עשיתי זאת....!

bellaiguan

New member
חחחחח.... תודה...!!

אחי המנות אצל עבד הן אלוהיות....!!!! תגיד לי אתה אחרי שעשית סקס, בא לך לעשות עוד פעם ישר אחרי????? לא נראה לי נכון...! אין לך יותר כוח אל האישה...! לעומת זאת אחרי מנה אצל עובד לא בא לך עד מנה???. תמיד רוצים עוד...!!!!!! מזה מגיעה המסקנה שהסיפוק אצל עובד לא נגמר אחרי פעם אחת ואצל אישה כן...! מזה נובע עובד הוא מעל לאישה...! כפיש...?

CBRית

New member
אהההה!!!!!!!

אחי אני מתנצלת.... רק עכשיו הבטתי בכרטיס האישי שלך. אני באמת מתנצלת ותמחוק את כלללללל מה שאמרתי! עכשיו הכל ברור לי. סליחה.

6טוס

New member
וואי ,אתם מוזרים אתם ../images/Emo4.gif אני לא....

אבין את השרשור הזה גם בעוד מליון שנה !!!

Vקינג

New member
ראית את הגיל, הא?

מגיע לך, היי חכמה, לא צודקת!!!

CBRית

New member
צודק...

עמר אני שוב אומרת סליחה ומבקשת התנצלות מכל ליבי ומקווה שתוכל לשכוח את מה שאמרתי ולסלוח לי..... באמת!

CiBeR

New member
../images/Emo6.gifמיסכנה....

מה סך הכל אמרת? רצית להחמיא למישהו ותראי מה קיבלת... לא נורא

CBRית

New member
ראית מה זה....../images/Emo7.gif

לאן נעלמה האהבה בעולם?! האחדות??! האחווה?!?!?!? כואב כואב.....

maxcalifornia

New member
../images/Emo45.gif

"...אמר וצדק" |טה נה נה נה נה - מוסיקה של מי רוצה להיות מיליונר|

הספרנית

New member
|אייקון של הספרנית מצקצקת בלשונה|

צ'ק צ'ק צ'ק.......והיא מצטטת: "תגיד לי אתה אחרי שעשית סקס, בא לך לעשות עוד פעם ישר אחרי????? לא נראה לי נכון...! אין לך יותר כוח אל האישה...! " בגיל 17 לכתוב דבר כזה???
bellaiguan עוד שנה להתייצב בדחיפות בפורום 57, הספרנית תחכה

bellaiguan

New member
ואי ואי חור בהשכלה...!

סע לגבעתיים תגיע לכיכר נוח...! ברחוב שנקין עם אני לא טועה אתה כבר תלך לפי הריח של החצילים או לפי התור העצום שתראה שם...! תאכל תדבר איתי אחר כך...! איך אומר עובד "עד היום חיית את חלק א' של החיים מהיום חייך ישתנו את זה תגלו בהמשך...!!! לך ותגיד לי שזה לא נכון.???????????????????????? בתאבון...!

bellaiguan

New member
אוווו רואה יוסי...

יש לנו כאן עוד מאמין הדוק...! שחייו השתנו מתישהו...!!!!!

alophind

New member
חחחח... טעות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הילד אפילו לא אכל אצלו... הסיבה שאנחנו מכירים , זה שמול עובד לחבר שלנו יש עסק... חחחחח.... מאמין אדוק בתחתונים שלי...

6טוס

New member
אז זהו שכן , ותברר לפני שאתה פותח

את הפה !!! כי אתה זורק מה שבא לך להגיד ואפילו לא משנה לך אם זה נכון או לא !!!

6טוס

New member
אז זהו שכן , ותברר לפני שאתה פותח

את הפה !!! כי אתה זורק מה שבא לך להגיד ואפילו לא משנה לך אם זה נכון או לא !!!

זה לא נכון!

ביקשת שנגיד לא?! ונימה אישית - זה באמת לא נכון!!! אם אתה מבין בסביח טוב,עובד לא ישחק בשבילך תפקיד אחרי שתלך למקום שאני אשלח אותך. עובד זה נחמד ומצחיק אבל זה בעיקר יחצ"נות טובה. מי שאוהב סביח אמיתי - יש מקום ה-ר-ב-ה יותר טוב.

bellaiguan

New member
לא נכון?.???

אני יודע את מי אתה הלך לתת לי...! את הזקן מהסביח המקורי...! ברמת גן אני לא זוכר רחוב...! אבל זה בעצם הסביח הראשון... הוא מוכר שם גם סמבוסק...! אז כככה עם כל הכבוד לסביח ההוא שאני מקווה שאתה מתכוון אליו אז הוא לא מגיע לקצת הקרסוליים של עובד...! שים לב לפיתות החמות אצל עובד...! שים לב שתמיד הוא בודק שאין חורים בפיתה...!!! החצילים שלו לא ספוגים בשמן...!!! לכן אין מה לעשות התור אצל עובד מדבר בעד עצמו...!!! לא נראה לי שאנשים שאוכלים שם כמה פעמים בשבוע כבר תקופה ארוכה מאווד באים רק בשביל ההצגה שהוא עושה...!!!! באים כי המנה שלו היא מס' אחת...!!!! ובשביל זה מחכים בתור כ-40 דקות...!!!!

למעלה