עשיתם פעם מצעד הקטעים??

שירה 94

New member
עשיתם פעם מצעד הקטעים??

לא לרצוח אותי..אבל מש התחשק לי לעשות..קטעים נבחרים ומי שרוצה שיוסיף..בנתיים זה רק מהספר השלישי אבל לקח לי זמן..אז לא לסלק אותי מהפורום לצמיתות..וחצמזה כולם מדברים על הספר השביעי ובגלל שאני לא קראתי עדיין כי מישהו הבטיח להשאיל לי - ונעלם החלטתי לעשות משהו עם הספר השלישי..זה בכמה חלקים כי תפוז המפגרים האלה לא נותנים לי לעלות את הכל.. מצעד הקטעים – הארי פוטר והאסיר מאזקבאן פרסי הושיט את ידו ברצינות, כאילו הוא והארי לא נפגשו מעולם ואמר, "הארי. טוב לפגוש אותך" "שלום פרסי" אמר הארי, משתדל שלא לצחוק "אני מקווה שמצבך בכי טוב" אמר פרסי ברוב חשיבות עצמית, ולחץ את ידו. זה היה קצת כמו לערוך קבלת פנים אצל ראש העיר. "טוב מאוד, תודה – " "הארי!" אמר פרד, דחף את פרסי הצידה וקד קידה עמוקה. "כמה נפלא לראות את זיו פניך קשישי - " "פשוט תענוג" אמר ג'ורג', דחף את פרד הצידה ולפת גם הוא את ידו של הארי. "הכבוד כולו שלי". פרסי הזעיף פנים "די עם זה" אמרה גברת וויזלי "אמא!" אמר פרד כאילו רק עכשיו הוא שם לב אליה, ולפת גם את ידה "כמה מצוין לראות אותך כאן – " "אמרתי להפסיק עם זה," *********************************************************** לפתע נפתחה דלת התא ומישהו נפל פנימה בכבדות על רגליו של הארי. "סליחה! למישהו פה יש מושג למה עצרנו? איה! סליחה – " "היי, נוויל," אמר הארי , וגישש באפלה ומשך כלפיו את נוויל בשולי גלימתו "הארי? זה אתה? מה קורה פה?" "אין לי מושג! שב – " נשמעה יללת כעס וצווחת כאב – נוויל ניסה לשבת על קרוקשנקס "אני אלך לשאול את הנהג מה קורה כאן" נשמע קולה של הרמיוני. הארי חש בה חולפת על פניו, שמע את פתיחת דלת התא ואחר כך קול חבטה ושתי זעקות כאב חדות "מי זה?" "מי את?" "ג'יני?" "הרמיוני?" "מה את עושה כאן?" "באתי לחפש את רון – " "בואי הנה ושבי – " "לא כאן!" צעק הארי "אני יושב כאן" "איה!" אמר נוויל "שקט! אמר לפתע קול צרוד *********************************************************** האגריד חזר פנימה, שערו וזקנו נוטפים מים, וניגב את המים מתוך עניו. "ככה זה יותר טוב," הוא אמר מנער את ראשו כמו כלב ומרטיב את כולם. "תשמעו, אתם יפה מצידכם שבאתם ככה לבקר אותי, אני ממש – " לפתע האגריד נעצר, והסתכל על הארי כאילו רק עכשיו קלט שהוא עומד כאן. "מה אתה חושב שאתה עושה, אתה תגיד לי?" הוא שאג, וזה היה כל כך לא צפוי עד כי כולם קפצו באוויר. "אתה אסור לך להסתובב בחוץ אחרי רדת החשכה, הארי! ואתם, שניכם! איך זה אתם מרשים לו?" האגריד פסע לעבר הארי, תפס בזרועו, ומשך אותו לכיוון הדלת. "קדימה!" אמר האגריד בכעס "אני לוקח פה את כולכם חזרה לבית הספר, ואתם על תיתנו לי לתפוס אתכם שוב פעם באים לבקר אותי אחרי רדת החשיכה. אני לא שווה את זה!" ***********************************************************

