אני צבעתי כיסא...
ססית של סבא וסבתא שלי (ז"ל שניהם) היה תמיד כיסא קטן מעץ שעליו היינו עומדים ומסתכלים על סבא שלי מכין ביצה מקושקשת עם חתיכות של עוף (זה ממש טעים, אל תצחקו...). בקיצור, כשהם הלכו לעולמם, אני ניצחתי את כל הנכדים וזכיתי בכיסא!!! מדובר על כיסא קטן וחמוד מעץ שיבר החל להתקלף, וצבעתי בכחול את המושב שלו, כך שחלק מהצבע המתקלף עדיין נשאר, ויצא - מאמם כמו שאומרים... עכשיו יש לי יותר מדי כחול בחדר אז החלטתי לצבוע בכתום דווקא ויצא עוד יותר יפה, נראה לי שככה זה ישאר. מה עושים עם כיסא קטן וצבע, אתם שואלים? ובכן, הטלפון שלי גר עליו עכשיו והם מסתדרים מצויין... אה! נזכרתי בעוד משהו שצבעתי!(במחשבה שניה, הייתי צריכה לכתוב בשרשור היכרות- פטיש: לצבוע דברים). תמיד היה לי חלום שיהיה לי ספסל מהמם מעץ בכניסה לחדר, שעליו אני אשים את התיק ואוריד נעליים כשאכנס לחדר. חלומות לחוד ומציאות לחוד! לא מצאתי מעולם ספסל כזה שישביע את רצוני. לפני כמה חודשים חברה שלי טסה לחו"ל ו"חיסלה" את החדר שלה (כמה טוב לחיות בקיבוץ...) ואמרה לי שהיא השאירה בחוץ איזה שולחן שהיא כבר לא צריכה ושאם בא לי אז לקחת. עשיתי סיבוב ונדהמתי לגלות שאותו שולחן נטוש תואם לחלוטין את חלום הספסל שלי!!!!!! קצת צבע ואף אחד לא יכול לדעת שזה לא ספסל אלא שולחן קפה בתחפושת (חוץ ממכם - פורום יקר! אל תגלו לאף אחד!). אז עכשיו חלומי התגשם ואני חולצת נעליים על הספסל, מניחה את התיק ומעליו תולה את המעיל והצעיף! חברות שלי טוענות שאני שארלוט מ"סקס והעיר", ורואות בספסל ורגשותי כלפיו את ההוכחה הניצחת.