עשיתי: swich.. off ל-t.v איך אני? טוב, אה?
B Bazooka Joe New member 6/4/02 #3 רק אחריי שתבין שגם עשיתי: shuvit.. up your ass. יא חתיכת חרא-מניאק-קטן רשע-המן עמלאק-טליבאן!! תגיד לי עוד פעם "סתום" ואני אתעלם ממך.
רק אחריי שתבין שגם עשיתי: shuvit.. up your ass. יא חתיכת חרא-מניאק-קטן רשע-המן עמלאק-טליבאן!! תגיד לי עוד פעם "סתום" ואני אתעלם ממך.
K kichi mullen New member 8/4/02 #9 חחחחחחחח עכשיו הבנתי עכשיל בזוקו הבנתי אחרי שקראתי את ההודעה של בזוקה 1000 בהתחלה לא הבנתי מזה התרגיל הזה t.v חחחח אני דביל
חחחחחחחח עכשיו הבנתי עכשיל בזוקו הבנתי אחרי שקראתי את ההודעה של בזוקה 1000 בהתחלה לא הבנתי מזה התרגיל הזה t.v חחחח אני דביל
K kichi mullen New member 8/4/02 #10 חחחח עכשיו גם המצאתי מילה חדשה עכשיל בזוקו אין לי מושג מה רציתי לכתוב ואין לי מושג איך הגעתי למילה עכשיל בזוקו אבל מילה מצחיקה לא?
חחחח עכשיו גם המצאתי מילה חדשה עכשיל בזוקו אין לי מושג מה רציתי לכתוב ואין לי מושג איך הגעתי למילה עכשיל בזוקו אבל מילה מצחיקה לא?
T the mutt New member 8/4/02 #11 עשיתי אולי ישר לפנים שלך...חחח... רגע...זה לא כל כך מצחיק... שיט...אני חייב לעבוד על זה יותר אולי...עשיתי פליפ לתחת ש´ך(?) לא הא... טוב...אני יתאמן ויחזור אליכם
עשיתי אולי ישר לפנים שלך...חחח... רגע...זה לא כל כך מצחיק... שיט...אני חייב לעבוד על זה יותר אולי...עשיתי פליפ לתחת ש´ך(?) לא הא... טוב...אני יתאמן ויחזור אליכם
B Bazooka Joe New member 8/4/02 #12 ת´אמת לא נראה לי שתמצא עוד משהו בסגנון הזה, חשבתי בהתחלה על הקטע עם הסוויץ´ ואז בא לי הקטע עם השאביט. וחשבתי על עוד משהו אחד, קבל: הבאתי: ollie.. ..ים חדשים מרוסיה.
ת´אמת לא נראה לי שתמצא עוד משהו בסגנון הזה, חשבתי בהתחלה על הקטע עם הסוויץ´ ואז בא לי הקטע עם השאביט. וחשבתי על עוד משהו אחד, קבל: הבאתי: ollie.. ..ים חדשים מרוסיה.