עשיתי חיפוש של...

aniviel

New member
עשיתי חיפוש של...

תמונות של שון בין, ונתקלתי בתמונה הזו, זה פשוט אחד הדברים ההכי חמודים שראיתי בחיים שלי, אז הנה, כאן

aniviel

New member
שכחתי לציין ש...

זו כמובן תמונה של אורלנדו (אם לא, לא הייתי שמה אותה כאן חח)

Number One1

New member
נצל"ש

יוווווווו איזה כיף היה לי היום: הלכנתי עם כל שכבת ז' וח' ליום בריכה במסגרת ביה"ס והיה מזה כיף........ סתם לידע כללי.........

T u r n e r 1

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

מישהי כאן הייתה בסרט החדש של הארי פוטר? בכל מקרה, אני הייתי אתמול ואני חייבת לציין שדניאל רדקליף פשוט מהמם (אל תדאגו, אורלנדו עדיין נמבר וואן). הייתי חייבת לחלוק

../images/Emo39.gif כן אני הייתי..../images/Emo8.gif

הוא באמת נראה שם טוב...העיניים שלו פשוט מדהימות! גם טום פלטון נראה טוב בסרט...(בערך)

T u r n e r 1

New member
טום פלטון?../images/Emo12.gif

אתמתכוונת לדארקו מלפוי? אם אליו את מתכוונת אז אני חייבת להודות שגם הוא נראה טוב

מיטץ

New member
אממ הוא דומה לאמינםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

../images/Emo39.gif כן! לדארקו מאלפוי!

למרות שבסרט הוא צרח כמו איזה בחורה הוא עדיין נראה שם טוב
...

T u r n e r 1

New member
אם כבר הזכרנו את דארקו מלפוי

אז אחד הקטעים הטובים ביותר שלו לדעתי הוא הקטע עם בקביק שהפיל אותו ונתן לו מכה במרפק ואז הוא אמר: " הוא הורג אותי" והתחיל לבכות כמו בחורה.. איי זה היה מצחיק

kittycatbone

New member
נכון!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif(?)

וגם זה לפחות היה בספר... למרות שזה קרה בצורה קצת שונה..
מה שהפריע לי בכלזה אבל זה שממש לא התעמקו באיך שמאלפוי ואבא שלו תבעו את בקביק והכל.. כאילו הוא עשה מזה ממש עניין אחרי הסריטה ובמשך כל השנה, והם דיברו על זה רק אחרי שאמרו כבר את הגזר דין והיום עצמו שהיו אמורים להוציא אותו להורג...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifרוב הסיכויים שאני אראה

מחר ^^ לא אהבתי את הסרטים הראשונים שיצאו (ה-1 וה-2) עכשיו יש ללסרטים במאי חדש, אז אני מקווה שהסרט ה-3 ישרא אליי רושם טוב *מחזיקה אצבעות*

../images/Emo39.gif אני הלכתי לבכורה...

כי קבלתי שני כרטיסים חינם מאיזה מבצע בידיעות..
בכל מקרה הם חתכו טונות של קטעים ממש טובים מהספר...
אבל כל זאת זה סרט שולט!

CrAzY In LoVe14

New member
../images/Emo141.gifכן,שמעתי..

בפורום הארי פוטר הסרט די התאכזבו..... שטויות.. -רואים שהבמאי באמת לא קרא את הספר....
ואי ואם יהיה במאי אחר לסרט הרביעי, זה יהיה סרט חזק!!, מכיון שהרביעי זה המועדף עליי..

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifכריס קולומבוס קרא את

הספרים (הבמאי של הסרטים ה-1 וה-2) וייצאו לדעתי סרטים די גרועים, זה לא קשור אם קראו אותו או לא, פשוט צריכים להביא במאי טוב.

כן, אבל בכל זאת../images/Emo58.gif../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

גם לבמאי מעולה יהיה קשה. אי אפשר לעבד את כל הספר לסרט (ובגלל זה אני חושבת שכדאי פשוט לא לעשות סרט) אבל עקב היותי פריקית של הארי פוטר אני מרגישה צורך עז ללכת לסרטים.. מעצבן שהורידו המווון קטעים, המון!!!! במיוחד לא הדגישו את הקשר המיוחד של הארי-לופין-סיריוס (אהובי) או למשל הורידו כל הקווידיץ' (הלו?! זה השנה שגריפינדור לוקחת אליפות!) ואת אש המחץ הוא קיבל ממש בסוף (ארררררג) אבל למשל, הקטע עם המחולל זמן (מדהים!), הסוהרסנים, מפת הקונדסאים.. לסיום, ג'יי קיי רולינג- מוח גאוני

למעלה