עשרת הכואבים

מרי לי

New member
עשרת הכואבים

אני רוצה לעשות את רשימת הכואבים יש להגיש מועמדים החוליה המחלישה - אותנו ואת הקיבות שלנו אני מוסיפה שניים ראשונים זאירה (בכלל אי פעם) והפאלסטו של אייס החוקים הם: אפשר לשים כל מועמד של איידול ורוקסטאר מכל הזמנים בתנאי שהוא היה בטופ 12 (איידול ) או טופ 15 (רוקסטאר) אז קדימה שרשרו, נעשה לנו שרשור ארוך וכואב

Woogyman

New member
מתעב את שניהם. ../images/Emo110.gif

את רובן עצמו אני קצת (קצת) פחות שונא, אבל פשוט עצבני עליו כי לדעתי הוא לא היה צריך לנצח. לפנטזיה אני בכלל לא מתחבר, בשום צורה.

SHTRUDIDI

New member
עניין של טעם,כמובן שזכותך לטעם משלך

יש אנשים שבכלל לא שמעו את רובן באיידול אבל החליטו מראש שהוא לא צריך היה לנצח כי קליי מוכשר. לדעתי בעונה השנייה היו לא מעט מוכשרים, אני בכלל הכי אהבתי את ג'וש גרייסין אפילו שאני לא אוהבת מוזיקת קאנטרי.

מרי לי

New member
אוקיי אבל לא באותה קטגוריה עם זאירה

ובטח שלא יחד עם בפלסטו של אייס וגבטח שלא עם הפאקצות....

Fairywitch

New member
גם אני לא אוהבת אותם../images/Emo45.gif

אבל בעיקר את רובן. אנחנו מסכימים אבל הפוך

רובן ../images/Emo47.gif

אבל זה רק אני או שלא שומעים עליו כמעט? ואת פנטז'יה גם אני לא אהבתי..האישיות שלה אחלה אבל אין לה קול יפה בכלל..

Fairywitch

New member
שולפת כמה:

רובן (איך הוא ניצח?
) סקוט קווין קימברלי לוק (לגבי שלושת האחרונים- הכוונה היא לעובדה שהם נשארו הרבה מעבר למה שהגיע להם. ובכלל כל הנ"ל היו כדור שינה|תרופה|
) מיקיילה
(שונא פקאצות יחיה) וזאירה בהחלט
ובטח יש עוד- אבל זה מה שעולה לי כרגע, ככה בשליפה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif את רצינית בקשר לקימברלי?|:

היא הזמרת הכי טובה שהייתה בעונה השניה

מרי לי

New member
אמ.....

סקוט היה מוזר....... אוח... קווין....... קימברלי עוד לא הייתי רואה אז..... אוח מקיילה... ואיך קראו לזאתי מעונה 3 שעפה ראשונה
גם היא

SHTRUDIDI

New member
יש כמה ברשימה שנשארו יותר מידי

אבל לא ברור לי למה כל כך הרבה אנשים כאן לא אוהבים את רובן, יש לו קול מאוד מיוחד. קימברלי לוק הייתה מעולה! יש לה קול נפלא, למרות שלדעתי הגיע לג'וש להיות בטופ 3 ולא לה. אפילו סקוט שנשאר הרבבבבה יותר מידי עשה כמה הופעות מצויינות ויש לו קול טוב לדעתי.

darklighter

New member
שלי:../images/Emo190.gif

מאיידול: סקוט, מקיילה, אייס, קלי, קווין, פנטז'יה מרוקסטאר: זאירה, רייאן, לוקאס... לא זוכרת משנה שעברה

מרי לי

New member
שנה שעברה כל מי שהגיע לו לעוף

היה מגיע לבוטום 3 וINXS היו מעיפים אותו על פחות ממה שזאירה עושה

Fairywitch

New member
אולי הם נהנים מההד שהיא יוצרת...

ז"א- אנשים מדברים על התופעה ששמה זאירה, וזה מושך צופים, אז הם משאירים אותה. כשייגמרו הרווחים מהפרובוקציות שלה- אני מקווה שהיא תעוף...

למעלה