עשיתי תאונה ! !

gold ayelet

New member
עשיתי תאונה ! ! ../images/Emo3.gif

חח.. נסעתי עם אבא לנתב"ג מכיוון פ"ת, מי שמכיר את הכביש ממש לפני הכניסה לשדה התעופה יש כביש כזה צר.. והיו פקקים. אז אבא אמר לי אל תתני גז תני למכונית לגלוש וככה עשיתי, ובנתיים המכונית שלפני תפסה מרחק, אז נתתי קצת גז, ואז היא בלמה אז בלמתי גם אני ,לא בלימה פתאומית , זה היה בסדר כזה ועדיין שמרתי מרחק.. ואז בום (כמה דרמטי) נהג מונית שלא שמר מרחק נכנס בי! עפתי קדימה.. אבא : אמרתי לך אמרתי לך, אידיוט. אני: זה לא אני אשמה הוא נכנס בי מאחורה. ואז העברתי לפרקינג כדי לצאת.. אבא: לא נורא תמשיכי לנסוע לא קרה כלום..מה נתחיל עכשיו לחפש.. והמונית עצרה חיכתה שאני אצא, הוא היה בהלם שאני לא יוצאת החוצה ..חח זהו, קיצור אבא היה ממש אחלה, ובכלל בזמן האחרון הוא לא מעיר לי בכלל. ( כמה בכיתי פה פעם...)

NewUser4

New member
לא החלפתם פרטים?

אתם כל כך רוצים לשלם את הנזק שלא באשמתכם?

gold ayelet

New member
לא! יש לנו טויוטה פריוויה, אז אף פע

ם לא קורה לאבא שלי כלום אם נכנסים בו מאחורה. וכנראה שהוא רגיל אז הוא ידע שהמכה לא כ"כ חזקה.. אח"כ בדקנו ובאמת לא קרה כלום, הטמבון חזק

NewUser4

New member
ומה עם המונית?

לא מגיע לו לקבל את הפרטים שלכם? אולי הוא חושב שיש בבלימה שלכם רשלנות מסויימת, או שסתם הוא מעוניין להאבק בכם בבית משפט. אתם לא יכולים פשוט לנסוע משם. אתם עוד יכולים למצוא את עצמכם מואשמים בתאונת פגע וברח.

gold ayelet

New member
כן כבר כתבתי ל be_roo שאתם צודקים

בכללי. אבל באמת שהפעם זה לא היה ככה, לא ברחנו, הוא יכול לגשת אלינו, בהתחלה הוא עצר חיכה שאני ייצא, ואז הוא ברח. תאמין לי שאם הוא היה מתחיל בבית משפט אנחנו היינו יוצאים צודקים, הוא אמר תודה שנסענו ועזבנו אותו. ובאמת הבלימה שלי לא הייתה בלימת חירום ! והוא לא שמר מרחק הוא אשם , באמת !

Krishi

New member
חח.... חמוד..

תאכלס הנהג מונית אשם... אבל בקטנה...

Daemonlior

New member
לא תמיד..

היה לקרוב משפחה שלי מקרה שהוא נכנס במישהו מאחורה ויצא זכאי.. אין לי כל כך פרטים על המקרה.. אבל זו העובדה..

be_roo

New member
בפעם הבאה לא להקשיב לאבא ולצאת

לבדוק, אחרת את עלולה למצוא את עצמך מואשמת בהפקרת פצוע במקרה תאונה. הדבר הבסיסי לעשות אותו הוא לוודא שאיש לא נפגע, להחליף פרטי ביטוח ולנסוע לשלום. זה לא לוקח יותר מ-10 דקות.

gold ayelet

New member
האמת אתה צודק, במקרה הזה אולי לא

הייתה סיבה לצאת כי באמת זה היה בקטנה, ואני בטוחה שלא קרה לנהג מונית כלום, (אח"כ הוא נסע מהר שמאלה ברח חח) אבל אף פעם לא חשבתי על זה על להפקיר פצוע, טוב שאתה כותב את זה, פעם באה (אם תהייה) אני באמת אצא, וגם אם הייתי בלי אבא הייתי יוצאת גם ככה. פשוט אבא שלי לא רוצה להתחיל לשגע אנשים שישלמו לו כסף ולחפש עם זכוכית מגדלת שריטות

נהג המונית אשם!

