עשיתי טעות?

עשיתי טעות?

אז ככה.. העיניין שלי מסובך קצת.. ממש שלישיה.. אני ועוד 2 גברים, לצורך העיניין נקרא להם א' ו-ש' לפני כמה שנים הכרתי גבר חמוד ומקסים בשם ש' (עכשיו הוא כבר לא כזה..) הוא נשוי+ בואו נגיד שהייתי המאהבת שלו.. היה מה שהיה וכל זה.. ממש כמו זוג נשוי אני והוא רבנו והשלמנו והשלמנו ורבנו. עכשיו אנחנו לא מדברים כבר כמה חודשים (כבר לא כ"כ מפריע לי.. ) בקיצור, בימים האחרונים הכרתי גבר אחר, א', חבר טוב טוב של ש' ואישתו.. א' לא ידע שאני וש' מכירים ושהיה בנינו משהו.. מפה לשם יצא שהתחלנו לדבר על ש' ואז הוא גילה שלמעשה אנחנו מכירים.. ואז אני, ברוב טיפשותי!! פלטתי את העניין שש' בגד באישתו- איתי.. ממש חכם מצידי.. אין צורך לציין שא' די היה בשוק, בהלם, פשוט המום.. אני פשוט מפחדת שא' ירוץ לספר לו את זה, הוא חבר מאוד מאוד טוב שלו.. ומפה לשם זה יגיע לאישתו, דבר שאסור שיקרה..!! אז נכון, עשיתי טעות שבכלל הייתי עם ש', ונכון, אנחנו כבר לא מדברים, אבל עדיין זה לא אומר שבא לי שהוא יכעס עלי.. מה אני עושה עכשיו? צריכה עזרההההההההההה

nate2000

New member
קונה כרטיס בכיוון אחד למיקרונזיה

או כל מדינה קטנה אחרת באוקיינוס השקט עד יעבור הזעם.

neta1979

New member
אין לך הרבה מה לעשות..

מכאן זה כבר לא בידיים שלך. ואם הוא יכעס - אז שיכעס! הוא החליט להיות שמוק ולבגוד באישתו, שיתמודד עם התוצאות

pain is MY love

New member
לנתק קשר

עם שניהם אני לא הייתי רוצה על הראש שלי והמצפון שלי פירוק נישואים...

שלום

אסור לבגוד, ואם גלית את האמת שאדם בגד טוב עשית מבחינה מוסרית. אל תבגדי ואל תבגידי, אלא שמרי ידידות טובה עם האנשים החשובים לך.

למעלה