עשרת הגדולים של MTV

• פותח הנושא idrz
  • פורסם בתאריך

idrz

New member
עשרת הגדולים של MTV

אתמול היה בלילה מצעד TOP 10 AT 10 של MTV...המצעד היה של עשרה שירי רוק קלאסי שע"פ צופי MTV הם הטובים ביותר (לא מסכים עם זה, אבל מילא) האם מישהו פה יודע איזה שירים הופיעו במצעד? תודה רבה.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif מה שאני זוכרת-

מקום ראשון נירוונה עם SLTS, כמובן
. איפשהו היה את מטאליקה עם NEM וגם אירוסמית היו במקום 8 אם אנלא טועה [לא זוכרת עם איזה שיר]. RHCP היו מקום שני עם אממ Otherside [אאל"ט]. היה גם את אואזיס, לא זוכרת עם איזה שיר. אבל זה ההוא שבקליפ הוא יושב על כיסא שתקוע על קיר. מקווה שעזרתי.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gifתלונות לערוץ MTV.

זה מה שהיה שם. הוא שאל, אני עניתי. MTV אף פעם לא שמים את הדברים הנכונים תחת ההגדרות הנכונות.

amithadar

New member
המצב הוא כזה:

לחברי הפורום פשוט יש בעיה עם מנהלי/מדרגי/מחלקי הפרסים בעולם המוזיקה. (או שמע להם יש בעיה איתנו) וכל זה בצדק יש לציין! אני קורא בזאת, לכל חברי פורום רוק של תפוז. אלינו להקים טקס חלוקת פרסים/מצעדים שונים משלנו! אין לסמוך על MTV, הגראמי, אנשים שמדרגים אלבומים בYNET וכו'. כל מי שבעד, שיוסיף "
".

Sum41xGiRL

New member
לא!

לא! אל תשחק איתי!! להלה אני לא זוכר את המילים:\ MTV צריך לעוף מהאוויר, ואיתו כל פרסי מוזיקה למינהם..

Mooyan

New member
../images/Emo45.gif

למרות שאת הבחירות למצעד הזה מאוד אהבתי [נירוונה, אירוסמית, צ'ילי פפרס, אואזיס...], אבל הם באמת לא מתאימים לקטגוריה.

psychoit

New member
הגראמי לא משודר ב-mtv...

הוא משודר הערוצים אחרים. טקס טוב דווקא. כל השאר שמשודרים ב-mtv הם באמת לא מעניינים.

slallum

New member
בכיף ../images/Emo13.gif

מישהו רוצה לנהל את האירוע? או שאני אצטרך לעשות את זה?

amithadar

New member
עזוב את זה כרגע

עכשיו צריך לגרום לגופים השונים להכיר בנו!

oh-da

New member
זה לא הרוק שקלאסי, זה הלהיטים.

הלהיטים הקלאסיים שמככבים במשך השנים.

idrz

New member
את אלה גם אני זוכר :)

את שלושת הראשונים עוד הספקתי לראות, אבל את הקודמים פיספסתי... אם מישהו יודע, שתפו.

למעלה