עשיתי קעקוע

עשיתי קעקוע ../images/Emo122.gif

כל כך כואב... אבל שווה!!! איך אנג'י עוברת את זה פעם אחר פעם? זה מלאך כזה מעל התחת וכתוב ANGI 4 LIFE אז חשבתי אולי אני אשנה תשם שלי לזה?

S m e l l y Cat

New member
תתחדשי../images/Emo108.gif

בת כמה את?.. אנג'י 4 לייף? רציני?
טוב אני רק מקווה שהטעם שלך לא ישתנה..

Im The Sun

New member
מההה???

אני לא מאמין!! קעקוע על אנג'י?? מטורפת... תתחדשי
אולי תצלמי ותעלי לפורום?

Ma E

New member
זה לא פייר אני גם רוצה קעקועעע../images/Emo70.gif

doresh shalom

New member
קצת קשה לי לברך אותך

מכיוון שאני לא תומך ברעון הזה אבל בכל זאת מזל טוף

S m e l l y Cat

New member
גמני../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

מי יודע אם היא תתחרט על זה בעתיד ובכלל קעקועים זה רע. וגם פירסינגים!

Ma E

New member
אני רוצה לראות תמוווונההה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

pinoki

New member
תחדשייייייייייייי

נשמע יפה לאללה.. :) תביאי תמונה בהזדמנות..

AnGiE My BaBy

New member
איזה בולשיט

זה פשוט בלתי ייאמן כמה שטויות היא מוציאה הילדה הזאת חבל על הזמן אבל נסלח לך את חמודה

AnGiE My BaBy

New member
כל פעם משהו אחר איתה

פעם יש לה תמונות חדשות של ההיא פעם יש לה פגישה עם אנג'י פעם טיזי אנא ערף מה נסגר עם הילדה הזאת?... ואף פעם היא לא מביאה הוכחה לשום דבר רק יש לי ויש לי טוב מי אני שאתווכח...... בכל"ז היא נחמדונת

AnGiE My BaBy

New member
על ה BABE המקורית כביכול

לא יודעת אני חושבת שהיא קצת מרגיזה עם הרצון שלה שכולם ידעו מה יש לה ובתכלס אין לה כלום לא???......

נחמד!!!

איך שאת מלכלכת עלי!!! קודם כל אני אפתח בהקדמה קצרה יש לי וירוס במחשב ואני לא מצליחה להעלות את התמונות/ההוכחות שביקשת( את מוזמנת לעלעל בדפים הקודמים של הפורום) והכרטיס שלי לא מעודכן הוא משנה את עצמו (זה מה שקורה שיש לך סוס טרויאני במחשב). אני מצטערת שעליתי לכולכם על העצבים וסתם רציתי לספר לכם כל מיני שטויות שעשיתי עם חברות שלי,מצטערת שזה שיגע אתכם. אז להוכחות שלך: קוראים לי אדר בת 17 מרחובות לומדת בבית ספר קציר את מוזמנת להגיע בכל עת שתרצי ואני אראה לך את התמונות את הקעקוע מה שתרצי. וזה שאמרת שאני "חמודה" רק מראה על הדו פרצופיות שלך!!! אבל אל דאגה אני עוזבת את הפורום אני לא ארצה לעצבן פה אנשים אז ילדונת "מישן אקומפליש" להתראות.

למעלה