עשיתי נזקים....

hillly377

New member
עשיתי נזקים....../images/Emo2.gif

במסגרת ניסיונתי להפעיל ולהשתמש בIPOD, איכשהו הצלחתי לעשות נזקים... בצורה די מוזרה "פירמטתי" את הIPOD דרך המחשב... אל תשאלו אותי למה, את הנעשה אין להשיב. עכשיו כשאני מדליקה את הIPOD לא מופיע לי התפריט, מופיעה לי תמונה של תיקיה ולידה סימן קריאה, ישר לאחר מכן המסך כבה. כבר הבנתי שעשיתי משהו לא בסדר, השאלה היא: מה עכשיו?

TheRealDeal

New member
תנסה להטעין את האיפוד עד הסוף

אם לא עוזר אז לעשות ריסט, ואם גם זה לא עוזר תנסה ריסטרט בעזרת העדכון FIRMWARE, במקום UPDATE תלחץ RESTART

hillly377

New member
אני בת... ואם אתה יכול לפרט יותר

ריסט לא עוזר בכלל. מה זה עדכון FIRMWARE? איפה משיגים אותו?

TheRealDeal

New member
../images/Emo9.gif סליחה

עדכון FIRMWARE מוצאים באתר של אפל, אם כבר עידכנת אז זה צריך להיות בPROGRAM FILES, עדכון גם מגיע בדיסק ההתקנה עם האיפוד. אבל תנסי קודם להטעין אותו

hillly377

New member
כבר הטענתי...

נראה לי שהIPOD שלי די מקרה אבוד... הורדתי לפני יומיים מהאתר UPDATER, זו הכוונה? הבעיה היא שהוא כאילו לא קולט את הIPOD שלי. המחשב עצמו קולט את הIPOD כשאני מחברת אותו אבל התוכנה של העדכון לא קולטת...

TheRealDeal

New member
מתי קנית אותו?

http://www.apple.com/ipod/download/ תמצאי שם את העדכון החדש ביותר, תנסי לעדכן... אם לא מעדכן תלחצי על האפשרות השניה.. RESTART נדמה לי, אבל זה מוחק את כל מה שיש באיפוד

hillly377

New member
עשיתי את כל זה

התוכנה של העדכון לא קולטת את הIPOD שלי ככה שאין לי שום אפשרות לעשות UPDATE או לחילופין RESTART.

LinkTree

New member
תתקיני מחדש

את צריכה להכניס את הדיסק של ה IPOD ולהתקין אותו מחדש...

hillly377

New member
זאת הבעיה, הדיסק לא

נקרא לי במחשב... אולי זה דיסק שמתאים רק לMAC, זה הIPOD הכי ישן, שנת 2001.

TheRealDeal

New member
אהה... הגלגלת מכנית או מגע?

כי דור ראשון לא מותאם לPC כנראה... התקנת את האיטיונז נכון?

hillly377

New member
לא מאמינה לך....

באמת? אי אפשר להשתמש בדור ראשון עם PC???? מה זאת אומרת מכנית או מגע? היא מתגלגלת בקלות...

TheRealDeal

New member
אני לא יודע אם היום הוא לא מותאם

בעזרת עדכון מתאים או משהו... אני יודע שכשהוא יצא הוא היה לMAC בלבד... מכנית הכוונה שאת מסובבת אותה באמת כשאת מסובבת או רק ע"י מגע? כי מהדור השני הגלגלת היא מגע ואי אפשר לסובב אותה, אותה פעולה כמו הדור הראשון רק ע"י מגע

TheRealDeal

New member
**לפי מה שאמרת שהיא מסתובבת

בקלות אני מבין שהיא באמת מסתובבת פיזית וזה אכן דור ראשון... אני לא יודע לעזור לך בזה, כדאי להתקשר לידע לשאול מה אפשר לעשות או לחכות שמישהו שמבין יענה לך, מצטער :/

hillly377

New member
אוף... טוב נראה מה אפשר לעשות

אני אנסה להתקשר לידע. הם באמת ממש עוזרים גם לאנשים של קנו את הIPOD אצלהם?

TheRealDeal

New member
לא רואה סיבה שלא יעזרו...

כולה צריכים לייעץ לך מה לעשות. והתקנת את הITUNES נכון? בעזרתו האיפוד מתקשר עם המחשב - בלעדיו זה לא יעבוד

hillly377

New member
טוב, תודה רבה רבה בינתיים

אני אנסה לפתור את הבעיה. כן,התקנתי את הITUNES... אני מקווה שהכל יסתדר... תודה לכולכם

hillly377

New member
הצלחתי! ../images/Emo6.gif

אחרי שיטוטים רבים באינטרנט, באחד הפורומים העולמיים מישהו עזר לי. הורדתי קובץ התקנה 1.2 משהו כזה, אחר כך הכל כרגיל, עם הUPDATER. תודה רבה לכולם על העזרה!

hillly377

New member
ועכשיו לשאלה הבאה... עברית...

אני משערת שכבר בטח שאלו על זה והסבירו ולכן אשמח אם רק תוכלו להפנות אותי לקישור מתאים ומפורט... איך רואים את השירים בעברית בIPOD?

*איתי*

New member
לא רוצה לבאס אותך אבל..

גם לי קרה בדיוק מה שקרה לך, אני מתכוון לקטע של הספריה עם הסימן קריאה וכשלקחתי את האיפוד לבדיקה הסתבר שהלוח M שלו מת, אני מקווה שבשבילך שזה לא קרה לך...

למעלה