אז הבחורה צריכה לצאת החוצה? הנהג היה צריך לצאת החוצה ולוודא שהיא בסדר ושהוא לא גרם לה נזק עם חוסר ה אחריות שלו... ובכלל לא סובלת אנשים שלא שומרים מרחק ולא סובלת נהגי מוניות. והנה רעיון לסקר: מישהו מכם קיבל פעם זכות קדימה ממונית? בעצם, זה נראה לי יותר כמו שאלה רטורית...

חחחח... חבל שלא רשמת את המספר

שעל לוחית הרישוי- היית מברר את הפרטים שלו ושולח לו איזה כרטיס תודה או משהו.... נראה לי שאתה אחד הבודדים ש"התמזל מזלם"....

wil

New member
כרטיס תודה? דיווח למשטרה על חשד

לרכב גנוב! נהג מונית שנותן זכות קדימה... נו באמת... זה הגיוני כמו סנטה קלאוס

gold ayelet

New member
בקשר לסקר- חח האמת שכן, הייתי

במסלול עם 2 נתיבים שנהפכו לאחד והנהג מונית דווקא נתן לי להיכנס לפניו ואז הוא דפק אותי - חחח

aviGODFATHER

New member
גם לי היה סיפור עם נהג מונית בטסט..

הטסטר ביקש לפנות ימינה ובשביל זה הייתי צריך להיכנס לנתיב של המוניות. באתי לעבור נתיב והסתבכתי עם זה (ותמיד הסתבכתי עם מעבר נתיבים כשיש מכוניות, אפילו עכשיו שכבר יש לי רישיון אני עדיין מסתבך עם זה לפעמים) והבן זונה צפר לי... אתה רואה שבנאדם עושה טסט למה את חייב לצפור? אפילו אם זה טעות שלי. בסוף עברתי בטסט הזה (שני) אבל מה זה פחדתי שאני ייכשל על הקטע הזה...

Krishi

New member
נהגי מוניות זה עם שצריך להכחיד..

או שהם נוסעים בשנטי שלהם במהירות שקרובה למהירות צב או שהם תופסים לך 2 נתיבים.. או שהם עוצרים לך פתאום בצד הדרך וחוסמים את הנתיב או שכמו שאמרת הם לא נותנים זכות קדימה.. האמת? מזכיר לי נהיגה של ערס מצוי

be_roo

New member
אין קשר לאשמה

זה שמישהו גרם לתאונה לא אומר שמותר להשאירו פצוע ללא טיפול.

שמת לב למה שאמרת?

בן אדם שגרם לתאונה צריך לבדוק אם הוא השאיר אחרים פצועים, ולא אלה שנפגעו אמורים לדאוג לזה שאשם בתאונה וגרם להם נזק...(כפי שאתה אמרת...)

NewUser4

New member
ולהפך

כל הצדדים המעורבים בתאונה צריכים לדאוג לבדוק מה קרה, ולפעול בהתאם. נתן לך דוגמה: אם נניח אני נכנס בך מאחור במהירות. הראש שלי מקבל מכה מההגה, ואני מתעלף, או אפילו סתם מקבל מכה שקצת כואבת. לך לא קורה כלום. האם עצם זה שאני אשם לחלוטין בתאונה פוטר אותך מלעזור לי? האם זה פוטר אותך מלהשאיר לי את הפרטים שלך? האם זה נותן לך לגיטימציה לברוח מהמקום?

למעלה