עשיתם פנלים?

ערסlight

New member
עשיתם פנלים?

ככה עברתי על השירשורים... אז מסתבר שחג החרות הפך לחג עבדות לניקיון. מצחיק, לא?

Rinattt

New member
שאני אשפשף? מה פתאום...

הבנות הופקדו על הפאנלים והקירות והתמרחו בסבון ומים המנקה על החלונות ואני על השאר... והיה מוי כיף...
אם לא נעשה פנלים מי יעשה ערסי? מי ישטוף? מי יבריק חלונות? אי אפשר לחיות בג'יפה
עכשיו אני צריכה מסאז'

Kטלנית

New member
ערסי... אתה יודע איך זה..../images/Emo98.gif

פרעה יושב בסטלה בשמיים לוקח שכטה בהפסקת סגריה ומתרברב לפני כולםואומר " תראו מה זה כבר אלפי שנים אני יושב פה לא צריך לעשות שם דבר בכדי שהם יקללו אותי.. כמו אז הנה גם היום אני משעבד אותם בפרך מבלי לזוז מהמקום."
עזוב פנלים זה בקטנה הידעת ... שאם משפשים קירות מתחת לצבע והסיד הם כלל בצבע אפור
:-* זה אומר שהגעתי כבר לבלוקים
ועוד לא סיימתי הבית קורא לי... עד כאן הפסקת
ו|סגריה| זזתי....

Rinattt

New member
../images/Emo6.gif

מי-פגרת!!! יאללה תתחילי להזיז את הצלוליטיס מהכיסא
הספקתי לנקות לי, לנקות לאמא שלי ואת עדיין בקירות שלך, מעניין כמה קומות יש לך בבית...

Kטלנית

New member
../images/Emo46.gif

מי-עמעמת אחרי ה"פיקסו" שהיה לי בבית זה נס פורים בפסח שהצלחתי לשפשף את זה הלכו לי הציפורניים
וחוץ מזה סיימתי מקרר הגידי לי מזל"ט הנה המי-פקדת
הייתי פה ועכשיו כבר לא
חולית עליך

Rinattt

New member
../images/Emo6.gif

נס חנוכה או נס פורים?
מצחיקולה אחת אני מחכה שתרשמי כבר "כשר למהדרין"
התעייפתי רק מלשמוע אותך
שיגיע כבר מחר וננוח ביחד בטלפון

Kטלנית

New member
../images/Emo99.gifתתתתתתתתתת

אני אחרי הפנלים הנקיונות הכל הכל הכל ויש לי מצות ויין ו ה כ ל תודה לאל
מאמי |מואה|

רות 2

New member
ואלללה איך לא חשבתי על זה.....

מה שמזכיר לי .......... אישה אחת ביקשה מבעלה "נקה לי את הפנלים" למה ?..הוא שאל כתוב לי על החולצה שאני מנקה פנלים?.. "תני לראות כדורגל בשקט אישה" ... טוב תעזור לי לנקות את השטיחים.. למה כתוב לי על החולצה שאני מנקה שטיחים ..יאלללה עזבי אותי למחרת מגיע בחור צעיר ששואל את האישה אם היא יודעת איפוא יש מאפייה היא עונה שהיא מוכנה או לאפות לו 4 עוגות או להזדיין איתו בתנאי שינקה פנלים ושטיחים כשי הבעל חוזר הבית רואה הכל נקי מצוחצח שואל איך... והאישה מספרת על הבחור על המאפייה על העוגות או הזיון ... והבעל שואל נו ואפית לו 4 עוגות ....... למה?.. היא עונה, כתוב לי על החולצה שאני אופה עוגות?......

naama78

New member
בכלל לא....

הנקיון מרגיע, מזכך, מטהר,מחדש,... אין כמו פנלים מבריקים!

ד ו ל ה

New member
OK, אתן צוחקות נכון???

בבקשה תגידו שאתן צוחקות אחרת אני מתחילה חוסר נוחות קלה... אני היחידה שלא מעניין אותה מה יש על הפנלים
(מי בכלל זכר שיש לי פנלים בבית...) דולה (
)

חחחחחח

חוסר נוחות?!!?? שלשום בגלל אי אילו מצוקות גופניות ומפאת חוסר נוחות שטפתי את הבית היטב.(היטב) עד שסיימתי כבר ירד החושך אז הדלקתי נרות ריחניים וישבתי לחכות לכולם שיכנסו ויאמרו וואוווווווו מקסים (מה "נפל " עליייייייה זותי?! )ובח'יי שנהנתי... נחשב לי שעשיתי פסח? מה זה בכלל פנליםםםםםםם??!!!
מראה(
)

deena

New member
אמנם יחסית נקי אצלינו לפסח

אבל כיוון שלא מרחנו כל השנה חמץ על הפנלים, ואין לי כל כוונה ללקק פנלים במשך החג-אז אני מוותרת על התענוג שבמירוק. נו באמת, אנשים מתחרפנים כל שנה מחדש ללא סיבה.(כשיש סיבה, מילא)

א ני ר

New member
רק רציתי להגיד

שלנקות את הבית בפסח, בישראל. זה טפשי. אבל לעדר, כמו לעדר, כוחות פלאים.

naama78

New member
נכון...

כי יש כאלה מהעדר שיוצאים לחופשה ויש להם יותר זמן, כי האביב בפתח וזה הזמן המתאים לנקות את "נזקי החורף", כי לעדר, כמו לעדר, יש גם כוחות חיוביים.

למעלה