עשיתי טסט היום ו...

green witch

New member
עשיתי טסט היום ו...

הטסט הלך טוב לפי דעתי עשיתי יציאה ממש קשה מעולה ופרסה טובה וחנייה מצויינת ונהגתי טוב אבל.. בחנייה היה קטע שהרמתי קלאצ' ונסעתי מעט קדימה ולשנייה העפתי מבט אחורה, בשביל לראות אם הגעתי לאן שרציתי והוא אמר לי "למה את מסתכלת אחורה?" והיה קטע שמשאית ענקית עמדה אחריי והסתירה לי את כל התנועה, אז העדפתי לא לקחת סיכון ופשוט לחכות עם ההתמזגות (כי לא היה לי שדה ראיה) ואז הוא אמר לי "סעי", אז הסברתי לו שאין לי שדה ראייה ואני מעדיפה לא לקחת סיכון והמורה שלי (שהיה איתי בטסט) אמר לי שעניתי לו כמו שצריך! אז כן או לא, אני לא יודעת אבל תחזיקו לי אצבעות :)

C u b e

New member
הממ

אין לי מה לומר לך, הטסטר יחליט מה שיחליט- בכל מקרה, מקווה לטוב, וגם אם לא תעברי- זה לא סוף העולם
מחכה לתשובה...

green witch

New member
לא יודעת! ):

המורה שלי לא התקשר עדיין ואני יושבת כמו איזה מסכנה ליד הטלפון חחחחחחחחחח

sweet eyes

New member
../images/Emo6.gif

ככה אתה מציע את שירותך הטלפוניים לכל אחד העושה טסט?

green witch

New member
לא עברתי והמורה שלי אמר להגיש ערעו

ערעור כי הטסטר רשם דברים שלא היו ולא נבראו ואפילו המורה שלי שהיה באוטו אמר לי את זה טוב נותר לקוות שהערעור יתקבל

blabla2a

New member
תאמינו לי אני לא מבין את הטסטרים

מה הבעיה שלהם אז קרה משהו עם הקלאץ בחנייה אפשר לחשוב כאילו זה לא יכול לקרות למישהו עם רישיון אני לפני טסט ואני לא רוצה לחשוב מה יקרה בכל מקרה אל תתרגשי פעם הבאה תעברי בדוק =]

green witch

New member
האמת שגם אני לא מבינה את הטסטרים

מה יוצא להם מהשקר? החלטתי לא להגיש ערעור ולחכות שבועיים. ואני לא רוצה לקחת שיעורים לפני הטסט אלא שיעור אחד ביום של הטסט... מה אתם חושבים? לקחת עוד אחד נוסף או שזה לא באמת משנה?

blabla2a

New member
בעיקרון

כדי שתקחי אבל איך שאת מרגישה אנחנו לא יודעים איך את מרגישה על הכביש.

green witch

New member
אני מאוד בטוחה על הכביש ויודעת מה א

ני עושה... אבל בכללי כמה שיעורים כדאי לעשות בין טסט לטסט? בהנחה שמצב הנהיגה שלי טוב

blabla2a

New member
לפי דעתי

תעשי שיעור לפני הטסט ושיעור לפני הטסט אבל באמת תיגשי עוד שבועיים אל תחכי יותר מזה כי אז תצטרכי לדחוף עוד שיעורים.... דרך אגב איפה את עושה את הטסט ? באיזה עיר?

green witch

New member
נתניה. וכן, המורה שלי אמר לי שהוא

יסדר לי עוד שבועיים טסט, אז אני מניחה שבשני או שלישי לא אלה שיבואו אלה הבאים ,יהיה לי כבר..

recoil

New member
לא נורא מאמי

shit happends ... פעם הבאה תעברי.. נקווה שלא יבוא לך שוב הטסטר המניאק הזה

sweet eyes

New member
זוועה.

ערעור לא במת שווה משו. כן, הוא שווה את ה300 ש"ח שלא תצטרכי לשלם בפעם הבאה אם יאשרו אותו, אבל זה לא כאילו שתמנעי מלעשות עוד טסט. פשוט שטות זה. אגב, לא שמעת שטסטרים לא אוהבים שהמורה נמצא בטסט איתם?

green witch

New member
הוא היה איתי בטסט בגלל התלמידה

השנייה. מה יכולתי לעשות נגד זה?!? ושטויות אני לא חושבת שבגלל זה הוא הכשיל אותי... בטסט הבא הוא לא יהיה איתי! אני שונאת אותו.

למעלה