פרעה יושב בסטלה בשמיים לוקח שכטה בהפסקת סגריה ומתרברב לפני כולםואומר " תראו מה זה כבר אלפי שנים אני יושב פה לא צריך לעשות שם דבר בכדי שהם יקללו אותי.. כמו אז הנה גם היום אני משעבד אותם בפרך מבלי לזוז מהמקום."
עזוב פנלים זה בקטנה הידעת ... שאם משפשים קירות מתחת לצבע והסיד הם כלל בצבע אפור
מה שמזכיר לי .......... אישה אחת ביקשה מבעלה "נקה לי את הפנלים" למה ?..הוא שאל כתוב לי על החולצה שאני מנקה פנלים?.. "תני לראות כדורגל בשקט אישה" ... טוב תעזור לי לנקות את השטיחים.. למה כתוב לי על החולצה שאני מנקה שטיחים ..יאלללה עזבי אותי למחרת מגיע בחור צעיר ששואל את האישה אם היא יודעת איפוא יש מאפייה היא עונה שהיא מוכנה או לאפות לו 4 עוגות או להזדיין איתו בתנאי שינקה פנלים ושטיחים כשי הבעל חוזר הבית רואה הכל נקי מצוחצח שואל איך... והאישה מספרת על הבחור על המאפייה על העוגות או הזיון ... והבעל שואל נו ואפית לו 4 עוגות ....... למה?.. היא עונה, כתוב לי על החולצה שאני אופה עוגות?......
חוסר נוחות?!!?? שלשום בגלל אי אילו מצוקות גופניות ומפאת חוסר נוחות שטפתי את הבית היטב.(היטב) עד שסיימתי כבר ירד החושך אז הדלקתי נרות ריחניים וישבתי לחכות לכולם שיכנסו ויאמרו וואוווווווו מקסים (מה "נפל " עליייייייה זותי?! )ובח'יי שנהנתי... נחשב לי שעשיתי פסח? מה זה בכלל פנליםםםםםםם??!!!
אבל כיוון שלא מרחנו כל השנה חמץ על הפנלים, ואין לי כל כוונה ללקק פנלים במשך החג-אז אני מוותרת על התענוג שבמירוק. נו באמת, אנשים מתחרפנים כל שנה מחדש ללא סיבה.(כשיש סיבה, מילא)