עשיתי טעות

dvoriz

New member
../images/Emo35.gifזריקות בבטן-שאלה../images/Emo35.gif

שלום דנה, אני לא חושבת שיש הבדל גדול בין סוגי המים, נראה לי שזה בסדר, ואין לך מה לדאוג, לא פיספסת חודש. שיהיה בהצלחה, ועוד 9 חודשים תחבקי בן
!!! ולשאלה: אני לוקחת כבר 6 ימים גונל, והבטן שלי ממש מחוררת
, היא מלאה נקודות אדומות, ברוב הזריקות יצא לי הרבה דם, והיו לי כאבים בטבור, האם זה מסוכן?

דנה אא

New member
dvoriz , מהפה שלך לאלוהים

בקשר לגונל תשתדלי להזריק בנקודות שונות כל יום. בקשר לדם ולכאבים מציעה שתשאלי אחיות. מאחלת גם לך לחבוק בן בעוד 9 חדשים

קליאו

New member
שהרופאים ../images/Emo88.gif יהיו מודעים לבעייה

בנות תפיצו במחלקות IVF. חשוב שכולם ידעו כדי שלא תקרנה בעיות עם ההזרקה החשובה שנתנת בלילות. דנה שיהיה בהצלחה בשאיבה! היא הורידה עם סכין מטבח

דנה אא

New member
בהתחלה לא הבנתי מה סכין המטבח../images/Emo3.gif

עושה בהודעה שלך...אם מישהו לא היה יודע מה השאלה הוא היה חושב... זה די מדהים שהאוביטרל רצה כבר מספר חדשים ואין מודעות לבעיה. ודי מדהים שרופאים ואחיות לא יודעים שניתן לערבב עם מים מזריקות שונות. ובעצם כל החששות שלי התחיל מזה שהתקשרתי למוקד מכבי ושם הרופא התורן העלה את הנושא שאולי יש פגיעה באפקטיביות. ואיך, איך איך האחיות של מכבי בבלפור שהלכתי אליהן אתמול לא הדריכו אותי שיכולה להיות בעיה. ... אבל בהתחשב בכך שפעם ראשונה שהלכתי להזרקה בבלפור - האחות אתי. כן, כן - אני מציינת את השם שלה. פעם אחת ולתמיד להוציא את הכעס ... ואם היא תקרא שתלמד. אז האחות אתי היתה כל כך אנטיפטית , הזריקה לי מאוד מהר בלי ללמד ולהסביר שלב שלב, למרות שיידעתי אותה שאני מתכוונת להמשיך בהזרקה עצמית, וכששאלתי אותה שאלות לא רצתה לענות והכי חמור לא נתנה לי פרוספקט לגבי הזרקת הגונל שיכל כל כך לעזור לי ולמנוע הסתבכויות. ואני כותבת את זה כי אני רוצה שלאחרות הן תעזורנה יותר. אם אני הייתי צריכה להסביר למתחילה בנושא הזרקות , הייתי עושה הרבה הרבה הרבה יותר מהאחות אתי . וקליאו , תודה על האיחולים

קליאו

New member
כן ..../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

עם סכין המטבח האחות הסירה את מכסה הבקבוקון ככה שהפך לאמפולה. בקיצר מחר השאיבה? שיהיה בהצלחה ועדכהי אותנו בהקדם.

mosh100o

New member
זריקות וציסטה ענקית- שאלה דחופה

מטופלת מס' חודשים עם איקוקלומין, חודש שעבר ללא טיפול נמצאה אצלי ציסטה בגודל - 49*31 - הציסטה כמדומני קשורה לגופיף הצהוב. אני ביום השני של המחזור. אמורה להתחיל זריקות החודש. הרופא מקופ"ח לא עושה טיפול עם ציסטה. בהתיעצות עם אופאה אחרת אין שום בעיה להתחיל טיפול. מה נכון? למשהיא יש מושג. האם אפשר להתחיל טיפול בזריקות עם ציסטה בגודל כזה????

../images/Emo180.gifזריקות וציסטה

גם אני מגדלת ציסטות לתפארת - 2-3 בכל חודש טיפול - בגדלים מרשימים, כתופעת לוואי של טיפולי הזריקות, וגם הרופא שלי לא נותן טיפול בחודש שבתחילתו מזוהה ציסטה. הרופא שלי מעודד ואומר שלא ברור למה אבל בחודש שלאחר קבלת הורמונים, יש סיכוי גדול יותר מאשר בחודש רגיל - כך שזה מעודד שיש סיכוי טוב למרות שאין טיפול.

