עשרת הרוקיז של 2007

Malcolm X

New member
עשרת הרוקיז של 2007

הדוקטור החליט לעשות מיני-אתגר סביב הרוקיז של העונה החולפת. הוא ציין את חמשת הרוקיז הטובים ביותר. את חמשת הבאים הוא רוצה שאנחנו נשלים עם הסברים. הטור הזוכה יתפרסם בהופס לקראת סוף השבוע. שווה לנסות!!! ******** שילחו את חמש הבחירות הבאות (6 עד 10) עם הסבר קצר על כל אחד ל- [email protected] מועד אחרון יום ג´ בחצות ******** http://www.hoops.co.il/index.asp?page=ViewEL&id=108

ruller1234567

New member
5 הנבחרים שלי

6.ג'ף גרין-הגארד/סמול פורוורד נתן משחקים גדולים, ואף משחק אחד גדול שבו הוא ודוראנט קלעו מספרים בולטים במיוחד שניהם. הוא שחקן גדול שאני מצפה שיפרח בעוד שנה שנתיים בזכות הכשרון האדיר שטמון בו וחלק ממנו הוא כבר הראה. 7.אל תורנתון-נתן גיבוי מצויין לבראנד. לדעתי יש לו יכולות של אולסטאר. 8.רודני סטאקי-החליף את בילאפס, גם בפליאוף, ונתן מספרים אדירים לרוקי. לא מספיק? 9.דקואן קוק- הראה קליעה מצויינת בעונה הראשונה. יכולת חדירה מצויינת. יש לאן לפתח למרות שכבר עכשיו הוא מחליף מדהים. 10. הייתה התלבטות בין גלן דיויס לאפללו וברוקס. בסוף ההחלטה נפלה על גלן דיויס, שבעונת הרוקי, נתן עבודה קשה והצליח להתקדם בקבוצה שהPF שלה הוא קווין גארנט.

Malcolm X

New member
אל תשכח לשלוח את זה לדוק במייל ../images/Emo13.gif

אני בחרתי בקארל לנדרי, רודני סטאקי, ניק יאנג, מייק קונלי ג'וניור ואל תורנטון..לא בהכרח בסדר הזה. קונלי ומאיו ביחד נשמע מאוד מבטיח. יחד עם רודי גיי והאקים וואריק, ממפיס פתאום לא משעממת.

למעלה