עשיתי פדיחות???

עשיתי פדיחות???../images/Emo4.gif

הכנתי את המאפינס של לונה בלנקה, והכנסתי את המים והשמנת מתוקה לבלילה למרות שלא היה כתוב באופן ההכנה עכשיו הם בתנור ואני תוהה שאולי הם נועדו לציפוי???. עזרה דחוף, מה יצא לי??? מאת: לונה בלנקהו 05/12/06 | 09:36 מאפינס-לונה בלנקה 200 גרם חמאה מומסת/מחמאה/מרגרינה 1.5 כוסות סוכר 2 ביצים כפית נס קפה 2 כפות ליקר שוקולד כפית גרידת תפוז קורט מלח 1 כוס שמנת מתוקה 1 כוס מים פושרים 3 כוסות קמח 3/4 כוס קקאו באיכות טובה 1 שקית אבקת אפיה חצי כפית סודה לשתיה 150 גרם שוקולד צ'יפס אופן ההכנה מערבבים את החמאה, הסוכר, הנס קפה, ליקר שוקולד, גרידת תפוז, קורט מלח והביצים . מנפים את הקמח, קקאו, אבקת אפיה, נס קפה, וסודה לשתיה לתוך קערה נפרדת. מערבבים את שתי המסות. לתערובת חלקה. שמים מנג'טים בתוך תבניות מאפינס ויוצקים עד לגובה 2/3 . מפזרים מעט שוקולד צ'יפס . ואופים בחם 160. מעלות 20-30 דקות. מצפים בגנאש שוקולד

pirge

New member
אני מאמינה שזה בסדר, אחרת הבלילה

היתה לגמרי מימית ונוזלית. בהצלחה.

אמא אוהבת- פעלת נכון

את המים והשמנת מתוקה מכניסים לתערובת. אם רוצים ציפוי למאפינס מכינים גנאש ומצפים

לאחר ציפוי

בשמנת מתוקה כמעט מורתחת+ שוקולד חלב איכותי ושוקולד לבן מגורר קטן מעל... הציפוי מאוד דליל אבל יאמי, טעים!!!

DUKASIT

New member
אמאוהבת המאפינס נראים ניפלא

שאלה בבקשה
למה לי נזלה כל העיסה כשניסיתי לאפות עם ניירות כאלה ?

תודה דוכסיה מתוקיה../images/Emo140.gif

אני אופה בתוך תבנית שקעים שלתוכה אני מכניסה מנג'טים ולכן זה יציב ולא נשפך. הבלילה של המאפינס הזה די סמיכה ולכן נראה שגם ללא תבנית שקעים זה אמור לא לגלוש. אבל ממש אין לי נסיון עם אפיית מאפינס ללא תבנית . בהצלחה

דוכסית-שמים את המג'טים בתוך תבניות

שקעים או בתוך תבניות אישיות חד פעמיות ויוצקים את העיסה עד לגובה 2/3. לא צריך יותר ממנג'ט אחד... מיותר.

למעלה