דעתי בנושא המתוקשר ../images/Emo13.gif
האמת שלפני זה לא חשבתי להגיב כל כך, כי מה שיש לי להגיד לא הכי אוהד אבל שיהיה. אני בעיקרון לא הכי בענין של קעקועים, לא עושה לי את זה פשוט. כמו שחלק פה אמרו גם, תחשוב שאולי אתה שלם עם עצמך עכשיו אבל בעוד 15 שנה מהיום האם עדין תאהב את הקעקוע, אם התשובה היא כן, אז סבבה, בכיף שלך. עכשיו תחשוב 25 שנה קדימה, עדין תאהב אותו? אני גם חושבת שאם נגיד הייתי עושה קעקוע הייתי רוצה שיהיה לו משמעות כלשהי, אני חושבת שלהליקס יש משמעות נחמדה אבל בכללי זה סימן די מכוער אם תשאל אותי (אבל אתה לא אז לא משנה) לא חסרים אנשים שמקעקעים על עצמם סמלים של זמרים\להקות\סדרות\סרטים וכיו"ב אני לא חושבת שזה 'פאתטי' יותר מלעשות קעקוע של שטן\מלאך\פיה וכאלה. אם יש סמל כלשהו שמוצא חן בעיניך והוא של להקה שאתה אוהב, אז נכון, אולי בעוד שנה, שנתיים, עשור וואטאבר אנשים לא יזכרו אותם אבל אם הסמל במחינתך עדין יפה זה לא משנה מה הוא סימל בהתחלה. אני לדוגמא חברה בפן קלאב של מירנדה למברט ולמירנדה יש קעקוע של שני רובים ביד (איפה שאתה עשית קעקוע) זה הסמל המסחרי שלה ואישית אני חושבת שזה סמל די נחמד (כל עוד הוא לא צבעוני), זמרים שמקעקעים על עצמם את הלוגו שלהם זה דבר די נפוץ, לדעתי זה סבבה, כי גם אם אחרי שנתיים אם יפרשו מעסקי המוזיקה, זה תמיד ישאר הלוגו שלהם ותמיד יהיה חלק מהם. אבל לדוגמא יש כמה מעריצים שם שהחליטו לעשות את אותו הקעקוע גם (של מירנדה), מבחינתם זה מתוך אהבה לזמרת, לסמל אין הרבה משמעות מעבר להערצה, אבל לדעתם הסמל יפה אז ניחא. למרות שיש גם אנשים הזויים, שבנוסף ללוגו שלה ביקשו ממנה לחתום להם על היד והלכו לקעקע את החתימה >< זה כבר ביזארי בשבילי, עם כל הכבוד למירנדה
בכל אופן מה שאני מנסה להגיד זה שזה לא עקרוני אם לקחת את הרעיון לקעקוע מהסדרה. אם אתה אוהב את הסמל, זה מה שחשוב. מה שכן אני לדוגמא לא הייתי עושה קעקוע כזה במקום 'מרכזי' כל כך. מצד שני אצל בנים זה שונה.