שירה 94

New member
המשך ../images/Emo13.gif

"הוא עושה רושם של מורה מצוין" הסכימה הרמיוני. "אבל הלוואי שגם לי הייתה הזדמנות להתמודד עם הבוגראט – " "איזו צורה הוא היה לובש בשבילך?" שאל רון בגיחוך. "שיעורי בית שקיבלו רק ציון 'כמעט טוב מאוד'?" *********************************************************** "ויש לנו מחפש שמעולם עוד לא הפסיד משחק!" המשיך ווד, ותקע בהארי מין מבט של גאווה נזעמת. "וגם אותי," הוא הוסיף כבדרך אגב "גם אתה טוב מאוד לדעתינו, אוליבר" אמר ג'ורג' "פיצוץ של שומר" אמר פרד *********************************************************** פרסי היה הכי רחוק מלנחם את הארי כשאמר: "כולם עושים מהוגסמיד עניין גדול, אבל אני מבטיח לך הארי, זה לא עד כדי כך שווה" הוא אמר ברצינות "טוב, אמנם חנות הממתקים די מוצלחת, אבל חנות התעלולים של זונקו היא ממש מסוכנת בעניי, וכן, נכון, הצריף המצווח תמיד שווה ביקור אבל באמת, הארי, מלבד זה אתה לא מפסיד הרבה" *********************************************************** "אני מבין" אמר לופין מהורהר. "נו, נו... זה מרשים מאוד" הוא חייך קלות למראה ההפתעה על פניו של הארי. "ניתן להסיק מזה שמה שמפחיד אותך יותר מכל הוא – הפחד עצמו. נבון מאוד הארי." *********************************************************** "איפה ווד?" שאל הארי, שהבחין לפתע שווד לא נמצא בחדר. "הוא עוד מתקלח," אמר פרד. "אנחנו חושבים שהוא מנסה להטביע את עצמו." *********************************************************** "ירחוני, זנב תולע, רך כף, וקרניים," נאנח ג'ורג', וליטף את כותרת המפה. "אנחנו חייבים להם כל כך הרבה." "נפשות אציליות שעמלו ללא הפוגה כדי להקל על דור חדש של פורעי חוק,"אמר פרד ברצינות תהומית. "טוב," אמר ג'ורג' בקול ענייני. "אל תשכח למחוק אותה בתום השימוש – " " – אחרת כל אחד יכול לקרוא בה," הזהיר פרד "צריך רק לטפוח עליה פעם אחת, ולהגיד, 'תם ונשלם הקונדס!' והיא תמחק." "אם כן, הארי נערי," אמר פרד בחיקוי מוצלח מאוד של פרסי, "התנהג יפה" "נתראה בדובשנרייה" אמר ג'ורג' בקריצה. הם יצאו מהחדר, שניהם מחיכים בסיפוק. *********************************************************** "חדשות לא טובות הארי. הרגע הלכתי לדבר עם פרופסור מקונגל על אש המחץ. היא – אה – דיברה איתי לא כל כך יפה. אמרה לי שסדר העדיפויות של מעוות. היא כאילו חושבת שאכפת לי יותר לזכות בגביע מאשר שאתה תישאר בחיים. רק בגלל שאמרתי לה שלא אכפת לי אם תיפול מהמטאטא כל עוד קודם הוא יעזור לך לתפוס את הסניץ'." ווד ניענע בראשו כלא מאמין. "ברצינות, איך שהיא דיברה אלי... אפשר לחשוב שאמרתי משהו ממש נורא. ואז שאלתי אותה כמה זמן הם עוד מתכוונים להחזיק במטאטא..." הוא כיווץ את פניו ועשה חיקוי של קולה המחמיר של פרופסור מקונגל: " 'כל זמן שידרש, ווד'... לדעתי הגיע הזמן שתזמין לעצמיך מטאטא חדש, הארי. יש טופס הזמנה בסוף עולם המטאטאים... תוכל לקנות נימבוס 2001, כמו זה שיש למאלפוי." "אני לא קונה שום דבר שיש גם למאלפוי," אמר הארי חד וחלק. *********************************************************** "מה – הם הורגים - ?"

monicasfh

New member
זה כשהארי נמצא בשיעור

התגוננות מפני סוהרסנים עם לופין, ושואל אותו מה יש לסוהרסנים מתחת לברדס.. ואז הוא מספר לו על הנשיקה שלהם, והארי אומר בתגובה: "מה - הם הורגים - ?" ולופין מסביר את כל הקטע עם הנשמה שנשאבת.. היום סיימתי את הספר השלישי בפעם המ-יודע-כמה..
הלאה לרביעי!!

