עשיתי קעקוע....

יהלושש1

New member
יזכרו למה עשו,

אבל לא בטוח שיאהבו את הקעקוע יותר..

וונקי

New member
זאת בדיוק הנקודה שלי

אני כול זמן חושבות על לעשות קעקוע אבל אני שואלת את עצמי מה יקרה שאני היה בת 50 אני יסתכל אליו וישאל למה הייתי כול כך מפגרת שעשתי אותו ואז כבר אני לא רוצה

HagarStar

New member
חח הממ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

בגלל זה אני לא רוצה לעשות את הסמל של הירוס, אני פשוט מציירת אותו על גב היד ושומעת הרבה "זה הסימן מהירוס!!!!111" [באמאשלכם? O_O] אבל אני כן הולכת לקעקע הרבה כוכבים בהרבה מקומות שונים בגוף :) בחורף הקרוב/הבא אני עושה צמיד כוכבים ביד ואח"כ נראה

tazosh

New member
בקשר לקעקוע...

רק רציתי שתדעו שזה לא משהו שהחלטתי ביום וחשבתי על הצורה הזאת לקעקוע כבר חצי שנה. אני באמת אוהב את הפרשנויות הרבות של הקעקוע: העובדה שזה חצי ד.נ.א מה שמראה על שוני מסויים, הקו האחד הוא האדם השונה שנמצא בצד שונה לגמרי מהשאר (שני הקווים האחרים) ומעליהם כמובן, האות S שהיא האות הראשונה בשם שלי, והמשמעות היפנית = "אלוהים שלח יכולת גדולה". אני מאד גאה בקעקוע ומרגיש נוח איתו. חשבתי עליו הרבה ואני שלם איתו. עוד נקודה היא שאמא שלי הלכה איתי לעשות אותו וזה אולי נשמע טיפשי אבל כל פעם שאני אסתכל עליו אני אזכר בה יושבת לידי כשעשו לי אותו :)

uriler

New member
שניה.. מה?

RNA לא מרכיב את ה DNA!!
אלו שני סוגים שונים של חומצות גרעין, המעורבות בתהליך העברת תכונות. DNA זה החומר התורשתי בצורתו הבסיסית, העוברת בתורשה מהורים לילדם. RNA זוהי צורה שנייה, אשר באדם קיימת כחלק מתהליכים ביולוגיים - היא נוצרת על בסיס ה DNA וממנה ממשיכים תהליכי תרגום וכו' עד ליצירת חלבונים ואבני בניין אחרות לחיים. קיימים וירוסים חסרי DNA, בהם החומר התורשתי הוא RNA, אבל הם מהווים חריגה מכל עקרון אחר הידוע לביולוגיה.

Slow Cheetah

New member
זה לא טיפשי, זה חמוד. ../images/Emo13.gif

אני רוצה לעשות את הקעקוע בגלל הקטע שזה מסמן מתת-אל, וגם בגלל שזה קשור לגיבורים.

flash99

New member
את בסדר??

לעשות קעקוע קבוע, לכל החיים בגלל סידרה שכנראה תרד בסופו של דבר??????? קצת לא שפוי הייתי אומרת. אלא אם יש לזה עוד משמעות בשבילך... פשוט תעשי חינה או משהו....

flash99

New member
נכון אבל אם לא הייתה הסידרה הייתם עושים אותו?

אם התשובה היא לא... תשקלו שוב. אני מתה על גיבורים אבל הכל צריך להיות בפרופורציה לא? קעקוע זה דבר קבוע מדיי לטעמי ורק אם בטוחים 100 אחוז אז לעשות. קצת קשה להתחרט אחר כך.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif כמה אנשים ראית עושים קעקוע של

שדונים,פיות,נמרים וכו' וכו'... דברים לגמרי חסרי משמעות לרוב. אז זה שהירוס פתח לך את העניים לדבר שהוא מסמל לך משהו,זה לגיטימי לגמרי. כל דבר פותח לך את העניים לדבר כלשהוא שאת נדלקת אליו ורוצה לקעקע אותו. אולי הכרתי את ההליקס דרך הירוס,אבל כשמבינים את המשמעות שלו וכו',זה כבר מעבר לזה.

LeAnnDylan

Well-known member
דעתי בנושא המתוקשר ../images/Emo13.gif

האמת שלפני זה לא חשבתי להגיב כל כך, כי מה שיש לי להגיד לא הכי אוהד אבל שיהיה. אני בעיקרון לא הכי בענין של קעקועים, לא עושה לי את זה פשוט. כמו שחלק פה אמרו גם, תחשוב שאולי אתה שלם עם עצמך עכשיו אבל בעוד 15 שנה מהיום האם עדין תאהב את הקעקוע, אם התשובה היא כן, אז סבבה, בכיף שלך. עכשיו תחשוב 25 שנה קדימה, עדין תאהב אותו? אני גם חושבת שאם נגיד הייתי עושה קעקוע הייתי רוצה שיהיה לו משמעות כלשהי, אני חושבת שלהליקס יש משמעות נחמדה אבל בכללי זה סימן די מכוער אם תשאל אותי (אבל אתה לא אז לא משנה) לא חסרים אנשים שמקעקעים על עצמם סמלים של זמרים\להקות\סדרות\סרטים וכיו"ב אני לא חושבת שזה 'פאתטי' יותר מלעשות קעקוע של שטן\מלאך\פיה וכאלה. אם יש סמל כלשהו שמוצא חן בעיניך והוא של להקה שאתה אוהב, אז נכון, אולי בעוד שנה, שנתיים, עשור וואטאבר אנשים לא יזכרו אותם אבל אם הסמל במחינתך עדין יפה זה לא משנה מה הוא סימל בהתחלה. אני לדוגמא חברה בפן קלאב של מירנדה למברט ולמירנדה יש קעקוע של שני רובים ביד (איפה שאתה עשית קעקוע) זה הסמל המסחרי שלה ואישית אני חושבת שזה סמל די נחמד (כל עוד הוא לא צבעוני), זמרים שמקעקעים על עצמם את הלוגו שלהם זה דבר די נפוץ, לדעתי זה סבבה, כי גם אם אחרי שנתיים אם יפרשו מעסקי המוזיקה, זה תמיד ישאר הלוגו שלהם ותמיד יהיה חלק מהם. אבל לדוגמא יש כמה מעריצים שם שהחליטו לעשות את אותו הקעקוע גם (של מירנדה), מבחינתם זה מתוך אהבה לזמרת, לסמל אין הרבה משמעות מעבר להערצה, אבל לדעתם הסמל יפה אז ניחא. למרות שיש גם אנשים הזויים, שבנוסף ללוגו שלה ביקשו ממנה לחתום להם על היד והלכו לקעקע את החתימה >< זה כבר ביזארי בשבילי, עם כל הכבוד למירנדה
בכל אופן מה שאני מנסה להגיד זה שזה לא עקרוני אם לקחת את הרעיון לקעקוע מהסדרה. אם אתה אוהב את הסמל, זה מה שחשוב. מה שכן אני לדוגמא לא הייתי עושה קעקוע כזה במקום 'מרכזי' כל כך. מצד שני אצל בנים זה שונה.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifדוגמה לאחד נסחף../images/Emo41.gif

שקיעקע את החתימה שלה בנוסף ללוגו
*אין חשש מאאוטינג, זה בהסכמה מלאה של המצולם*

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifדוגמא לאחת נסחפת../images/Emo41.gif

בלי הצבעים עוד הייתי מחבבת את זה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifאתם באמת רוצים להיראות ככה בגיל 50+??../images/Emo41.gif