עשיתי לה את זה..

goli29

New member
עשיתי לה את זה..

באתי אליה. אל אותה ידידה שלי. שתשאר ידידה. אנחנו אוהבים אחד את השניה כחברים טובים. דיברנו על מה עובר לנו בחיים. היא פיתתה אותי. אני לא רציתי, באמת שלא... אבל הפיתוי היה גדול מדי. היא לא מאוד מנוסה. מעולם לא גמרה ביחסים עם גבר, ורק לאחרונה גמרה לבד. התחלתי לטייל לה בגוף. בהתחלה מעל הבגדים. אח"כ גם ללא החולצה. היא ביקשה שאראה לה מה זה "מסז' מיני". אז הראתי... היא התחליה לעשות קולות שגרמו לי להתגרות יותר ויותר. נתתי לה להרגיש את הקשיות שלי. היא התחילה לנוע עם האגן שלה. זה שיגע אותי... התמזמזנו קשות. השדיים היפים שלה. נעימים כל-כך. לא רצינו להסחף, אבל שנינו היינו מוטרפים. כל פעם נעצרנו ואמרנו די, אבל אח"כ המשכנו ועברנו עוד שלב. כל-כך רציתי לרדת לה... לפני שהלכתי, היא אמרה לי שהיא מצטערת, כי עכשיו היא לא תדע איך אני יורד. וגם אף פעם לא ירדו לה באמת ברצינות... זה הדליק אותי ופשוט העפתי לה את המכנסיים. ושקעתי שם למטה. שיחקתי לה בדגדגן עם הלשון, תקעתי אצבעות עמוק עמוק. היא גנחה וגנחה. מצצתי לה את הדגדגן, שיחקתי עם האצבעות, זיינתי אותה עם הלשון שלי... היא השתוללה לי... היא איבדה שליטה. ואני לא מפסיק. נהנה מהטעם שלה, נהנה מהריח שלה. מתגרה מהקולות שלה. ממשיך לזיין אותה עם הלשון והאצבעות. לא מפסיק. פתאום היא אומרת "די..." אבל מדביקה אותי עוד יותר אליה. הבנתי... המשכתי יותר מהר... מצצתי לה את הדגדגן חזק יותר... מצאתי את נקודת הג'י שלה... שם, עמוק בפנים ושיחקתי בה... היא נגנבה מזה... פתאום היא התחילה לרעוד... היא גומרת !! מחניקה צעקה ... מתחילה לצחוק בטרוף... נתתי לה להירגע.. ליטפתי לה את השער. היא רצתה שאזיין אותה, אבל לא הסכמתי. רציתי שהיא תמצוץ לי. הייתי מגורה כל-כך... הרגשתי כאילו הביצים מתפוצצות לי. היא לא רצתה למצוץ. רק להזדיין. לא הסכמתי. היא לא יכלה לעמוד על הרגליים יותר מחצי שעה. הייתה בשוק. לא הבינה מה קרה לה. כל-כך אהבתי אותה באותם רגעים... שמחתי... היא הרגישה נשית, מינית, סקסית, בריאה... אחרי עוד קצת פיתויים נסעתי הביתה. עשיתי ביד... השפרצתי כמו שמעולם לא קרה לי...

לורן29

New member
המסקנה

אין כזה דבר ידידות 'טהורה' בין גבר לאישה(?)

למעלה