עשיתי לוגו חדש לפורום

S i M a N

New member
עשיתי לוגו חדש לפורום ../images/Emo9.gif

סורי שלורדי מסתיר את אווה

MONSTERMAN

New member
הלוגו יפה,אבל.....

זה לא טוב שמסתירים את אווה... אולי כדאי להעיף בכלל את הפרצוף של אמאן ואת התמונה של לורדי?-ככה יהיה הרבה יותר יפה...זאת דעתי...

who am i1

New member
רררררררר ../images/Emo46.gif

אתה לא יכול להסתיר את אווה!! הכיתוביות יפות והפרצוף של אמן בגדול זה ענק אבל חייבים חייבם את אווה מה היא לא חלק מהלהקה?

TillsWIFE

New member
יאי, ../images/Emo45.gif

אני רואה שאתה מתמיד בזה, איזה יופי. אם תמשיך ככה, נעמיד בסוף את כל הלוגואים שלך להצבעה וייבחר הלוגו הרשמי של הפורום (אותו לא נחליף יותר). (אם יש עוד מישו שמעוניין לתרום את כישוריו לשם הדבר, הוא מוזמן בשמחה).

MONSTERMAN

New member
יפה מאוד, אבל....

אבל עדיין ניראה לי שכדאי להעיף את הפרצוף המוגדל של אמאן- זה כאילו לא קשור- רק הוא מופיע עם פרצוף כזה ענק....

TillsWIFE

New member
הכי טוב אמאן ../images/Emo99.gif

חחח סתם, אבל תכלס לא יודעת מה איתכם, חסר לי גם את מר קלמה ו(נו טוב, אם כבר) אנארי ומאגנום. לורדי היא באמת בין הלהקות האלו שפשוט אי אפשר להתנתק מחבריה הקודמים בעיקר כשהם הם גם כ"כ ממשיכים להשקיע ולשמור על קשר ללהקה ולמעריצים. כאילו בלי שלושת הקודמים לורדי לא היו מה שהם היו, ותכלס זה באמת ככה.

MONSTERMAN

New member
יכול להיות.....

אבל הכי טוב זה לעשות לוגו עם החברים העכשיויים..... גם לי קאלמה חסר..... ולא כל חברי הלהקה הקודמים שומרים על קשר....- אנארי ניתקה איתם קשר לגמרי...בכל מקרה-זה מה שכתוב..

למעלה