עשר וחמישה.

  • פותח הנושא taya
  • פורסם בתאריך

taya

New member
עשר וחמישה.

אני לא יכולה להתאפק, יש לי עוד סקר קטנטן כזה, טיפשי, לא משמעותי, אל תרגישו מחויבות לענות. אבל תענו. תחשבו שניה על להקה שאתם מאוד אוהבים, הלהקה שאתם הכי אוהבים. יפה. עכשיו, האם יש שיר של אותה להקה שאתם פשוט לא יכולים לסבול, שאתם פשוט לא אוהבים ? אל תחשבו על זה בתור - ל"החברים של זרובבל" אין אף שיר גרוע, נקודה. תחשבו על זה בתור - מלהקה ברמה כל כך גבוהה כמו "החברים של זרובבל" הייתי מצפה ליותר ממה שהם הפגינו בשיר הזה, או - השמיעו את השיר הזה כל כך פעמים בכלי התיקשורת, שמעתי אותו בעצמי כל כך הרבה פעמים, עד שאין - השיר הזה טחון למוות, יותר אני לא אוכל לשמוע אותו. ואל תשכחו לנמק.
 

פיליפ

New member
PanterA - revolution is my name

אין מה להגיד, רוב האלבום הזה פשוט תת רמה. אחרי כל השנים וכל המוסיקה הטובה שהם עשו באתי עם המון ציפיות לשמוע את האלבום הזה והשיר הספציפי הזה היה הנקודה שבה נשברתי והבנתי שהם כנראה באמת כבר מיצו את עצמם.
 

פלונטר

New member
pixies - space (I believe in)

שבתוכו הם בעצם מודים שזה שיר שנועד למלא חלל שהיה באלבום... "we needed something to move and fill up the space, we needed something, this always is just the case" השיר הוא בעצם על איך הם עשו את השיר, ובאמצע פרנק בלאק זורק כל מיני שטויות כמו "now i´m gonna sing the perry mason theme" (ובאמת שר את המנגינה של פרי מייסון). וזה לא רק המילים, השיר פשוט נשמע רע (או בעצם, כמו שאמרת, הייתי מצפה מהפיקסיז ליותר...)
 

POET-

New member
זוועה!

בכלל שמתם לב שלפיקסיז שבסך הכל הם להקה מצויינת, יש נטיה לעשות קאברים לשירים שבכלל אסור להשמיע אותם, כאלה שהם אסון לעור התוף ואם כבר פיקסיז ... אז אני ממליצה לכם בחום על הבי סייד
 
למעלה