עשיתי סיבוב....

Squad 55 Taylor

New member
עשיתי סיבוב....

היי לכם, שוב... כן זה אני טיילור, תודו התגעגעתם... קיצר זוכרים שדיברתי על זה שאני מת לחיות בניו-יורק כי הארץ מסריחה ומעצבנת? התחרטתי!!! אחרי מה שאמרתם לי פה החלטתי שאולי באמת יש משהו בארץ הזאת... אולי כדאי להישאר, אפשר להיות גם שוטר בארץ... יש פה כמה חארות שצריך לנקות... אז לקחתי את האוטו (עם מלווה,כמובן!) ויצאתי לסיבוב בצהריים, ישר ירדנו על איילון הגענו לת"א הסתובבנו באיזור התעשייה שם אח"כ החננו ועשינו סיבוב נורא קצר בעזריאלי אח"כ הלכנו להסתובב באיזור הבורסה ובעיר עצמה ותוך כדי כמובן שמתי איזה דיסק טוב בציינג'ר והגעתי למסקנה שת"א זאת עיר ממש ממש מהממת! אח"כ החלטנו לנסוע לחיפה (!) אז עצרונו בדרך בהרצליה, אכלנו שווארמה טובה והמשכנו לחיפה... בחיפה עשינו סיבוב ראינו את גן הבהאיים (איך רושמים את זה???) וירדנו לנמל... היה מהממממם! ואח"כ חזרתי הבייתה בסביבות 2 בלילה בערך והגעתי למסקנה שישראל היא מהממת!!! היא מקום יפייפה! חבל לעזוב את המקום.... בזמן הקרוב (חופש פסח אחרי החזרה מפולין) אני מקווה לנסוע לאילת... המקום הכי אהוב עלי בארץ... ואיך אומרים "אנחנו נשארים באאארץ"....

אפשר להגיד

שעשינו עבודה טובה.

עומר173

New member
חבל שבכלל הגעת למחשבה על זה...

אכן ישראל זו בין המדינות היפות ביותר בעולם!!! שום מדינה שבעולם לא תחליף אותה, אין כמוה!!! I LOVE MY COUNTRY

Squad 55 Taylor

New member
פה הגזמנו קצת...

היא אומנם יפה אבל לא בין היפות בעולם... אל תשכח את איזור אירלנד... פשוט יש בא שילוב של הכל... כפרים ערים מודרניזציה התיישנות ירוק ומדבר ים ושממה... הכלללל

עומר173

New member
היא יפה בדרכה שלה

ואולי בגלל הדברים שציינת היא כל כך מיוחדת- יש בה מהכול. וזה לא שאני לא אומר שיש הרבה מקומות מאוד יפים בעולם (כמו אירלנד למשל או דרום אפריקה או ארה"ב ועוד ועוד...)

למעלה