עשיתם זאת בעצמכם

עשיתם זאת בעצמכם../images/Emo35.gif

בשלב הזה אני חושבת שהיו כאן מספיק איזכורים של תכניות העיצוב בבי.בי.סי. על מנת לשאול -
האם עשיתם במו ידיכם משהו בדירה
מה זה היה הדבר הזה
כל דבר מתחום הצביעה והבנייה יחשב.
השאלה הנוספת שלי, ואני אשמח למשוב בעניין הזה, היא:
האם יש דברים שרציתם או רוצים לעשות - אבל לא יודעים כ"כ איך

moria007

New member
אני צבעתי כיסא...

ססית של סבא וסבתא שלי (ז"ל שניהם) היה תמיד כיסא קטן מעץ שעליו היינו עומדים ומסתכלים על סבא שלי מכין ביצה מקושקשת עם חתיכות של עוף (זה ממש טעים, אל תצחקו...). בקיצור, כשהם הלכו לעולמם, אני ניצחתי את כל הנכדים וזכיתי בכיסא!!! מדובר על כיסא קטן וחמוד מעץ שיבר החל להתקלף, וצבעתי בכחול את המושב שלו, כך שחלק מהצבע המתקלף עדיין נשאר, ויצא - מאמם כמו שאומרים... עכשיו יש לי יותר מדי כחול בחדר אז החלטתי לצבוע בכתום דווקא ויצא עוד יותר יפה, נראה לי שככה זה ישאר. מה עושים עם כיסא קטן וצבע, אתם שואלים? ובכן, הטלפון שלי גר עליו עכשיו והם מסתדרים מצויין... אה! נזכרתי בעוד משהו שצבעתי!(במחשבה שניה, הייתי צריכה לכתוב בשרשור היכרות- פטיש: לצבוע דברים). תמיד היה לי חלום שיהיה לי ספסל מהמם מעץ בכניסה לחדר, שעליו אני אשים את התיק ואוריד נעליים כשאכנס לחדר. חלומות לחוד ומציאות לחוד! לא מצאתי מעולם ספסל כזה שישביע את רצוני. לפני כמה חודשים חברה שלי טסה לחו"ל ו"חיסלה" את החדר שלה (כמה טוב לחיות בקיבוץ...) ואמרה לי שהיא השאירה בחוץ איזה שולחן שהיא כבר לא צריכה ושאם בא לי אז לקחת. עשיתי סיבוב ונדהמתי לגלות שאותו שולחן נטוש תואם לחלוטין את חלום הספסל שלי!!!!!! קצת צבע ואף אחד לא יכול לדעת שזה לא ספסל אלא שולחן קפה בתחפושת (חוץ ממכם - פורום יקר! אל תגלו לאף אחד!). אז עכשיו חלומי התגשם ואני חולצת נעליים על הספסל, מניחה את התיק ומעליו תולה את המעיל והצעיף! חברות שלי טוענות שאני שארלוט מ"סקס והעיר", ורואות בספסל ורגשותי כלפיו את ההוכחה הניצחת.

מתביישת להודות

שבתחום הזה אני די גרועה... הדבר היחידי ש"בניתי" זו שידת עץ שקונים מפורקת ב ACE וצריך להרכיב. וגם את זה עשיתי יחד עם חבר שלי. (טוב נו, הוא הרכיב, אני הושטתי לו פטיש ומברג מידי פעם...). ומשהו נוסף שעשיתי זה לתקוע מסמר בקיר. ואל תצחקו, זה לא היה פשוט בכלל. כשעברתי דירה, סבא וסבתא שלי (שאצלם גרתי עד אז) נתנו לי במתנה תמונה לתלות בחדר. תמונה באמת מקסימה ומאוד אהבתי אותה. אבל משום מה התעצלתי לדפוק מסמר בקיר, ככה שהתמונה עמדה לה על שולחן, ולא היתה תלויה על הקיר כמו שצריך. עד שיום אחד סבא וסבתא באו לבקר, בהתראה קצרה ביותר, בלי שיהיה לי זמן להזעיק את החבר שלי (אוי, אני נשמעת עכשיו כל כך חסרת אונים, זה נוראי). מכיוון שרציתי שהם יראו את התמונה תלויה כמו שצריך, לא היתה לי ברירה. לקחתי מסמר ופטיש מהשותפה ובידיים רועדות התחלתי לדפוק. באופן מפתיע הוא נכנס לקיר, ועד היום התמונה תלויה לתפארת מדינה ישראל (טפו טפו טפו).

yaronxx

New member
עשיתי די הרבה ויכל לייעץ

חלק מהיצירות: 1. מיטה לחדר השינה 2. ארונית מדפים תלויה למיטבח 3. שולחן עבודה 4. סיוד \ צביעת הבית 5. הוספת שיקעי טלפון + חשמל + כבלים 6. התקנת \ תליית אהילים + תמונות + מראות 7. תיקון מכונת כביסה 8. פתיחת סתימה בשירותים 9. סריגת צעיף 10. אפיית עוגה ..... היו עוד הרבה. אני ממש לא אוהב לשלם (כן די קמצן) אז משתדל לא להזמין בעלי מקצוע ואחרי כמה ניסיונות בד"כ מצליח לעשות די הרבה.

Aimee

New member
אני הכנתי

קופסא כזו לדיסקים לחבר שלי. קניתי קופסא מעץ וצבעתי אותה בשחור וריססתי שבלונות של אותיות יפניות בכסף. זה היה ממש יפה. שלוש שעות התלהבנו מזה עד שבאה החתולה קפצה על הרמקולים וזה נפל והתנפץ על הרצפה. אח"כ הכנתי לי קופסאת תכשיטים. צבעתי אותה בורוד צועק הדבקתי פרווה מלאכותית ורודה זוהרת(כאילו שיש חיות ורודות זוהרות בטבע) קצת נצנצים והדבקתי בובות של דבורה ופרפר, זה עד היום מחזיק אבל החבאתי את זה במגירה כדי לשמור על ראיה תקינה וחוסר בחילה.

למעלה