עשיתי עוד.... שמישהו כבר יביא לי תמונה אחרת אני חורשת על זאתי...
מ מור 007 New member 20/10/02 #2 יפהההההההההההההההההההה ו..את רוצה תמונה של אית´ן וג´סטין או שזה לא משנה....?
N netaK New member 20/10/02 #5 מעיין יא עצלנית תזיזי ת´צמך ותמצאי לי מה שביקשתי..!!!! אני אומרת לך מחר אני בטח אהיה עסוקה כל היום בהלקליט שירים למיני דיסק ולסדר תיק לטיול והכל ואני לא פה עד שישי ואז בערך כל שבת אני אישן אז אני פה רק עוד שבוע את תעשי טובה חפשי כבר!!!
מעיין יא עצלנית תזיזי ת´צמך ותמצאי לי מה שביקשתי..!!!! אני אומרת לך מחר אני בטח אהיה עסוקה כל היום בהלקליט שירים למיני דיסק ולסדר תיק לטיול והכל ואני לא פה עד שישי ואז בערך כל שבת אני אישן אז אני פה רק עוד שבוע את תעשי טובה חפשי כבר!!!
מ מKה אפורה New member 20/10/02 #8 ישששששששש זה אומר שלא נראה את התועבה שנקראת בריאן ואית´ן בקרוב????.
מ מKה אפורה New member 20/10/02 #10 *מתגרה בנטע* את יודעת, אף פעם לא ראיתי אותך עצבנית! רק נטע מפרסמת פה תמונות! גם אני רוצה!
N netaK New member 20/10/02 #11 טעות...לא ראית אותי לא עצבנית אני תמיד תמיד תמיד עצבנית לא תמיד רואים עלי...
N netaK New member 20/10/02 #7 מי שמוצא לי תמונה של בריאן שמתאימה לתמונה של איתן (נא לשים את שתי התמונות...) בשמחה אני אעשה לו!