קובולט יקירתי אני מאושרת בשבילך - בשורות נהדרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
B blue4u2 New member 13/7/03 #27 קובולט יקירתי ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif אני מאושרת בשבילך - בשורות נהדרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קובולט יקירתי ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif אני מאושרת בשבילך - בשורות נהדרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
N Nakatoma New member 14/7/03 #35 מזל טוב ../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo6.gif מזל טוב איזה יופי סוף כל סוף הריון קל ונעים
מזל טוב ../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo6.gif מזל טוב איזה יופי סוף כל סוף הריון קל ונעים
נ נעמי רוגע New member 14/7/03 #36 איזה יופי ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif המון מזל טוב, לאחר מס' ימים שלא ביקרתי כאן, פתאום לראות את ההודעה שלך זה ממש משמח. מאחלת לך כל המזל שבעולם, שההריון ילך בקלות ושיצליח. איזה כיף !!
איזה יופי ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif המון מזל טוב, לאחר מס' ימים שלא ביקרתי כאן, פתאום לראות את ההודעה שלך זה ממש משמח. מאחלת לך כל המזל שבעולם, שההריון ילך בקלות ושיצליח. איזה כיף !!
G Gill Gallad New member 14/7/03 #37 מזל טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ובהצלחה ../images/Emo95.gif
S s h a a ron New member 15/7/03 #43 ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל-טוב כפול ../images/Emo65.gif|בלו
ז זוג חדש New member 13/7/03 #10 מזל טוב !!!!!!! ../images/Emo151.gif איזה כיף - זה ממש שבוע טוב, יש פה כמה הריוניות ככה בשקט בשקט פשוט מעולה - יאללה - הפורום בשלבי סגירה - כולן נכנסות החודש להריון.
מזל טוב !!!!!!! ../images/Emo151.gif איזה כיף - זה ממש שבוע טוב, יש פה כמה הריוניות ככה בשקט בשקט פשוט מעולה - יאללה - הפורום בשלבי סגירה - כולן נכנסות החודש להריון.
נ נשואה 3 3 New member 13/7/03 #13 מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif קובולט מתוקה הריון קל ומרגש.
פ פעםראשונה New member 13/7/03 #17 מזל טוב!!!../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif איזה חודש מופלא. המון בנות עם שני פסים צוהלים... יש לי הרגשה שזה גם החודש שלי.........!!(מי יודע?!) שיהיה לך הריון קל ומקסים.
מזל טוב!!!../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif איזה חודש מופלא. המון בנות עם שני פסים צוהלים... יש לי הרגשה שזה גם החודש שלי.........!!(מי יודע?!) שיהיה לך הריון קל ומקסים.
Z zofa New member 13/7/03 #18 מ ז ל ט ו ב !!../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif כל כך כיף לשמוע, אני שואבת מכן עידוד ואופטימיות שיהיה הריון קל ומשעמם
מ ז ל ט ו ב !!../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif כל כך כיף לשמוע, אני שואבת מכן עידוד ואופטימיות שיהיה הריון קל ומשעמם
V vally New member 13/7/03 #23 ../images/Emo77.gif../images/Emo140.gifמזל טוב!!!!../images/Emo65.gif קובולט ח-מ-ו-ד-ה!!!!! מאחלת לך הריון מקסים ותקין ומקווה שהפעם נגיע ל-9 חודשים עד הסוף ביחד !!!! גם אני עוד לא עברתי לפורום השכן אז אשמח לעשות את זה איתך! הלווי שנוכל לגרור לשם את כל הבנות!
../images/Emo77.gif../images/Emo140.gifמזל טוב!!!!../images/Emo65.gif קובולט ח-מ-ו-ד-ה!!!!! מאחלת לך הריון מקסים ותקין ומקווה שהפעם נגיע ל-9 חודשים עד הסוף ביחד !!!! גם אני עוד לא עברתי לפורום השכן אז אשמח לעשות את זה איתך! הלווי שנוכל לגרור לשם את כל הבנות!
H hagaram New member 13/7/03 #31 ../images/Emo6.gifהלוואי עליי כאלה פדיחות........ שיהיה המון מזל טוב ובהצלחה! כייף לך