עשיתי זאת!!!!!!!!!

ניקולי

New member
עשיתי זאת!!!!!!!!!

בשעה טובה ומוצלחת עשיתי זאת.. סוף סוף התקשרתי לחברתי שנעלמה סוף סוף היה לי את האומץ לפתוח בשיחה ועשיתי זאת!! בהתחלה כשהתקשרתי חשבתי שהיא לא תזהה אותי דיברתי בלחש.. שאלתי את מזהה?? היא אמרה לי כן וקראה בשמי (K) שמחתי שהיא עדין לא שכחה ופצחתי בנאום קל.. כמו התגעתי איפה נעלמת לי איפה כל השנים היפות? וכו´... היא סיפרה לי ואני לה עכשיו זה השלב הבא להפגש , אני רק מקווה שנמצא זמן כי זה מאוד קשה כשאין רכב נראה ונחכה לבאות......

אוף איזה ../images/Emo59.gif של התרגשות

ורגשות על הבוקר נו מה יהיה .... איך היא הגיבה? אבא שלה סיפר לה שראה אותך ודיברתם?

קנגורית

New member
וואו ניקולי בהצלחה!!!

אנחנו מאחורייך!!!

mariana

New member
ניקולי איזה יופי

אני שמחה בשבילך. אני מקווה שתפגשו ותלבינו עיניינים.

snowe

New member
ניקול כל הכבוד!!!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

עשית זאת בכוחות עצמך ולא חיכית עד ש..... היכולת שלך לגרום לעצמך ולהרים את הטלפון... ראוייה להערכה אני בטוחה וממש יכולה להרגיש את נשימותייך הרגועות יותר ואת מחשבותייך ורגשותייך שמאווררים ונינוחים יותר הצעד שעשית רק יפתח בפנייך דלתות נוספות ראי הרי נוכחת בעצמך לראות איז כייף בתגובה שקיבלת ואם היית ממשיכה ומסתגרת? וחוסמת לעשות את מה שרצית לעשות?.. לא היית זוכה להגיע לרגע זה והיית מפספסת.... אני מאחלת לכן "איחוד חברות" שאולי תהיה יותר אמיתית, יותר עמוקה ויותר מיוחדת(לא שאני בטוחה שקודם לא היה אבל עכשיו תהיה בא בשלות אחרת)

ניקולי

New member
אקיצר

דיברתי איתה והיא אמרה לי שאבא שלה דיבר איתה העינין הוא שהיא חזרה ואמרה שהיא לא ניתקה טלפונים אלא הקו שלה היה משובש.. תסכימו איתי בדבר אחד אילו אתם הייתם מדברים עם חבר/ה שלכם והקו היה משובש והטלפון היה מתנתק עשרות פעמים הייתם מתקשרים בכל זאת ממקום אחר ע"מ להתנצל או אפילו סתם לדבר נכון או לא נכון??? אבל לא נורא העיקר שוחחנו.. יתר על כך היא סיפרה לי שבקיץ היא הלכה לבעלי הקודם שיש לו חנות צעצועים ומכשירי כתיבה וכאשר שאלה אותו מה עם K אמר לה שאין לו קשר איתי ושאני התנתקתי מכל החברות שלי.. ראיתם כזה דבר?? הרי שהוא האבא של הילדים שלי איך אין לו את הטלפון של או את ה
שלי אם הוא מדבר עם הילדים בכל יום??? איךךךךךךך תסבירו לי איך????? אבל גם זה לא נורא בסופו של דבר הלבנו דברים דיברנו היה כיף התרגשתי גם היא ואף קבענו איזה יום אחד להפגש (כשיהיה זמן) כשתהיה לנו אפשרות ב"ה זהו עד כה... רציתי לשים אייקונים וכו´ אבל מה זה אין לי זמן אני לחוצה.. הבוסית שלי נסעה להביא את הילדים שלה שיבואו לשחק עם הגברברים שלי תודה על ההקשבה שלכם ניקול*

GALI02

New member
איזה יופי לשמוע את זה!

כל הכבוד ניקולי אתן בדרך הנכונה!

ניקולי

New member
גילוש... ../images/Emo24.gif

מה שלומך? תודה לך על האיחולים הלבביים זה מאוד חשוב לי תמיכה ועידוד ברגעים כאלו..אני מקווה שאכן יהיו לנו ימים טובים וחברות טובה זה חסר לי כי אני באמת יודעת להעריך חברים מה הם

למעלה