עשיתי חיפוש של...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gif../images/Emo6.gif בהחלט../images/Emo45.gif

ומה
בזה?

kittycatbone

New member
דווקא לדעתי../images/Emo58.gif(?)

הסרט היה עשוי בצורה טובה. כלומר, לפי מה שאני ראיתי דווקא הבמאי הראה יחסית "נאמנות" לספר, כלומר זה נראה כאילו הוא ידע את מה הוא מביים. ומצד שני, הוא לא היה יותר מדי נאמן לספר בכך שהוא חתך חלק מהקטעים, שינה חלק ועשה את זה בצורה שתהיה מעניינת לסרט. לצערי למרות שקראתי כבר את הספר השלישי שלוש פעמים אני בקושי זוכרת אותו, או יותר נכון אני כל שנייה מתבלבלת בין דברים שקורים ברביעי בין דברים שקורים בשלישי. אז אני לא יכולה ממש להגיד משום מה שהוא הוריד טונות דברים מהספר. כמובן יש דברים גדולים שאני כן יודעת, אבל זה לא הפריע לי יותר מדי לקראת הסרט (חוץ מאולי השלב שבו הוא קיבל את המטאטא, שזה קצת הרגיז אותי אבל לא יותר מדי) כי הסרט לא אמור להיות הספר אלא הוא אמור להיות סרט לכל דבר שרק מבוסס לפי הספר..
אבל זאת רק דעתי!

איך לעזאזל יעשו אותו?! ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

הוא הרבה יותר ארוך מה-3, ובשלישי חתכו 50% מהספר... אני לא רוצה לתאר לעצמי מה יהיה בחמישי-שישי-שביעי

CrAzY In LoVe14

New member
../images/Emo141.gif, דורית, מאיפה את יודעת../images/Emo35.gif

שיחלקו את הסרט ל-2?, מה כמו ב'להרוג את ביל'

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifיש לי קשרים../images/Emo98.gif

לא אבל באמת יחתכו אותו ל-2 חצאים, כי הוא ~קצת~ ארוך...

רעיון מעוללההה!../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

ככה הסרט לא יהרס... ורגע, 2 החלקים יצאו באותו זמן? או שנצטרך לחכות 80 שנה אחרי החלק ה-1?

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gif../images/Emo6.gif קיבלתי דיווח ממקורות

מהימנים שיהיו הפרש של כמה חודשים בין שני הסרטים

כי זה חרא, ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

שנצטרך לחכות מלא זמן עד החלק השני... וכשאומרים "כמה חודשים", מתכוונים מינימום חצי שנה... ככה זה היה עם מטריקס, צילמו את רילודד ואת רבולושנס באותו זמן, ואמרו שיוציאו אותם בערך באותו זמן. את רילודד הוציאו במאי 2002 ואת רבולושנס הוציאו בנובמבר 2003...
וזה נאחס! זה סרט 1! תוציאו ביחד.. נוציא את כל הכסף בנגלה 1..חח

../images/Emo39.gif חח...נכון,

לא חשבתי על זה ככה....
אבל אם יעשו את זה ביחד אז זה יצא איזה 6 שע'..(לא שזה משנה לי...
)

CrAzY In LoVe14

New member
../images/Emo141.gifאני כבר למדתי...

אין סרט שאני לא אוהבת,אהבתי את 2 הסרטים הקודמים,אחרים לא אהבו-לוידעת למה... טרויה, המבקרים לא אהבו, ואן הלסינג המבקרים לא אהבו, אבל אני זה מקרה מיוחד, אני אוהבת הכל....חחחח... כך שלא אכפת לי מה אומרים כ"כ...אני בכל מקרה אלך לסרט..
~~אני אופטימית~~

kittycatbone

New member
קראתי את התגובה שלך, ../images/Emo58.gif

ואני חושבת שאת צודקת שם בהכלללל!! (במיוחד עם סיריוס שכל כך דמיינתי אותו חתיך לאללה והרסו אותו!!
) אבל.......... אני עדיין חושבת שהסרט טוב ועוד טוב הרבהההה יותר מהקודמים
לדעתי.....................

למעלה