עשיתי טעות

shiraa

New member
עשיתי טעות

אתמול הבת שלי שיתפה אותי בנושא אינטימי מסוים שלה. מה שקורה לעתים רחוקות. היום כששוחחתי עם אחותי בטלפון סיפרתי לה ודיברנו על זה. היא אגב יועצת בבית ספר תיכון. לרוע מזלי בתי שמעה את השיחה ונזפה בי. אני מרגישה כמו שמוקית.

גליה13

New member
ערב טוב- עשית טעות, אכן עשית טעות

מעלת האמון של הבת שלך- את זה אני לא צריכה להגיד- את זה את יודעת- כולנו עושים טעויות...בגלל זה אנחנו בני אדם- שבי איתה- התנצלי בפניה- הבטיחי לה שלעולם לא תבגדי יותר באמונה - ותעמדי במילה שלך- ומניחה שאם לא היום- אז עוד יום-שבוע- חודש זה ישכח....

טעות לעולם חוזרת אמר הקיפוד

וירד מהמברשת. היא לא טועה אף פעם? תגידי לה את זה. שאת טעית ,שאת מצטערת, שאת מבינה את הכעס שלה שהיא צודקת בתחושה שלה שאת מרגישה כמו שמוקית. ותבקשי סליחה. חיבוק,נשיקה , בסוף זה יעבור עד הטעות הבאה או שלך או שלה.

vered4

New member
אכן טעות גדולה

מצטערת שאני לא יכולה לנחם אותך. אם יש משהו שאני זוכרת (ולא לטובה), זה את חוסר התמיכה של אמא שלי, שהתבטא גם בכך שידעתי שאם אני מספרת לה משהו, זה יגיע לשיחות התיעצות שלה עם הדודות. זה השפיע על מערכת היחסים שלנו עד היום. אני לעולם לא אספר משהו ששייך לבת שלי, רק עם אישור שלה. אני מאחלת לך שתדעי לתקן, ושהבת שלך תהיה יותר סלחנית ממני.

AYELET1

New member
היי שירה

אכן טעית, אבל אין אפשרות להסביר לבת את זה? להסביר שכל אחד עלול לטעות, ובוודאי גם לה היו טעויות , שהצטערה מאד עליהן אח"כ. הזדמנות אולי לשיחה מלב אל לב עם הבת? בהצלחה

vered4

New member
ואולי אפילו לנצל הזדמנות זו לפתיחה

של דף חדש ביחסים שלכן. חשבתי על כך, ומה שלי הפריע זה שלא הרגשתי שאמא שלי מבינה, עד כמה היא לא בסדר. ולכן היה לי קשה לסמוך עליה. בהצלחה

דליה.ד

New member
אנחנו אנושיים

והתכונה הכי חשובה שלנו זה היכולת לטעות, להכיר בטעות ולקחת אחריות על כך. אני תמיד מזכירה לילדים שלי שאמא לא מושלמת, אמא עושה טעויות, אמא לפעמים עצבנית, לחוצה, חסרת סבלנות, מה לעשות? להחליף את אמא? הם לא רוצים להחליף אותי אף פעם. וככה יוצא שאני מתנצלת, לוקחת אחריות ושוב מתפלק לי....

גלי®

New member
רוצה להתנחם ? זו בטח לא הפשלה

האחרונה שתעשי אי פעם ... מצד שני : הם לא מפשלים מידי פעם ? כולנו בני אדם (עד שלא יוכח אחרת ... ) ...

droli

New member
עד גיל 25-26 אבא שלי היה החבר

הכי הכי הכי שלי. הוא ידע הכל מהכל ממני. הוא היה הכל הכל בשבילי. אפילו יותר מבעלי. ויום אחד גיליתי שאחד הסודות שלי (היום אני אפילו לא זוכרת מה הוא היה) דלף לאמא שלי. מאז - הקשר לא חזר לקדמותו. הוא המסכן תהה רבות מה קרה. אני המשכתי הלאה. אני מקווה מקווה לא לאכזב את ילדותי כך! בעצם אף אחד! מיכל

rlsy

New member
בתגובה לטעות

shiraa היי! לדעתי עשית טעות חמורה ביותר. גם אני אמא לילדה מתבגרת שבד"כ משתפת אותי בכל מה שקורה. אם בתך סיפרה לך סוד אינטימי היית צריכה לשמור עליו כדי שתוכל להבין שהיא יכולה לסמוך עלייך. אבל.......כולם טועים, אני ממליצה לך לנסות לבקש סליחה ולהגיד לה שזה סתם נפלט לך מהפה ולהבטיח שיותר לא תספרי את סודותייה והיא יכולה להמשיך לספר לך אותם מן הסתם. אני בטוחה שבסוף זה יסתדר. גם להורים מותר לפעמים לבקש סליחה. בהצלחה סיגל

DizzyMissLizzy

New member
אני מבקשת את רשותן

כשהבנות שלי מספרות לי משהו אינטימי, אז אם זה משהו רציני (כמו בעיה רפואית למשל) שלדעתי גם בעלי צריך לדעת , אני שואלת אם הן מסכימות שאספר לו. מצד שני זה מעמיד אותי בפני דילמה, אם הן לא נותנות אישור לספר. כי לפעמים ישנם דברים שאני צריכה להתחלק איתו בהם. באותה מידה, אני מצפה שבעלי יעביר לי דברים שמספר לו הבן שלנו. כי אני חושבת, שכאמא עלי לדעת הכל. עד כדי...

למעלה