עשיתי טעות ענקית...

עשיתי טעות ענקית...

אני יגיד את זה במילים הכי קצרות פגעתי בחבר שלי... לא בגדתי ולא משו דומה לזה פשוט עשיתי משהו שאסור לעשות והוא גילה את זה... הוא ממש פגוע ממני ואני לא יודעת כמה זמן יקח לו עד שישכח את זה או יחזור האמון שלו בי בכלל.. תאמינו לי שאני מתחרטת על הרגע הזה שעשיתי את זה בכלל ואני רק בוכה ומרגישה הכי חרא בעולם, אין לי חשק לאכול.. לעשות דברים פשוט כלום... אנחנו עדיין ביחד אבל היחס לא אותו דבר ואני הכי מבינה אותו בעולם... אני כל כך מפחדת לאבד אותו הוא הכי חשוב לי בעולם ורק עכשיו אני מבינה מה יש לי בידיים ואיזה מטומטמת אני שחשבתי על זה בכלל ....אני לא יודעת מה אני יעשה אם אני יאבד אותו ועוד בגללי .. אני מבקשת ממכם תנו לי איזה עצה מה לעשות כדאי לגרום לו לסלוח לי ולא לחשוב עלי כל מיני דברים שאתם לא רוצים לדעת וזה הכי פוגע בעולם כי אני הכי לא כזאת בגלל שיום רביעי יום אהבה אז חשבתי לעשות לו משו ליום האהבה והוא קצת יתרכח אלי וישכח מכל העינין ... אשמח אם תעזרו לי תתנו לי כל עצה שבעולם לא משנה לי מה העיקר משו שיעזור לי להעביר את הימים האלה איך שהוא...

במה העיניין?

אינך יכולה לצפות לקבל ייעוץ ועזרה מירבית עם אפס אינפורמציה בנוגע למה שעשית לו.. תשתפי אם בא לך.

ממ..

אני לא רוצה לפרט פה יותר מידי .... פשוט עשיתי משו שלא עושים לחבר... ורציתי עצות מה לעשות כדאי לגרום לו לסלוח..

אינך מבינה??

אי אפשר לייעץ לך,אם אנחנו לא יודעים את הרקע והסיבה של המעשה. איך נדע לומר לך כיצד לגשת ומה נכון ולא נכון לעשות,ואיך לשפר להבא? טוב ויפה שאת לא רוצה לפרט..אבל גם לאנשים כאן אין את היכולת לייעץ לך בלי זה.

משוגעת17

New member
אם בגדת באמון שלו בך

מאוד קשה לי לראות איך את גורמת לו להחזיר את האמון שלו בך... אם זה מאוד מאוד חשוב לך, כנראה שתצטרכי לעבוד מאוד מאוד קשה כדי להראות לו כמה שהוא חשוב לך וכמה שאת מתחרטת... אני לא יודעת איך... ממ... למשל להתנצל כל כמה זמן ולהגיד לו שאת באמת מתחרטת על זה ולא תעשי את זה יותר לעולם ותפנקי אותו המון המון ולא יודעת מה...

infatuation

New member
כן זה בערך הכיוון

בתור מי שנמצאת בצד השני של דבר כזה, אני חושבת שזה בהחלט יכול לעזור, התנצלות והבטחה שזה לא יקרה שוב. ואיזשהו פינוק כפיצוי. תקני שמן עיסוי נעים ושוקולד טעים, תעשי לכם ערב רומנטי ותראי לו שאת איתו ושאת אוהבת אותו

תגובה

אני פגעתי בטעות באשה שאהבתי מאד, ואחרי כמה שנים התקשרתי אליה והתנצלתי. צריך לחכות תקופה מסוימת שירגע הענין, ואחר-כך לחזור אליו בעדינות ולהתנצל יפה. צריך להיות עדינים ונחמדים עם האדם שאוהבים, להראות לו כמה הוא חשוב לנו, להגיד לו מלים טובות ולעזור לו כשצריך.

למעלה