עשיתי טסט....

cessna 182

New member
עשיתי טסט....

זהו סוף סוף היום עשיתי טסט לטיסן החדש שלי אחרי הרבה מאוד זמן של המתנות הוא טס ועוד איך טס ממש מצוין!

frodo

New member
לא ניסית אף פעם?

זה הכי כיף. מחזיקים שלט ביד, עושים רעשים של מנוע וזזים לכיוון שאליו מזיזים את הסטיקים... הטיסן לא מתרסק, עושה כל מה שאתה רוצה, אפילו תרגילי ה 3D המטורפים ביותר. ואפילו חוסך דלק! כל היתרונות בלי חסרונות
הקטן

מה זה המנהג הזה להוסיף חחחחח בכל משפט?

אברי גלעד דיבר על זה לפני כמה ימים ברדיו וטען שזה אחד הדברים היותר דוחים שיש בפורומים האם אפשר לבקש מחברי הפורום להפסיק עם המנהג המגונה הזה? בתודה מראש דניאל דקל

גיא ח

New member
אני לא מבין מה זה מפריע לך כל כך

כל אחד יכול לכתוב איך שהוא רוצה כל עוד זה לא פוגע באחרים זה סגנון כתיבה של ילדים , מה לעשות .. תן להם לגדול בשקט

vlademir

New member
אתה הבחור עם הפנצ'ר במצח מבצת

תגיד למה שלא תתרכז בנושא שלשמו קם הפורום ( טיסנאות ) ראיתי אותך מנסה להטיס את המסוק והקלקר החשמלי ולפי מה שראיתי יש לך מה לשפר שלא לדבר על בטיחות בכלל חחחחח מזלך שהיה שם אנשים טובים שיעצו לך ועזרו לך להבא הקפד לקנות כחול לבן ביי כפרה

זה לא קלקר זה EPP

וכשתצליח לבצע ריחוף מעל המסלול עם טיסן ששוקל 500 גרם ברוח של 15 קשר תקרא לי לבוא לראות...

vlademir

New member
epp קלקר מה זה משנה

epp קלקר מה זה משנה עם אין לזה רעש וריח של דלק זה לא שווה אני ברוח של 15 קשר עושה קפה . ולפי מה שראיתי לא כיכבת שם אבל תמשיך לצטט את אברי גלעד בנתיים כפרה בחחחחח

מי אתה שתשפוט אותי? ../images/Emo46.gif

ובאיזה עילה אתה משמיץ אותי וקורא לי הבחור עם הפנצ'ר בפנים? הערתי הערה שלא כוונה בכלל אליך,ואם זה לא מוצא חן בעיניך תתעלם !!! בפעם הבא אבקש מהמנהלים לחסום אותך מכתיבה בפורום אגב, לגבי המסוק החשמלי שניסיתי להטיס, הג'ירו שלו לא תקין. אם אתה כזה כוכב ויודע להטיס מסוק ללא ג'ירו, אני בטוח שיהיה לך קהל מעריצים...

vlademir

New member
פנצ'ר אתה כוכב

לפני שתחסום אותי כפרה תקפיד לבוא עם ג'ירו לשטח. ותפסיק להעיר הערות. מת עליך ועם זה עושה לך טוב תחסום אותי בחחחחחח . משמיץ אותי עלק

ram_z

New member
דניאל, קבל ציטוט...

ציטוט: "להתעצבן, משמעו, להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים..." מכיר? בלי עצבים!

juvaknin

New member
אגב, החברה של ה- "חחח" רק יתרמו פה...

אנשים טובים ועוזרים ודיי מקצועים.. אפילו שOK חלקם ילדים כפי שאתה מגדיר אותם.. אני רואה בכל שבוע שלומדים דברים מהילדים האלו.. לא אגזים שאומר לך שזה לא רע שהם בפורום הזה...

אסף ו

New member
אין ספק שבעלי נימוסים עדיפים

על בעלי "ידע" שלא יודעים לשלוט על הפה המטונף שלהם אפילו כשמדובר בהעברה של המחשבות שלהם דרך המקלדת, שם יש קצת יותר זמן לחשוב על הקשקושים המגעילים חסרי השחר שהם נוהגים לפלוט ביום יום. ילדים או לא, לא יזיקו להם קצת דרך ארץ וקצת כבוד לזולת (ואפילו ככה מדיי פעם גם קצת תחביר וכתיב נכונים חס וחלילה...) לפני שהם יוכיחו את ה"ידע" שצברו במהלך שנות חייהם הרבות.

למעלה