שירה 94

New member
המשך להמשך

"הו, לא," אמר לופין. "הרבה יותר גרוע. אתה יכול להמשיך להתקיים ללא הנשמה שלך, אתה יודע, כל עוד המוח והלב שלך מתפקדים. אבל אתה מאבד את ה'אני' שלך, את הזיכרונות שלך, כל דבר. אין סיכוי להחלמה. אתה פשוט – קיים. כמו קליפה ריקה. והנשמה שלך אובדת לעד." *********************************************************** אובדן העכברוש שלו היה לרון מכה קשה. "צא מזה רון. תמיד התלוננת שסקאברס משעמם," ניסה פרד לעודד אותו. "והוא כבר המון זמן היה חולה, ממש על סף גסיסה. בטח יותר טוב לו שהוא מת בבת אחת. ביס אחד – וגמרנו – הוא בטח לא הרגיש כלום." "פרד!" אמרה ג'יני בכעס. "כל מה שהוא עשה זה לאכול ולישון, רון, אתה בעצמך התלוננת על זה," אמר ג'ורג' "פעם הוא נשך את גויל בשבילנו!" אמר רון באומללות "זוכר הארי?" "כן, נכון," אמר הארי "שעתו היפה ביותר," אמר פרד שהתקשה לשמור על רצינות "תהא הצלקת על אצבעו של גויל מזכרת נצח לזכרו. אוף, די כבר, רון, קום ולך להוגסמיד וקנה לעצמך עכברוש חדש. מה הטעם להמשיך לילל?" *********************************************************** "ככה," הוא אמר "כולם, משר הקסמים ומטה, מתאמצים לשמוע על הארי פוטר המפורסם מפני סיריוס בלק. אבל הארי פוטר המפורסם הוא חוק בפני עצמו. שהאנשים הפשוטים ידאגו לביטחונו! הארי פוטר המפורסם הולך לאן שמתחשק ל, מבלי להקדיש מחשבה לתוצאות." הארי המשיך לשתוק. הוא ידע שסנייפ מנסה להתגרות בו כדי שיגיד את האמת. הוא לא התכוון להיכנע לו. לא היו לסנייפ הוכחות – בנתיים. "מפליא עד כמה אתה דומה לאביך פוטר." אמר סנייפ, ועניו נצצו. "גם הוא היה יהיר ביותר. היה לו קצת כשרון במגרש הקווידיץ' והוא האמין שזה עשה אותו יותר טוב מכולנו. היה מתהלך לכל מקום עם עדת החברים והמעריצים שלו, מתרברב ללא הרף... הדמיון בניכם מדהים." "אבא שלי מעולם לא התרברב" אמר הארי, לפני שהספיק לעצור את עצמו "וגם אני לא." "גם אביך זילזל בחוקים כמוך," המשיך סנייפ מנצל את היתרון שהשיג, פניו הרזים מלאי רוע. "החוקים נועדו לבריות הנחותות לא לזוכים בגביע הקווידיץ'. הראש שלו היה כל כך מנופח עד ש – " "סתום את הפה! " פתאום הארי עמד על רגליו. זעם שלא ידע כמותו מאז לילו האחרון בדרך פריווט פיעפע בתוכו. לא היה אכפת לו שפניו של סנייפ התקשחו, ובעניו השחורות ניצת זיק מסוכן. "מה אמרת לי, פוטר?" "אמרתי לך לסתום את הפה שלך ולא לדבר על אבא שלי! " צעק הארי. אני יודע את האמת, טוב לך? הוא הציל את חייך! דמבלדור סיפר לי! אתה בכלל לא הייתה כאן לולי אבא שלי" עורו החיוור של סנייפ קיבל צבע של חלב חמוץ *********************************************************** "פרופסור סוורוס סנייפ, מורה בבית הספר הזה, מצווה עליך לחשוף את המידע הצפון בך!" אמר סנייפ והיכה בקלף בשרביטו. כאילו הייתה שם יד בלתי נראית שכתבה, החלו מילים להופיע על פניה הריקים של המפה. האדון ירחוני מברך את הפרופסור סנייפ לשלום, ומבקש ממנו ברוב טובו לסלק מעסקיהם של אחרים את הפו הגדול שלא כדרך הטבע. סנייפ קפא במקומו. הארי בהה, המום, במשפט הכתוב. אבל המפה לא עצרה שם. מילים נוספות הופיעו מתחת לאלה הראשונות האדון קרניים מבקש להסכים עם האדון ירחוני וברצונו להוסיף שהפרופסור סנייפ הוא חתיכת מכוער. זה היה יכול להיות מצחיק אלמלא היה המצב חמור כל כך. וזה לא נפסק... האדון רך כף מבקש לציין את תדהמתו מכך שאידיוט שכזה הגיע למעמד של פרופסור. הארי עצם את עניו באימה. כשפקח אותן, המפה נשאה משפט אחרון: האדון זנב תולע מאחל לפרופסור סנייפ יום נעים, וממליץ לו לחפוף את שערו השמנוני והמגעיל. הארי המתין למכה שתנחת עליו. "ככה..." אמר סנייפ בקול שקט "עוד נראה, נראה..." *********************************************************** סמוק לנוכח הצלחתו, נשאר הארי כדי לצפות במבחנים של רון והרמיוני. רון הצליח יפה עד שהגיע להינקיפנק שהוליך אותו שולל וגרם לו שישקע בבוץ עד המותניים. הרמיוני עשתה הכל מצוין עד שהגיע לארגז שבו שכן הבוגראט. אחרי כדקה בתוך הארגז היא יצאה בצרחות. "הרמיוני!" נבהל לופין "מה קרה?" "פ-פ-פרופסור מקונגל!" השתנקה הרמיוני, והצביעה על הארגז. "הי-היא אמרה שנכשלתי בכל המקצועות!" *********************************************************** "תראו אותו מילל!" מאלפוי, קראב וגויל כנראה נעצרו ליד דלתות הכניסה כדי לצותת לשיחה שלהם. "ראיתם בחיים שלכם עלוב נפש כזה?" אמר מאלפוי "והוא עוד אמור להיות המורה שלנו!" הארי ורון עשו שניהם צעד נזעם לכיוונו של מאלפוי, אך הרמיוני הגיעה לשם ראשונה – פלאק! היא הנחיתה סטירה על פניו של מאלפוי בכל הכוח שהצליחה לגייס. ***********************************************************

