עשיתי סדר במחסן ומצעתי כמה ניידים פרי היסטורים, אז צילמתי אותם הראשון Toshiba Satellite Pro 420CDT
ח חומוס חם New member 15/2/06 #1 עשיתי סדר במחסן ../images/Emo66.gif ומצעתי כמה ניידים פרי היסטורים, אז צילמתי אותם הראשון Toshiba Satellite Pro 420CDT
עשיתי סדר במחסן ../images/Emo66.gif ומצעתי כמה ניידים פרי היסטורים, אז צילמתי אותם הראשון Toshiba Satellite Pro 420CDT
ט טובהמ New member 15/2/06 #12 כן! נוסטלגיה קניתי כזה לבעלי ליום הולדתו השלושים (הוא התחיל אז דוקטורט). המחשב הלך לעולמו כעבור ארבע שנים. שרד את כל הדוקטורט. יהי זכרו ברוך.
כן! נוסטלגיה קניתי כזה לבעלי ליום הולדתו השלושים (הוא התחיל אז דוקטורט). המחשב הלך לעולמו כעבור ארבע שנים. שרד את כל הדוקטורט. יהי זכרו ברוך.
ח חומוס חם New member 15/2/06 #6 במחסן בעבודה ../images/Emo6.gif הראשון והשני הם פנטיום 1. האחרון הוא בטח איזה 486, אין לו אפילו עכבר מובנה .
במחסן בעבודה ../images/Emo6.gif הראשון והשני הם פנטיום 1. האחרון הוא בטח איזה 486, אין לו אפילו עכבר מובנה .
J Jan22 New member 15/2/06 #8 תיקח מוט כמו שיש בחדר כושר .. תעמיס מ2 הצדדים שתי ניידים (לצד), ויש לך מכשיר מצויין לביצוע תרגילי חזה; כל אחד שוקל בטח כמו טנק !?
תיקח מוט כמו שיש בחדר כושר .. תעמיס מ2 הצדדים שתי ניידים (לצד), ויש לך מכשיר מצויין לביצוע תרגילי חזה; כל אחד שוקל בטח כמו טנק !?
G gozala New member 15/2/06 #9 הוצאתי תמונה מהאלבום - צולם ב-2000 המחשב הזה נרכש ב-NY ב-1500$ כ"מחודש", מאחור יש לוח שנה, איכשהו הצלחתי להבחין בשנה - 2000. אז לפני 6 שנים זה היה (עדיין) אצלי על השולחן? נדמה לי שפנטיום 100. אני לא מצליחה להיזכר למי נתתי אותו אפילו.
הוצאתי תמונה מהאלבום - צולם ב-2000 המחשב הזה נרכש ב-NY ב-1500$ כ"מחודש", מאחור יש לוח שנה, איכשהו הצלחתי להבחין בשנה - 2000. אז לפני 6 שנים זה היה (עדיין) אצלי על השולחן? נדמה לי שפנטיום 100. אני לא מצליחה להיזכר למי נתתי אותו אפילו.
G geostant New member 15/2/06 #10 אני לא בטוח אבל... היה לי בעבר PACKARD BELL עתיק 286, מסך שחור לבן, גדול בעובי בערך פי 2 אה, כמובן - אם אני זוכר נכון, ה-HD היה 8 מגה רוצה להתחרות של מי יותר ישן ?
אני לא בטוח אבל... היה לי בעבר PACKARD BELL עתיק 286, מסך שחור לבן, גדול בעובי בערך פי 2 אה, כמובן - אם אני זוכר נכון, ה-HD היה 8 מגה רוצה להתחרות של מי יותר ישן ?