עשיתי טסט....

אסף ו

New member
במחשבה שניה...

לאחר שהסתכלתי בכרטיס האישי של מר vlademir אם הגיל שרשום אצלו בכרטיס הוא גילו האמיתי, לבחור כבר בהחלט אין תקנה אם הוא עדיין מתנהל כמו ילד בכיתה ב'. ההמלצה שלי אליו היא לחשוב עשר שניות לפני שהוא אומר/כותב משפטים ביום יום, אין ספק שזה לא יזיק לו...

vlademir

New member
צודק במאה אחוז

צודק במאה אחוז ואגב גילי באמת כפי שרשום בכרטיס אני אבא לשלוש בנות אישתי מורה וביום יום אני בחור נחמד נכון אני לא מטיס כמו ידידי פנצ'ר ברוח של 15 קשר אבל אני צמא לידע בתחום הזה ובגלל זה אני גולש בפורום הזה. הייתי רוצה לראות יותר תמונות של הטסות וטיפים בנושא טיסנאות . במקום זה אני נתקל בידידי פנצ'ר וחבריו שתופסים דף שלם ומחנכים חברה צעירים למשמעת תתרכזו במטרה שלשם זה קם הפורום בנתיים אשמח ללמוד ממכם וגם בעתיד

Kiril rc

New member
../images/Emo18.gifלדעתי מספיק../images/Emo70.gif

בימים האחרונים מתעסקים בפורום ב"חידודים" והתנצחויות. לא לשם כך הוא הוקם. לא נעים לראות את זה.

לשד

New member
ממש לא התכוונתי להשתתף בשרשור המכוער הזה אבל

אבל....ולדימיר היקר: כבר ראינו בפורום הזה הרבה שירשורים של כאסח, חרפה, ירידה לפסים אישיים, קללות גידופים השמצות מה לא... YOU NAME IT אני לא זוכר שטיסנאי פלוני לילכך על טיסנאי אלמוני בהקשר של רמת ויכולת ההטסה שלו... זה כלכך מכוער בעיני שאין מילים בפי לתאר את גועל הנפש שעלה לי עת קראתי את זה. לא בברכה עמרם

למעלה