פּוֹנְג

New member
גם אני יודעת שלא מתחילים טיפול כאשר

יש ציסטה, אבל אולי זה תלוי במיקום שלה. לדעתי תסמכי על מה שהרופא שלך אומר. להתחיל להחליף רופאים על ימין ועל שמאל זו לא הדרך מה גם שתהיה לך בעיה לחזור לרופא שלך אחרי שהתחלת טיפול בניגוד לדעתו... איקקלומין ידוע בתורר אחד שגורם לציסטות, תני לעצמך לנוח מהאיקלומין, להפטר מהציסטות ולהתחיל מחדש. בהצלחה.

דנה אא

New member
../images/Emo6.gif , נרגעתי . פרופ' עמית

הרגיע אותי. הוא אמר שזה לא משנה באיזה נוזל אני משתמשת. פרופ' עמית מקבל עכשיו ממני ציון לשבח
. אחרי שכמה וכמה רופאים ואחיות לא ידעו לענות , זה באמת ראוי לציון. המון תודה לכל הבנות שעודדו וחיבקו ומאחלות לי הצלחה. במיוחד תודה לליאורי המקורית שאחרי דבריה חשבתי שאם זו תמיסת מלחים שדומה לזו שקיימת בגוף, איך יתכן שזה יכול לפגוע באפקטיביות, וכבר התחלתי להרגע. מוכרחים להיות שמח או שתעוף לירח

לי עם

New member
הזרקת אוביטרל - שאיבת הנוזל

חיפשתי ומצאתי ב"שאלות נפוצות" בפורום הזה הנחיות לשאיבת נוזל מתוך אמפולות ואקום כמו האוביטרל אז אתן מוזמנות...

שירן55

New member
דנה יקירתי את יודעת מה אומרים...

שדווקא כשהטיפול מתחיל ככה...עם כל מיני טעויות בא אחריו הריון...אז אל דאגה...מחזיקה לך
בהצלחה

שמחה שנרגעת!!!../images/Emo6.gif

עכשיו בהצלחה בשאיבה ומי יית ןושבועיים אחרי ההחזרה...תפתח פה הודעה אחרונה ומשמחת!!!! שלך, שוגה.

כל המדדלים

זה בדרך כלל סליין (תמיסת מלח 0.9%) בנפח של 1 מ"ל (לפעמים יותר..). לא נראה לי שצריכה להיות בעיה אם השתמשת במדלל שהיה מיועד לאבקה אחרת , כי זה אותו חומר בעצם. גם לגבי הכמות , לא נראה לי שזה בעיה , כי הרי אפשר למשל להזריק 3 אמפולות מנוגון עם מדלל אחד או שניים או שלושה וזה נחשב לאותו מינון שקבלת בעצם.

דנה אא

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif יום השאיבה - עדכונים

ביום ראשון בישלתי מרק עוף, התרופה האמיתית
. אמרתי לעצמי שאוכל אתמול בסביבות שש , כי זה מלוח ושלא יצמיא אותי בלילה. איפה, בשש חרפתי ורק קרוב ל11 בלילה אכלתי. המשכתי לזלול עד חצות. אחרי זה הייתי מאוד צמאה ועד אחת בלילה שתיתי כמה כוסות כמו גמל וממש התנפחתי מהמים. עד שתיים בלילה הלכתי כל הזמן לעשות פיפי. באיכילוב הייתי הנשאבת היחידה להיום. כשהתעוררתי מההרדמה ודיברתי עם האחות היא טענה שאני מדברת כבר חצי שעה. טוב, אז חצי שעה דיברתי מתוך שינה... איזו פדיחה... מי יודע מה פלטתי
. בישרו לי שנשאבו 7 ביציות.
עדיין מרגישה מעט כאבים ועצבנות מה. אבל איזו זכות יש לי בכלל לקטר?! מודה על כל ביצית וביצית. ושוב תודה לכל הבנות שאיחלו לי הצלחה בשאיבה
שולחת אור ואהבה לביציות , לשחלות, לרחם, ללב
, לכל תא ותא בגופי, לצוות המטפל של איכילוב, לכל העולם.

עינת ב6

New member
איזה כיף לשמוע...../images/Emo13.gif

אה... פליטות הפה היפות האלה כשאנחנו עוד חצי מסטוליות...
חברה שלי אמרה פעם לרופא שהיא חושבת שהוא מאוד חמוד!
מתוקה אני שמחה שהכל הלך טוב ומחזיקה אצבעות להפרייה ולהחזרה!
ושוב המונים המונים של בהצלחות!

דנה אא

New member
אליזבט , תודות תודות

באמת החיזוקים כל כך עוזרים ובכלל הפורום הזה נותן ומעניק. וגם לך, אליזבט, כמובן- ממשיכה להחזיק אצבעות

למעלה