עשיתי חיפוש של...

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifיסמין?!!../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

את בטוחה שקראת את הספר החמישי?!!?!.... כי הוא כן מת!!, מה שחכת?...חחחח....

kittycatbone

New member
תקראי

את מה שכתבתי בסוף ההודעה הזאת...

הייתי אתמול. ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

לא משתווה לציפורן של הספר, (מאחר וה-3 הוא הספר הכי טוב בסדרה לדעתי) אבל אחלה סרט! נהניתי! היו קטעים שעשו ממש מעולה...למשל עם המחולל זמן...או הסוהרסנים... היו קטעים שהרסו (הורידו את כל הקווידיץ'!!) ודניאל בהחלט חתיך!! ואמה (הרמיוני) כזו מהממת... בקיצור אחלה סרט לכו לראות

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gifכן|../images/Emo45.gif

וגם יש לה סוף סוף שיער נורמאלי שלא כמו בסרט הראשון (והשני?
)........

little bry

New member
מממממההההה?

הורידו את הקוויציץ?!
*עוד לא הלכתי לראות חחחחחחחחח* ולפי דעתי הספר הרביעי הכי יפה, וד"א הסרט של הספר הרביעי אמור לצאת רק בנובמבר 2005!!!! *דאמט!* קיצר, ממה שראיתי בפרסומות, הוא הפך להם תגלימות ואת התלבושת האחידה לבגדים רגילים, וזה ממש ממש מכוער!!! כבר התרגלהנו לתלבושות שלהם...

Michal Bloom

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo141.gifנכון../images/Emo70.gif

ו..וי, גמאני מעדיפה את הרביעי
, עם אליפות העולם וגביע האש,שווה, שוווה...

little bry

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הרביעי רולזזז חחחח ../images/Emo6.gif

וגם הקטע עם המבוך, וסדריק... *מוחה דמעה
*

kittycatbone

New member
אל תדאגי,

לא הורידו להם את התלבושות... פשוט עשו את זה יותר נורמלי בזה שכשהם יוצאים לחופשה הם מלבשים כרגיל, ופשוט בסרט עשו שחצי ממנו הם יצאו לחופשה אז הם בבגדים רגילים...

little bry

New member
אהההה וואלה?! ../images/Emo3.gif

אמרו לי ששינו בסרט מליון דברים שבכלל לא קרו בספר!!! ומה זה הקטע הזה שהרמיוני נוגעת ביד של רון?!!??! זה בכלל לא קרה בספר!!! ואני עדיין מעדיפה שישארו עם הגלימות...

kittycatbone

New member
הקטע הזה זה סתם...../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

ושינו כל מיני דברים כמו שלא אפילו ציינו שהם ניצחו בקווידיץ'. הזמן שבו בכלל כל ההתרחשויות של סוף הסרט עם סיריוס היה בערך בכריסמס בכלל
ועוד כל מיני דברים קטנים...
ודורית, ראיתי את מה שכתבת בקשר לסרט, ולפי מה שזכור לי דווקא כן בספר הארי ראה במפה את פיטר אם אני לא טועה.. ואז סנייפ תפס אותו ולקח לו את המפה והכל.. כמו בסרט!! אני זוכרת את זה אפילו כי בפרק של זה יש ציור של סנייפ ככה מצביע על המפה או משהו! אבל זה די מעורפל אז יש סיכוי שאני טועה!

little bry

New member
ד"א

יום רביעי, יענו מחר
יש בגיא פינס ראיון עם רדקליף אמה ורופרט... כדאי לראות!!!!!!!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifזה ממש לא היה ככה../images/Emo9.gif

השיחה עם סנייפ אכן התקיימה, אבל זה לאחר הסיצנה שאיך שהארי זורק את הכדורי שלג על מאלפוי, ואז בספר כתוב שהארי מעד, ומאלפוי ראה את הראש שלו, ודיווח לסנייפ. ומתי שהארי חזר להוגוורטס סנייפ תפס אותו, וביקש (ציווה) עליו לרוקן את כיסיו (כדי לראות אם יש שם 'סחורה' מהחנויות של הוגסמיד, כדי להראות למקנוגל או למנהל שהארי היה בהוגסמיד ללא רשות, ואז במקרה הוא שם לב למפה... וכל הקטע שהארי רואה במפה את פיטר בכלל לא התקיים בספר
כתוב שמה שלופין ראה אותו בכלל במפה...בקיצור הם עוותו שם הכל בסרט >_<;;

kittycatbone

New member
אהה..

וול, אבל בגלל שלא עשו תקטע שמאלפוי רואה את הארי בהוגסמיד (שזה משהו באמת מעצבן שחתכו) אז היו חייבים לעוות את זה... ווואלה! זה לופין אז שראה את פיטר במפה..
בכל מקרה.. אני הגעתי למסקנה שלקרוא את הספר שלוש פעמים לא עוזר בשביל המוח הסנילי שלי...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gif../images/Emo6.gif דווקא עשו את

הסיצנה בה הראו איך הוא זורק עליהם כדורי שלג בעודו עם גלימת העילמות... אבל זהו^___^ אמ... זה בסדר, אחרי הפעם ה-3 שקראתי את הספר של האסיר מאזקאבן הפסקתי לספור

אבל לא עשו את ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

זה שמאלפוי רואה תראש של הארי שם
ואז הארי רץ חזרה לבצפר ואז יש תשיחה עם סנייפ והכל ואז הארי צועק על סנייפ... קטע טוב

kittycatbone

New member
אני יודעת שעשו את הסצנה הזאת..../images/Emo3.gif

די ראיתי את הסרט
אבל אמרתי שלא עשו את הקטע עם הראש. אז הם היו צריכים למצוא דרך אחרת..
ובכלל די כבר להגיד עד כמה רע הסרט
עשו אותו טוב וזהו!! הסרטים הראשונים היו משעממים וכל כך כמו הספרים שזה כבר היה ממש עלוב. ואז כל פעם כשהיו חייבים לחתוך קטע זה פשוט הרס...
כאן לא רק שביימו יותר טוב לדעתי, אלא גם חתכו והוסיפו כמו שצריך בצורה שזה לא יהיה הספר אלא סרט טוב!!!!!! אם אתם רוצים שזה יהיה בדיוק כמו הספר אז פשוט תקראו אותו וזהו

למעלה