עשיתי סיאנס.......

עשיתי סיאנס.......

שלום לכולם! אני קוראת את מה שכולם כותבים ושמחה מאוד על המעורבות האישית שכולם מגלים באתר. כעוסקת במגיה לבנה עשיתי סיאנס ואני חייבת להזהיר אתכם לפני שאתם בכלל חושבים לגשת לנושא. קודם כל מפאת הגיל הצעיר פה באתר אני ממליצה לא להתקרב לנושא הסיאנס לפחות לפני גיל 28 שזהו גיל קבלי של תחילת בשלות. אינכם יודעים מי יופיע ואינכם יכולים לדרוש מנשמות שיגיעו סתם כך כי אתם רוצים. אינכם יכולים להטריד את המתים ונושא הסיאנס למי שאינו מבוגר בגילו שלא לדבר על בנפשו עשוי לעורר אצלכם חוויה טראומטית. ולכן, אני ממליצה לרדת מהנושא ואם בכל זאת אינכם רוצים לפחות עשו זאת עם אדם בוגר שכבר עשה סיאנס ועוסק בתחום המאגיה הלבנה. חבל מאוד להעמיס על נפשכם הצעירה טראומה שעשויה לצאת כתוצאה מסיאנס לא מוצלח או מכך שנשמה שמגיעה לא ממש יתחשק לה לחזור למקום ממנו באה. ואז מה?! אני מקווה כי תקשיבו לדברי. את הסיאנס שאני ערכתי עשיתי רק לפני כ-3 שנים וזו היתה לא חוויה קלה ואני אדם מיומן בנושא. בברכה צילה שיר-אל

יופיאל

New member
מאגיה לבנה??

כל מי שבאמת בא מהאור לא יגע בסיאנס. ובכלל המושג מאגיה לבנה הוא מגוחך , כי מאגיה זה כישוף וכישוף זה לא דבר נקי , המכשפים לא עובדים עם האור , אלא עם הצד השני. אין כזה דבר , ``אדם בוגר שכבר עשה סיאנס ועוסק בתחום המאגיה הלבנה. `` את לא חושבת ששני הדברים סותרים אחד את השני? לא פלא שכל הפורום הזה מלא ילדים אבודים שמחפשים את עצמם , ורוצים להתעסק במאגיה. אולי תשני את שם הפורום למאגיה שחורה ? לפחות כך לא תשבי כאן בתחפושת של מישהי שבאה מהאור. כמובן שסיאנס יכול רק להזיק , אמרו את זה כבר לפני. בסיאנס רק ``זבל אסטרלי`` ורוחות אבודות יכולות להופיע. אז במקרה הטוב סתם ישקרו לכם , ובמקרה הרע... שלא תדעו מצרות. רק תדעו שאי ידיעת החוק אינה פותרת מעונש , ומה שתעשו היום בקלות דעת , תצטערו עליו בשנים הבאות. וזה נכון לכל ה``מכשפות`` למיניהן בתקווה שתתעוררו בקרוב , יופיאל המלאך

CAT4

New member
בשביל זה אני רוצה להיות שם

להגן ולעזור לא להיות פעיל.

Jerald_Admonds

New member
יופיאל ידידי

ישנו סוג של מאגיה שעובד עם האור, ויש מאגים שכן עובדים עם האור בדיוק כמו שמכשפים אחרים עובדים עם החושך.. ואדם אשר עבודתו טהורה ימשוך אליו חיים נקיים וטהורים וייכנס למעגל של אור וטוב.. כך שאדם באמת טהור שכזה כן יכול לעסוק במאגיה לבנה טהורה. באשר למה שאמרת על עוסק במאגיה לבנה ועושה סיאנס.. עם זה אני מסכים. באשר למה שאמרת בקשר לכל ה``מכשפות`` למיניהן אני חייב לא להסכים אין כל רע באנשים אשר בסך הכל מחפשים ידע,מחפשים דרך לממש את עצמם כמו שהבורא ייעד להם.. אין כל רע בשבירת מיסגרות,גם אם מדובר לפעמים באנשים שלא יודעים מהחיים שלהם.. הניסיון והזמן יהפוך אותם למשרתים ראויים של האור אנשים אשר יועילו רבות לאנושות ולעצמם. שי.

יופיאל

New member
ההבדל בין ידע למודעות

כבר כתבתי על הנושא , אתה יכול לקרוא הודעה שלי מלפני חודש בערך אני מוסיף את הקישור אליה. כל אחד חופשי לעשות את הבחירות שלו , אבל כשלא מודעים לתוצאות שלאותן בחירות , זה כבר מסוכן. במיוחד כשמדובר בעולם הנסתר. כנראה שיש כאלה שצריכים ללמוד בדרך הקשה...

Jerald_Admonds

New member
הודעה חכמה ידידי..

ועם זאת ניראה שאתה סותר את עצמך מצד אחד אתה אומר שחייבים להיות מודעים לתוצאות ומצד שני אתה אומר שהם צריכים ללמוד מהטעויות.. אתה צודק בכך שצריך להקשיב לקול הפנימי ולהגיע לאיזון בין התבונה לחוכמה אבל איזון שכזה נובע רק מניסיון, וניסיון לא נובע רק מהלמידה אלא גם מטעיה.. אני מסכים איתך שבדברים גדולים אדם צריך לדעת קודם כל מה הוא עושה על מנת שכתוצאה מאי ידע מוקדם הוא לא ייפגע בו או באחרים. אבל איך אני הייתי לומד את כל מה שלמדתי עד עכשיו,או מבין את כל מה שאני מבין עכשיו אלמלא הייתי עובר את אותו השלב שבו אני לא יודע יותר מידי מהחיים שלי ואני רק מגשש? זה קשה ללמוד בלי מורה אבל תמיד הדרך של למידה עצמית הייתה שווה לדרך שבה יש לך הדרכה מאיש אחר..

