבעה" קצת יותר מעשר שנים בעצם 34. זה היה סיוט עצוב חשוך אנשים אפילו פחדו להתקשר כדי לא להעציב אותי עוד יותר. אני לא מעיזה לחשוב על יום ההולדת הראשון בלעדיו ובכלל את כל השנים שמצפות לי בלעדיו זה נראה לי בלתי אפשרי.ונכון שישנם ימים שאני מרגישה מאד חזקה ובטוחה בעצמי וחושבת שאוכל לשרוד את התקופה הקשה העומדת בפני אבל באמת מגיע יום כזה ועוד ימים שאני קצת פחות חזקה ואז הכל נראה כאילו אי אפשר איך אפשר לשרוד בלעדיו לעבור יום ועוד יום לילה ועוד לילה לבד. גם אם אהיה בין אלפי אנשים ארגיש בודדה כי הוא לא שם בשבילי. הבכי הנורא הוא חברי הצמוד זה לא נגמר אף פעם לפעמים אף מתגבר ואין לי בכלל רצון להפסיק אותו. star dust יקרה חזקי ואמצי ומצאי בתוכך את הכח להמשיך לפחות כפי שהיית עד כה. אומרים שהזמן מרכך את הכאב האמנם???

היי אחות לצרה

גם אני "חגגתי" יום נישואים ראשון לבד ממש ממש שבוע אחרי ה"שבעה" קצת יותר מעשר שנים בעצם 34. זה היה סיוט עצוב חשוך אנשים אפילו פחדו להתקשר כדי לא להעציב אותי עוד יותר. אני לא מעיזה לחשוב על יום ההולדת הראשון בלעדיו ובכלל את כל השנים שמצפות לי בלעדיו זה נראה לי בלתי אפשרי.ונכון שישנם ימים שאני מרגישה מאד חזקה ובטוחה בעצמי וחושבת שאוכל לשרוד את התקופה הקשה העומדת בפני אבל באמת מגיע יום כזה ועוד ימים שאני קצת פחות חזקה ואז הכל נראה כאילו אי אפשר איך אפשר לשרוד בלעדיו לעבור יום ועוד יום לילה ועוד לילה לבד. גם אם אהיה בין אלפי אנשים ארגיש בודדה כי הוא לא שם בשבילי. הבכי הנורא הוא חברי הצמוד זה לא נגמר אף פעם לפעמים אף מתגבר ואין לי בכלל רצון להפסיק אותו. star dust יקרה חזקי ואמצי ומצאי בתוכך את הכח להמשיך לפחות כפי שהיית עד כה. אומרים שהזמן מרכך את הכאב האמנם???

רונן ס

New member
לחגוג את חייו ../images/Emo16.gif

היי "אבק כוכבים"
את יודעת, אחרי שאהובתי נפטרה, גיליתי שמה שהיה לי כל כך טרוויאלי במשך 7שנים אינו כזה כלל וכלל. המתנה הזו שנקראת אהבה שמורה רק ליחידי סגולה. פתאום פקחתי את עיניי וגיליתי שיש כל כך הרבה אנשים בעולם הזה שלא חוו מעולם אהבה כה חזקה וכנה, מלאת משמעות, שנותנת לחיינו את הדלק להמשיך עוד יום ועוד אחד. הבנתי שקיבלתי מתנה ענקית. מתנה שנגנזה ממני בטרם עת. מכתבייך עולה האהבה האדירה שחווית והענקת- דבר יקר וכל כך אמיתי. אני חושב שזכית. תחגגי את חייו, את הזכות ההדדית שהיתה לכם לתת ולקבל. אני מאחל לך לגלות מחדש את יופיה של הבריאה ושאהבה חדשה תפציע בחייך ותציף אותך בכל הטוב שיש בעולם הזה. רונן

למעלה