עשר המכות!

עשר המכות!

(ראיתי שעשו את זה בפורום טלי שרון, אז אמרתי, למה לא, נעשה גם פה... אבל קצת אחרת). במהלך הקריירה שלה, יהודית רביץ חוותה חוויות טובות, נעימות וגם פחות נעימות. מה לדעתכם הן עשר המכות בכל הקריירה של יהודית רביץ? מדובר ב30 שנות קריירה, אז תשקלו את זה טובטוב

KING האחד1

New member
המכות של יהודית../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif

1. הבת שלה שמעריצה את מאיה בוסקילה
2. הכישלון של האלבום "שם" 3. בשנת 2001, בערך, הייתי בהופעה של יהודית וכשהיא ירדה מהבמה נתפס לה השיער בדבר מוזר כזה, והוא נקשר... וכולם צחקו
זו בהחלט מכה ואין לי עוד... אני צריך לחשוב

איה... כואב ../images/Emo122.gif

אני אמשיך קצת. 4. החוסר הצלחה של "איזו מין ילדה", שהוא אחד האלבומים היותר חושפניים (וגם יותר טובים) של יהודית. 5. ההשוואות בינה לבין נורית גלרון
(שום דבר נגד נורית גלרון, להיפך - היא אדירה, אבל נמאס). 6. 7 השנים בין "געגוע" ל"עיר קטנה". 7 שנים זה הרבה זמן, וזה נשמע קצת כמו קללה
. ואני דוווקא חושבת שזה אדיר שאלה אוהבת את מאיה בוסקילה, ולא מכה.

YA2007

New member
ויש עוד כמה מכות...../images/Emo122.gif

7. השיר "מה שאת לא יכולה"- מתוך "עיר קטנה"... 8. סיבובון הופעות משותף, קטן וכושל עם שלום חנוך ב-1989...היינו מתים לראות את שניהם יחד בקיסריה היום, לא?
9. כמעט זכייה (מקום 2) בתואר זמרת השנה ב-1987...אחרי ש"באה מאהבה" קיבל את שיר השנה, ירדנה ארזי עקפה משמאל...

חחחח

אני דווקא גם פחות אוהבת את "מה שאת לא יכולה" (וגם את "אם בוא", אם כבר בשירים מסיימי אלבום עסקינן) אבל לא הייתי קוראת לזה מכה...

zoharrr1

New member
עוד קצת

1 האלבומים באה מאהבה, שם ואיזו מין ילדה. (בעיקר שירי הנושא) 2. ירון בכר ועדי רנרט. 3. הקליפים איזו מין ילדה, באה מאהבה ובו לריו. 4. יחסי הציבור של האלבום "געגוע" (לראייה בקושי יש שירים מהאלבום הנפלא הזה במופעים בשנים האחרונות) 5. ההסכמה של יהודית להשתתף בפעמוני היובל - מופע ברמה של מסיבת סיום כיתה ו 6. ההסכמה של יהודית לפיטר רוט לשיר את שירו המגעיל והדביק "היא אוהבת" בהופעות. 7. אסתר עופרים. 8. שירי יהודית שהתקלקלו בעקבות כוכבני כוכב נולד לאורך הדורות.

אסתר עופרים.

אסתר עופרים היא אחת האדירות. אני ממש אוהבת את הקול שלה. ועוד השילוב של הקול ה"קלאסי" שלה עם הקול ה"רוקיסטי" של יהודית, זה אחד הדברים היפים. כן, יש לה מבטא קצת מעצבן שהיא שרה, אבל כשמתרגלים לזה, זה ללא ספק אחד הדברים המרגשים. השיר "מישהו" תמיד ריגש, וכשהוא נוגע בעוד ז'אנר קסום עם השילוב של אסתר, הוא אפילו עובר את זה (שלא לדבר על העיבוד). חוץ מזה שיש לה קלאסיקות בזמר העברי שאי אפשר להעלים מהן עין, כמו "היו לילות" ו"מה אומרות עינייך" ועוד הרבה.

היי... אני עשיתי את זה בפורום טלי

תודה על המחווה
ואם אני כבר פה "עיר קטנה"
אחלה שיר... אבל אני משוחדת...
שיהיה לכם חג שמח (ולא מפורום טלי שרון, רק ממני
)

למעלה