יופיאל

New member
שני דרכים ללמוד

הדרך הקשה - לעשות שטויות , ללמוד מהטעויות ולשלם עליהם או הדרך הקלה - ללמוד מאדם בעל נסיון ומודעות , ולהקשיב לנסיונם של אחרים. ולא להיות פזיז לעשות דברים בלי לחשוב עליהם. אין כאן סתירה , זה רק תלוי באיזה דרך אדם בוחר ללכת. יש אנשים שמשום מה חייבים ללכת בדרך הקשה , וחבל. כל אדם צריך הדרכה , ולחשוב שאתה יכול לעשות הכל לבד זה לא חכם. כמובן שצריך לדעת לבחור מי ידריך אותך , כי יש הרבה שיכוונו אותך אל הדרך הלא נכונה. כשאתה לומד עם מורה זה לא אומר שאתה לא עובר למידה עצמית , אתה חווה הרבה דברים עם עצמך , רק שיש לך מישהו שיכוון אותך ויעזור לך במקומות שבהם אתה תקוע או סוטה מהדרך שלך. אתה יכול ללמוד מטעויות שלך או מטעויות של אחרים , מה עדיף? אתה יודע שאש עושה כוויה , האם זה באמת נחוץ לשים את היד בתוך המדורה כדי להרגיש את זה בעצמך? באור ואהבה , יופיאל המלאך

יודע איך מלמדים ילדים קטנים להיזהר?

מסתבר שלפעמים צריך לקחת ולקרב את ידו של התינוק אל האש לפחות על מנת שירגיש את חומר ויבין שאל לו לעשות זאת. וכך גם אנו הגדולים, לפעמים צריכים להתקרב אל האש על מנת לדעת שהיא אסורה לנו ולכן הלמידה בדרך של טעיה ותהיה היא הנכונה ביותר לדעתי. בברכה צילה שיר-אל

א...מממ...את לא חושבת

שזה קצת קיצוני? כן הן יעשו סיאנס ויגלו שזה לא תמיד כזה כיף... אבל מאיפה את יודעת כמה גרוע זה יהיה ? אולי זה לא רק יפחיד אותן... מה המחיר של ``הלמידה העצמית?``

פיציק

New member
המחיר ללמידה עצמית

המחיר ללמידה עצמית הוא הידע. אך ידע יכול בהחלט להרכש גם ללא סיכון ובאמצעות למידה מאחרים. יש כאן שתי דעות נכונות וכל אחד מנסה להוכיח את צדקתו באמצעות הגזמה, ואין זה דבר חכם לעשות. לעיתים, יש ללמוד מטעות של עצמך. למידה שכזו חופנת בחובה מסר הרבה יותר חזק מן המסר המתקבל מלמידת טעויותיהם של אחרים. כאשר אתה חווה את הטעות על בשרך אתה גורם לעצמך לנתח את הענין עד שאתה מגיע למסקנה. כאשר אתה לומד מטעויותיהם של אחרים, המסקנה היא נקודת המוצא שלך ולא תמיד זו דרך למידה נכונה. יש פעמים בהם אדם צריך ללמוד מטעויותיו ויש פעמים בהם הוא צריך להיות קשוב לסביבתו וללמוד מטעויותיהם של אחרים. בברכה, פיציק.

אין כללים אחידים לחיים....

שלום לך! מה שכתבתי מתייחס באופן ישיר לילדים קטנים. במציאות היום יומית כל אירוע צריך לקחת ולשקול לגופו של עניין. בנושא שלנו שהוא הסיאנס - אתה רואה לבד שהדעות חלוקות. ואכן, יהיו כאלו שיקשיבו וימנעו. ולעומתם אחרים שדווקא בגלל שאנחנו אומרים לא יעשו כן. כתבתי למעלה כשעשיתי אני סיאנס כמה אני לא ממליצה על עשיה זו ואני חייבת להגיד שבשבילי הוא לא היה טראומתי ואולי בגלל שעשיתי זאת בגיל כל כך בוגר עם הרבה חוויות חיים (47). ולכן, לכל אותם אלו שהלא הוא בשבילם כן אני מבינה שלא משנה מה אגיד הם ינסו ולכן לאלו היו מכוונות שאר ההמלצות .אני מקווה שהבהרתי את עצמי. בברכה צילה שיר-אל

נסחפת ידידי....

איני יושבת ב``תחפושת`` - אני היא מי שאני. כך שבבקשה אל תשפוט אותי. לדעתי, אין כל סתירה בין המאגיה הלבנה שבתפיסה שלי היא היכולת לעזור לזולת לבין עריכת סיאנס. אם תקרא היטב הזהרתי מפני עריכת סיאנס והמלצתי להימנע לחלוטין או לפחות לעשות זאת עם מי שעינו פקוחה בנושא. עריכת הסיאנס לא פסלה את יכולותי וההיפך הסבירה לי בצורה יותר ברורה את הצורך בזהירות. בברכת אור ואהבה צילה שיר-אל

למעלה