עשיתי מנוי לחודש בballstreams

TheReturn23

New member
עשיתי מנוי לחודש בballstreams

המונופול של הליגה ושל רשתות השידור פשוט גורמות להוציא הרבה כסף מכל הכיוונים, טוב שיש את הבולסטרים שיעקוף את המונפול הבריוני הזהלמעשה מי שרוכש ליג פאס כמשתמש בארצות הברית חסום מלראות משחקים שמשודרים ברשתות הארציות בכבלים ובערוץ הnba בכבליםכמובן שערוץ הNBA זה בתוספת כסףבנוסף לזה כדי לראות בסוללורי צריך לשלם אקסטרה על חבילה של כבלים מחשב וסלולרי ביחדואם למשל אני נוסע לארץ השירות של הליג פאס האמירקאי חסום ואין אפשרות לצפות בשום משחק, תשלום אחד סביר לחודש של 17 דולר ופתרתי את כל הבעיות האלו, כל המשחקים על כל מכשיר שאני רוצה בכל מקום בעולם.

TheReturn23

New member
יצא לי בינתיים לראות רק על האייפון

זורם מצויין אפילו שזה היה דרך רשת הסלולר,האיכות גם מצויינת אבל זה לא מדד על האייפון, בהזדמנות נראה איך האיכות על הטלוויזיה

Puskas

New member
המלצה על שני סרטי כדורסל מעולים (סרטי דוקו כמובן)

אחד זה מתוך סדרת הסרטים 30for30 מבית ESPN.
הסרט נקרא once brothers והוא נעשה ע"י ולאדה דיבאץ' בו הוא הולך אחורה לתחילת הקריירה שלו, דרך ההצלחה בNBA, נבחרת יגוסלביה הגדולה, המלחמה הגדולה בבלקן והעצמאות של קרואטיה בתום המלחמה כאשר כל הסרט סובב סביב החברות בינו לבין אגדת הכדורסל דראזן פטרוביץ'.
סרט מרגש, מעניין, אנושי מאוד ומומלץ.

הסרט השני הוא הסרט שיצא לפני שנה ומשהו על הדרים טים של 92, סרט מעולה מבית היוצר של ה-NBA עצמם.
סרט באמת טוב עם אחלה קטעי ארכיון, אחלה ראיונות עכשוויים ובכלל, מגלים שם דברים מדהימים על הנבחרת הזו (וגם שבארקלי הוא בחור מצחיק לאללה).

בימים הקרובים אני מתכנן לצפות בעוד סרט של 30for30 והפעם Benji על אגדת כדורסל התיכונים משיקגו, בן ווילסון, שמת בצורה טראגית בגיל 17 בשנת 1984. ראיתי פרומו קטן ממנו וקראתי תקציר וזה נשמע מעולה.

Lb222

New member
אני מתפלא עליך.....

אלו סרטים די ישנים כבר :)
כבר היו לפחות פעמיים שלוש ב5 גולד :) .

סרטים מדהימים בכלל כל הסדרה הזו של 30 על 30 זה משהו מדהים ויש שם עוד סרטונים : WINNING TIME על רג'י והניקס , יש שם משהו על מייקל .
מדהים :) גם הFAB5 לא רע בכלל.

TheReturn23

New member
שמתי הקלטה בטלוויזיה האיכות מצויינת

בין הטובות שראית בסטרימנג באינטרנטהפסים זה כי צלמתי מקרוב בטלוויזיה 55 אינץ

fatnoam

Active member
מעניין כמה זה טוב מחוץ לארה"ב.

מניח שהשרתים יושבים שם, ומבחינה בינלאומית זה לא בטוח שיפעל משהו משהו.
&nbsp
אגב, איזה פרשנים יש שם?

יש להם מבחר של שרתים

והשידור הוא כמו בליג פאס, מהערוצים המקומיים בארה"ב

למעלה