עשיתי זאת....!

CBRית

New member
סליחה?!

יקירי... התמונה של הקעקוע שלי היא תמונה שאני הבאתי מהאינטרנט למקעקע ולא המקעקע אלי אז תברר לפני שאתה פותח ת'פה. דבר ראשון.. דבר שני מה הקשר מה שלי לא ברוח האופנוענות?! זה שהציור שלי מסמל משהו בשבילי מעבר לתמונה של אופנוע בווילי או בהשכבה... (גם שלו מסמל עוד משהו חוץ מאופנוע-דגל ישראל) לא אומר שסתם הוסיפו לשלי גולגולת... זה שאתה מבין משהו בדרך מסויימת לא אומר שזה ככה! עובדה שאני חיכיתי שנתיים שלמות עם אותה תמונה בראש עד שהייתי סגורה עליה וסגורה על כל הפרטים כדי שאני לא אתחרט ואתה לעומת זאת... שלחת לי ישר אחרי שפירסמתי שגם לך בא וביררת איפה כמה ולמה... אז דירבאלאק למי זה מסמל משהו ולמי זה סתם תמונה? אתה לא מכיר אותי, אז במקומך לא הייתי ממהרת להגיד דברים רק בשביל שתוכל להוסיף משהו לשירשור . והייתי מוסיפה עוד כל מיני דברים אבל אז לא היו מפרסמים את ההודעה. אני באתי ברוח טובה ובהומור ואתה לקחת את זה כמשהו אישי ובאת עם יציאות מתחת לחגורה ובדברים האלו אני אלופה אז אל תיכנס לשם וחבל שנכנסת מלכתחילה! ובזה נגמר הדיון. אלא אם כן יש לך עוד דברי חוכמה להוסיף......?

R-o-i

New member
חוכמה לא הצד החזק שלי

עמך הסליחה כן ? אבל את הקעקוע שלי רציתי לעשות כבר לפני המווון זמן ששת אמר שאני אהיה מעתיקן. אז חיכיתי, בכל אופן אין לי כח לריב. ואני מעדיף להיכנס מתחת לחגורה ולא לתת יציאות אבל זה לא אישי כן ? באהבה רועי

bellaiguan

New member
אווו שלום לך סי בי ערסית...

אני מאוד מצטער שעשיתי קעקוע שהאופנוע בהשכבה ואני עוד יותר מצטער שעשיתי אותו על כתף שמאל ואני ממש ממש מצטער שעשיתי אותו אצל מורנו שגם את עשית אצלו...! איך יכלתי לעשות כזה דבר. איך שכחתי שאת המצאת את הטכניקה של אופנוע בהשכבה ושאת גילית את כתף שמאל ואיך יכלתי להרשות לעצמי ללכת לקעקע את עצמי אצל מורנו!!!! תסבירי לי אולי איפה הדמיון בין הקעקוע שלי לקעקוע שלך...? הקעקוע שלך לא דומה גם לשל רועי.?? רועי תתנצל לפניה איך יכלת להרשות לעצמך לעשות כמוה אומנם לא על כתף שמאל אבל הקעקוע דומה...! איפה הדמיון יחתיכת קחבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פעם הבאה תחשבי לפני שאת רושמת משהו...! אין ספק שלהודעה הזאת גם אני צריך לאמץ את החשיבה לפני הכתיבה...! אבל זה עיצבן אותי!!!!!!!!!!! אגב, תראי אני הרבה זמן קורא בפורום הזה לא מרבה לכתווב פה אבל קורא המון זמן!!! תביני האנשים פה לא ממש צוחקים איתך...! הייתי אומר שהם יותר צוחקים עליך...! אז תעשי טובה לעצמך... ככי את זה כחומר למחשבה...! יאללה שיהיה לך שבת שלום קעקוע הבא ניצור קשר לפני ניפגש אצל מורנו נקעקע משהו זהה...!

6טוס

New member
הלו ../images/Emo2.gif על מה אתם רבים פה בשבת

בערב , כולם צחקו סתם ואז מתעצבנים סתם , יאללה מה קורה לכם , אחלה קעקועים של כולכם בין אם על כתף שמאל או לא !!! כל אחד דומה אבל שונה , ותאמינו לי כל אחד יחודי בפני עצמו !!! יאללה סולחה ....... מחכה ?! אם אני הייתי מתעצבן על כל מי שעשה קעקוע של דרקון על הכתף הימנית אז הייתי במוד קרב נגד חצי מהאנשים בעולם !!!