s o f 1

New member
חח אהבתי! הנה מהספרים הרביעי והשישי

חח לקח לי הרבה זמן להרגע אחרי הפעם הראשונה שקראתי את זה.... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "בוקר טוב!" אמר האגריד, וחייך לעבר הארי, רון והרמיוני. "זה עדיף לחכות להם פה, לסלית'רינים, הם לא היו רוצים לפספס את מה שיש לי פה - סקרוטים פוצי-תחת!" "תגיד שוב?" ביקש רון. האגריד הצביע על הארגזים. "יאכסה!" צווחה לבנדר בראון, ונרתעה לאחור. "יאכסה" סיכם, בערך, גם את דעתו של הארי על הסקרוטים פוצי-התחת. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מהשישי: "ארתור, זה אתה?" "כן," נשמע קולו העייף של אדון וויזלי. "אבל גם אילו הייתי אוכל מוות הייתי עונה כך. תשאלי את השאלה!" "אוי, באמת..." "מולי!" "בסדר,בסדר... מהי שאיפת חייך?" "לגלות איך אווירונים נשארים באוויר." גברת וויזלי הנהנה וסובבה את הידית, אבל התברר שאדון וויזלי מחזיק את הידית חזק מעברה השני של הדלת, כי הדלת נשארה סגורה ומסוגרת. "מולי! קודם גם אני צריך לשאול אותך שאלה! "ארתור, באמת, זה סתם טיפשי..." "איזה כינוי חיבה את אוהבת לשמוע כשאנחנו לבד?" אפילו באור העששית הקלוש יכול הארי לראות שגברת וויזלי מסמיקה עמוקות; הוא עצמו חש פתאום חום באזור האוזניים והצווא, ומיהר לבלוע עוד מרק, מקשקש בכף על תחתית הקערה ברעש גדול ככל האפשר. "מולי-פולי שלי," לחשה גברת וויזלי במבוכה אדירה אל הסדק שבשולי הדלת. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ואחרון: "החלון הימני היה מכוסה בכרזת ענק, סגולה כמו כרזות משרד הקסמים אך מוטבעת באותיות צהובות מהבהבות: למה לכם לחשוש מפני זה-שאין-לנקוב-בשמו? החשש האמיתי הוא מפני זה-שאין-לי-קקי-עימו - העצירות הקסומה שסוחפת את האומה "!

natyly

New member
מגניב!../images/Emo6.gif

פרק מאחוריך!
לא סתם, אני מתומתמת.. ^^

למעלה