עשיתי שופינג

בלונד23

New member
עשיתי שופינג ../images/Emo13.gif

אז קניתי נעליים: נעלי סירה אפורות עם עקבים לא גבוהים. והבונוס: נוחות מאוד. בחנות בשם "נעלי ניוז". איך אני אוהבת למצוא משהו שחיפשתי כל כך הרבה זמן (נעלי נוחות במחיר סביר ועם עקב בינוני). וקניתי סווטשירט ורוד בפוקס והוא מתוק :)

candy77091

New member
כן זה רשת אני קניתי בגבעת שמואל

ויש גם בעמונאל בסירקים נעלים שלהם עודפים.

Fun Fair

New member
גם אני בישיייסתי! העוצר נשבר!!../images/Emo6.gif

מצאתי עצמי אתמול בהרצליה פיתוח, מנסה לשרוף 20 דקות עד לאוטובוס. מה עושים? קופצים לאאוטלט!
אז דגתי לי חולצת ג'ינס מתוקה וחצאית ג'ינס כהה יפה ברנואר (!! כן, כן...אני...ברנואר..). שתיהן ביחד- 130 ש"ח. כיף!

lollapalooza

New member
משום מה

כמעט כל הבגדים שאי פעם מצאתי ברנואר היו בחנויות אאוטלט שלהם. מעניין מה זה אומר...

בלונד23

New member
אוי אני מתה על חצאיות ג'ינס כהות

זה מרזה ויפה תתחדשי! ושאפו על ההספק בעשרים דקות ברוטו

Fun Fair

New member
אני מאוד פרודקטיבית ../images/Emo6.gif

וכן, חצאיות ג'ינס כהות תמיד נראות קלאסיות

אביeג7

New member
ואני כמעט קניתי

מגפיים,הורסות.. שאין דברים כאלה.. בחנות פרטית כזו,שמביאה כל מיני דברים מצרפת.. מגפיים חומות,שטוחות,מגיעות עד מתחת לברך.. אוףףף.. רק הן עולות 1000... מתלבטת נורא...

niya

New member
1000 ש"ח זה יקר לטעמי

אלא אם כן את מרוויחה סכומים שמאפשרים לך לרכוש מגפיים בסכום כזה

אביeג7

New member
הייתי מחלקת לתשלומים..

<לא הרבה.. שניים או שלושה..> ואז כן הייתי יכולה לעמוד בזה.. היום ממש עצרתי את עצמי מללכת לחנות.. כי אני יודעת שזהו.. הפעם אני לא רק מריירת, אני גם קונה.. איזו התלבטות..

אביeג7

New member
זה ברור

אבל מבחינת ההוצאה,כשזה מחולק לשניים או שלושה,אני,מבחינתי,יכולה לעמוד בזה. ולא.עוד לא קניתי. וזה לא קל

m i c h m i c h

New member
לא נראה לי שאיי פעם אקנה מגף ב1000 ש"ח

לא רוצה לצאת בהצהרות של "בחיים", אבל התפיסה שלי היא שלהוציא סכום כזה בשביל נעליים זה לא הגיוני. גם ם יש לי את הכסף.

תתחדשו ../images/Emo100.gif

אני התחדשתי ברב לחתונה שלי
עלה הרבה כסף אבל שווה את זה
וגם קניתי לבחור בושם-אולטרה וויולט,שהוא מאוד רצה

למעלה