6טוס

New member
הלו../images/Emo2.gif מה קורה לכם פה רבים בשבת

בערב , כולם צחקו סתם ואז מתעצבנים סתם , יאללה מה קורה לכם , אחלה קעקועים של כולכם בין אם על כתף שמאל או לא !!! כל אחד דומה אבל שונה , ותאמינו לי כל אחד יחודי בפני עצמו !!! יאללה סולחה ....... מחכה ?! אם אני הייתי מתעצבן על כל מי שעשה קעקוע של דרקון על הכתף הימנית אז הייתי במוד קרב נגד חצי מהאנשים בעולם !!!

R 6

New member
אתם כולכם העתקתם מסבא שלי.... ... .

זה ממש לא יפה.... הוא גם עשה קעקוע של סוס סוחב עגלה עוד שהוא היה בתימן לפני שמציאו את האינטרנט...... ועוד על כתב ימין... !!!!!!!!!!!!!!

6טוס

New member
הלו ../images/Emo2.gifמה קורה רבים פה בשבת

לא הבנתי.

אולי תכתוב את ההודעה עוד פעם?

CBRית

New member
פשששש...

אני רואה שממש כאב לך שאני צודקת לא? דבר ראשון תרגיע ת'דיבור שלך למה אני לא אמא שלך ולא חברה שלך אז בלום פיך. זה שאתה ממהר להשתמש במילים "יפות" שדרך אגב מאוד מדגישות את רמת האינטיליגנציה רק מבהירות פה מי ה"ערס" ומי לא. לפני שאתה מתחמם אני בסך הכל צחקתי ולא אמרתי שהקעקוע שלנו דומה הכל היה ברוח טובה ואם אתה לא מסוגל להפנים את זה אז זו ממש ממש ממש בעיה שלך ואני לא חושבת שצורת ההתבטאות שלך הייתה במקום. דבר שני, אחי, אף אחד פה לא "צוחק עלי" ולנסות להשתמש במשפט השחוק והעלוב הזה (שהיה אמור לעבור לך יחד עם גיל ההתבגרות) היה ניסיון אווילי ומיותר לגרום לי להרגיש רע עם עצמי. זה לא הלך... אני לא דופקת חשבון לאף אחד בטח שלא לאנשים חסרי בטחון עצמי ומאותגרים שכלית כמוך... חחח ואל תצחיק אותי כי אני בטח ובטח שלא אקח שום דבר שיצא מפיך כחומר למחשבה אז תעשה לעצמך טובה ותחסוך ממני את משפטי החוכמה וההברקות שלך ואני מאוד אודה לך אם מרגע זה לא תפנה אלי יותר. נדמה לי שכולנו שבענו פה ממילותיך המרנינות... היו צריכים לסנן ת'הודעה שלך ובדרך גם אותך. צפה פגיעה... אדוני השוטר לא נסעתי מהר... טסתי נמוך!
(מהגיגי...אמ...מהגיגימממ... טוב לא משנה...)

Great Blue

New member
ואהוהוא- במפגשים את לא כל כך קרבית

לא מתאים לך... חבר'ה, כוס אומק הקעקועים יא כוסיות, בואו לכחול לשיעור על פירסינגים ותוכלו לפתוח את הפה, כל ישראל אחים זה לזה ולכל אחד תשגעון שלו, השיגעון שלנו משותף אז אין לנו מה לריב עליו ובטח שלו על תמונות על גב שלו או שלה (R-O-I סחה על הגב החלק מתוק
), (CBR-ית - תמונת החזה שלך עוד זכורה לטובה) אז תשלימו יפה - שולם שולם לעולם חצי בננה עולה גרם ויפה שעה אחת קודם ..."ושלוא יעבדו עליכם"

Great Blue

New member
מבוגרים (יחסית) לא עושים לך את זה?

סתם, בוא למפגש ביום שני, נקנה לך שוקו... אחחחח ש ל י... יהיה בסדר, פשוט יותר מידי שעות עבודה לאחרונה ופחות מידי על האופנוע....

קבל ח"ח על הקעקוע....

ברוח התקופה. בעניין החתימה ש'ך.... אחי, "עובד" לפני "אישה"?????.?. בו'נא, עובד צריך לראות את זה...אולי תקבל "ביצבוץ" אקסטרא..... ואז תחשוב שוב על סדר העדיפויות שלך. הרגת אותי...... חציל וביצה קשה בפיתה לפני כל מה שהמין השני מציע..... אופנוע זה כבר עניין אחר. אבל את סדר העדיפויות הזה נשאיר בשקט..... שלא יבינו לא נכון....... חחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה