עשיתי צעד...

avitano

New member
עשיתי צעד...

חזרתי ממש הרגע ממעודון בתל אביב... מועדון להומואים ולסביות... ו.. יצאתי עם כיפה על ראשי..... התגובות היו: "וואו בן אדם עם כיפה זה חדש פה!" "כל הכבוד, פשוט כל הכבוד שאתה לא מוריד את הכיפה!" "תמשיך להאמין, מעריך את זה שבאת עם כיפה על הראש" "מה אתה עושה במקום כזה עם כיפה?!" "מותר לך להיות דתי והומו?????" "לא אמורים להרוג הומואים דתיים לפי התורה?" "תעשה לי ילד" - אבל זה כבר בחורה אמרה חחחח לילה טוב :]

זה רק מוכיח שאפשר להיום גם הומו ...

/tapuzforum/images/Emo24.gifוגם דתי (או אם תרצה עם כיפה על הראש סרוגה) זה ממש לא סותר וביום יותר מתמיד יש מודעות לזה במיגזר שלנו. הוכחת שאפשר לשלב בין השניים. חוץ מזה תמיד אמרתי לך שאתה ממש יפה וחתיך עם הכיפה על הראש... חחחח /tapuzforum/images/Emo13.gif זה מקנה לך היבה מיוחדת. אור זורח על פניך העדינות והמתוקות (איזה חנפן אני... סתתתתם, זה באמת נכון) יום טוב אופיר ושבת שלום מתוק.

Leir

New member
אני זוכר את ההתלבטות שלי

בסוף עשיתי את זה והיא נשארה על הראש ויצא שאני הייתי יותר בשוק מזה שלא הייתי היחיד!!היו לפחות עוד שלושה (ופחדתי פחד מוות שאני מכיר מישהו מהם< ממש התחבאתי מאוחרי מי שהגעתי איתו)

avitano

New member
שמע הרגשתי שכל העיניים מופנות אליי חח אבל...

לרוב זה היה מבט עם חיוך אז ככה שזה הרגיש נעים ולא מביך היו כמה שרצו שאסביר להם איך זה מותר אז אמרתי שאחרי כמויות האלכוהול ששתיתי אני לא בטוח מה מותר חחח

אתה מזכיר לי מקום שהייתי היכן שאני גר

גם של ליין גייז שאנשים הסתכלו עליי והרגשתי מובך מיוחד שהייתי עם הכיפה לראשי. לצערי הליין הזה נסגר כבר.

kolkuli1

New member
טווווווווווווווווווווב!!!!!!

כל הכבוד!!!!! אני יצאתי מהארון בעבודה וכולם ממש שמחו!!!!

יפה!! ראיתי פעם הומו עם כיפה ב-צ'יץ ביץ'

הוא נראה לי טבעי לגמרי על רקע תל אביב הסובלנית-והקוסמופוליטית.

מזל טוב....

על זה המנהל שלי היה אומר שזה "בושה וחרפה לדת".....אבל תעשה מה שבא לך, אני בעד שאנשים ישעו מה שבא להם, כל עוד זה בגדר של החוק (המדינה)

למעלה